torsdag 18 september 2008

kinkig idag tror jag

TAADAAAA:.här är tomteänglarna..Ska göra mer med andra kläder..Men jag är rätt nöjd. Har inte "döpt" dom ännu..Brukar göra det..haha.Kommer tids nog..
Till Aneth...hoppas du får en kanonfin resa.:Hör av dig när du är hemma igen..Vill inte behöva sakna dina kommentarer för länge..Cina gumman...Jag är KINKIG idag..Jag har inte energi idag..haha..Fast jag inte har ett krävande yrke som du har så är jag kinkig..fniss..
Min syster yster.Var är du idag..Har inte sett till dig..fniss..
Kul när ni kikar in här hos mig. Det är värdefullt för mig.Det vill jag ni ska veta.
oavsett om ni skriver till mig eller "bara" läser. Det värmer mig att se alla som ändå är här..Tack tack..
I dag är jag lite kinkig. Mådde väl för bra igår.Trots allehanda reflektioner över hår och annat..Men som ANeth skrev..tack gode gud för pincetten..Helt rätt..
Jag känner mig så andfådd idag..och ont i hela bålen..Eller jag vet inte..Det känns mer som muskel värk.SOm en intensiv träningsvärk.:Som jag har blivit överkörd av en bulldozer..Så kan det kännas när Moggie katt har GÅTT på mig..eller över magen..haha.Men det har han inte gjort nu..Och jag gjorde inget igår som kan ha satt igång det här..Vad jag vet ialla fall..Jag skakade två små mattor jag har i köket.Men det ska väl för tusan inte vara så svårt..Det är i och för sig en vecka sen behandlingen idag..Och man går ner på sitt "svagaste" efter en vecka tio dagar..Men jag har ju inte haft såna problem.SÅ jag vet inte om DET är så att det är från behandlingen eller vad det är..Har också ont i nacken..Där jag har haft ont förut.Men det är jag van vid..MEN för att var lite positiv då..Jag har hört...(om det är sant eller ej..vet jag inte) att kroppen kan bara koncentrera sig på en smärta i taget..Eller en sak i taget..Så då väljer jag att tro att min gamla nackevärk är från min tidigare skada..ENKELT:.Det är ju bra när man kan få till egna lösningar så där eller..Puttar in en bild på änglarna bakifrån...stanna kvar:

Har prövat ett annat ängla hår jag fått av min vän Yvonne..Får se hur det blir..Men det ser ut att funka hittills.

I dag fick jag tag i min vän T..SÅ hon kom över till mitt med alla fyra hundarna och så tog vi dom ner till den stranden där det är tillåtet att gå med hundar..

Jag tycker om min vän..Men jag har märkt flera gånger att hon hellre pratar..Än att lyssna om jag någon säger något.Det gör inte så mycket.Men IDAG hade JAG behov av att prata..Försökte berätta för henne om Maddes kamp osv.. Att jag var lite lessen och att hon var så stark och modig och gav så många så mycket styrka.Men hon lyssnade inte alls..Så jag sa det till henne..Du lyssnar inte alls eller hur..Så är det många gånger.Men jag är glad för att hon är min vän..Det är inte det.:Men ibland så är det som om lyssnandet inte är så mycket bevänt med..haha..Ingen fara skedd i och för sig.Men jag får nog se till att hålla det på en nivå som är bra för henne då. Kanske hon tyckte det var för tråkigt.Och det är det ju för all del.Fast det är inte ofta jag säger att jag är lessen..Men men.:.Så fick man lärt sig lite till idag då..Vi gick inte så himla länge för jag var som sagt lite kinkig och mycket andfådd..Och vek.Så vi gick väl en timme kanske. Jag hade med mig en tung tung boll till Bracken..hanhunden.:Han älskar att springa och hämta stenar bollar eller vad du nu kastar iväg..Och jag hade en himla bra boll som egentligen är Moggie katts..Men han har så många så jag snodde helt enkelt den och tycker att Bracken har större nytta av den..Och GUD vad han sprang när jag kastade bollen..Sen blir han förmodligen varm efter en stund..Då går han till närmsta pöl och sänker helt enkelt ner sin lilla hundkropp där med bollen i munnen..haha..Himla smart..Min vän T har tre borderterrier och en Jack Russel..

Ovan ser ni rastplatsen man åker förbi när man åker hem till mig i Ås..Den är ganska ny ..och jag tycker det är snitsigt med planet där eller..Ligger mellan Trollhättan och Lidköping..Min vän Yvonne har tagit bilden och skickat till mig så jag ska ha lite bilder hemifrån:Snällt va..Tack min lilla snärta..*ler*

Min dag i övrigt..ja det har inte varit så mycket..jag har lyssnat på radio skaraborg.Och jag har klippt ut ännu en ängel.:Denna gång en brun..För den ska jag skicka till en mycket speciell person i mitt liv.Hon är min healer..och bor nära min stora syster.:Hon är lite brun i skinnet och vacker både på insidan och utsidan..Så jag tänkte det kunde bli en symbolisk bild av hur jag ser henne.Hon är min ängel. Så otroligt duktig. Så jag håller på att vända delarna in och ut..Och kanske kan jag börja fylla dom sen när jag är klar här..Det ger sig.:Det är väl ingen brådska på det viset..Käre gubben håller på i den ofantligt "stora" trädgården..Det blir bättre och bättre..Ska visa er kort när det blir lite mer..Men nu är rabatterna så gott som färdiga. Det är ju ingen stor yta vi har precis.:Och det är nog tur det.:För han gör allt själv. Och han är inte heller så stark. Han har inte hittat sin energi eller stamina sen han opererades..Och det är två år i november..Men dom sa till honom att det kunde ta upp till tre år.Så på det viset tror jag att jag är starkare än vad han är fast jag är "sjukare" om jag så får säga..Men det får ta den tid det tar att samla ihop sig.Riktigt som man var blir man nog aldrig igen.

Kanske på både gott och ont..Hade tänkt mig att ev.börjat städa lite idag.Men det får vara.Det springer inte ifrån mig..Men jag vill gärna få upp gardinerna jag skrev om häromdagen...Det är då tusan att en alltid ska ha så brått..fniss..Ingen tar ju det jobbet ifrån mig heller..Så det gör inget om jag väntar en dag till..Jag hoppas jag är mindre kinkig imorgon..Bara för att jag är sån jag är idag..så tror jag att jag slutar nu..Men om Gud vill och allt är väl..så syns vi imorgon..Till dess..njut av livet..Kram /Lena

så här "stort" är köket..haha..Men det är större än vad vi hade på båten i Mogan..helt klart.Och har alla bekvämligheter..Hejsvejs..