fredag 3 oktober 2008

var nog för glad..haha.

Hej och hå..Nu är jag här igen.Jag tror jag var för glad igår när jag skrev jag var piggare..För idag har jag haft ont igen.Det är SÅ jobbigt..Känner mig inte sjuk men det gör ont i höger sida..Usch och fy...nervöst..Men jag får väl tro det går bra..
Jag glömde ju skriva vad jag hade planterat i min fina korg på väggen igår..Så det får jag göra idag istället..Jag satte fyra cyklamen längst bak i lådan..Jättefint..Sen framför dom satte jag två penseer..lite mer in mot mitten..Sen längst fram så blev det en murgröna..Vet inte om den växer i lådan så där.:Men det lär väl ge sig antar jag,,,fniss..Har inte tagit några nya kort.:SÅ jag får lägga in några kort som ni ändå inte har sett..
Så här såg det ut när vi var på handelsträdgården i går..Var ju tvungen att plåta lite på växterna vet jag.. Sov så himla gott i natt..Var inte vaken alls och vaknade inte till förrän vid åtta..Gick upp strax efter..Moggie katt fick som vanligt sin dagliga dos av frukost..Men hans mamma var inte hungrig idag..Så jag drack bara kaffe. Det regnade rätt bra när jag gick upp..Och under natten har det regnat och det blåste så in i bänken..Det ska bli så imorgon också säger di lärde..haha..Jag ringde min vän Thelma när jag var klar med morgonens bestyr..Men det var ingen som svarade..Jag visste ju att hon skulle få sin nya kyl idag..SÅ hon kunde inte gärna vara långt borta..SÅ jag tänkte jag går förbi där när jag går ut.:För det hade jag bestämt mig för att göra..Gå ut alltså..Men DU...vad det var kallt då..burr och fy...Så idag åkte Lenas fleecemössa fram..plus mina stickade fingervantar..hahaha..Jag var nog den enda i hela Newbiggin som var klädd på det viset..Jag såg två unga tjejer..där en av dom hade kjol och barbent..och kortärmat..haha..Men så går dom klädda här långt in på vintern..Och tidigt på våren så snart solen börjar blinka lite med ena ögat..haha.SÅ kommer då jag...en långärmad skjorta:en av mina nya cardigans...vindtät jacka..mössa och vantar..Och DESSUTOM en halsduk om halsen..hahaha..Vad sägs om det..Jag frös inte ialla fall.Och det är ju det som är huvudsaken..eller.

Här är ännu en bild från handelsträdgårn igår..Silver och svarta rosor..haha..Lite lagom bröte för den som gillar sånt.Fast jag får säga att det fanns allt mycket som jag skulle vilja ha.::Men inte behöver...fniss.

Ja vad har jag mer hunnit med..JO jag gick ju till Thelma..Och då var hennes mamma där också..Och gissa vad..!!!!Hennes nya kyl hade allt kommit..men tro det eller ej...DEN FUNKAR INTE ....hahaha..Den andra hon hade har hon väl haft en månad eller så. Sen gick den sönder..fniss..Så jag kan inte påstå att hon var så glad precis..fniss..Men sen i sista änden så kom hennes mamma och tog med henne till vitvaruaffären här i stan..och jag tror hennes mamma gav henne en kyl i julklapp..Så jag tror det löste sig till slut..Haha.:Men vilket jäkla sjå va..Dessutom får hon ha kvar den som inte funkar till den åttonde då dom kommer och hämtar den ..HOn hade skickat efter den från någon katalog..I alla fall så satt vi och pratade en stund..Och lilla Mini var SÅ glad att se mig..Så hon ville helst hoppa upp och ner och fjäska med mig.:Men hon blev ju opererad igår så hon fick ta det lungt.:Men det är inte lätt när man är en liten hund på knappt ett år och dessutom väldigt kärvänlig.Då förstår man inte att det gör ont i såret..hahaa..Så vi fick stänga in henne lite i köket tills hon lugnade sig..

Här ovan är en bild till från loppisen här i stan..Visade ju någon bild därifrån tidigare i veckan.. Sen när jag skulle gå från Thelmas så gick hon med en bit. Hon skulle på nåt ärende..Sen fortsatte jag hemåt.För det var verkligen inte varmt..även om jag inte frös så var det inte skönt..haha..När jag kom hem så fick jag klippt ut delarna till den sovrumsängel som bara fick ett par armar igår..Idag tillkom kropp och ben..fniss..Har också broderat klart vingen till en ängel som var klar..Samt klippt ut en jacka till den ängeln också..Nu har jag fyra sovrumsänglar att stoppa..Det skulle jag ha gjort i em.tänkte jag..Men jag har inte gjort det ännu..haha.Har läst lite bloggar och tidningar och så där. Hade ingen lust att börja stoppa dom ännu..Sen har jag också hunnit med att chatta med min vän Barbro där hemma i Grästorp..Henne har jag känt sen jag var sjutton och väntade mitt första barn..haha..SÅ vi har hängt ihop i 34 år mer eller mindre. Inte dåligt va!!!När jag väntade barn hade hon fått barn och bodde i huset intill där jag bodde.:Min lilla syster yster var den som förde oss samman..Ja det har gått upp och ner med vänskapen men den har alltid funnits även om vi tidivis har varit från varandra.Hon var här över nyår..Men jag vet inte om jag vågar ta hit henne igen..haha..För det regnade varenda dag i fem dagar när hon var här..hahaha.:SÅ käre gubben kallar henne för The Queen of Shitweather..hahaha..Dom två kom väldigt bra överens..haha..Så det var mycket skämt och skoj med dom två..fniss..Det är så det ska vara..HOn är dessutom bra på engelska så jag behöver inte översätta..JAG ÄR LAT javisst..haha.Men man får ju passa på när det går..fniss.

Här är en bild igen från golfbanan..sen ser man lite av Nordsjön också om man tittar noga lite till höger.Jag går över golfbanan bara så är jag nere på den inofficiella stranden..Himla nära och bra..Nu har jag inget mer att berätta idag tror jag..Jo jag fick en historia från min syster i Hjo..Kan ju lägga ut den ..fniss..

Ett par hade varit gifta i trettio år och bestämde sig för att återuppleva sin bröllopsresa och åkte till Florida där de hyrde en lägenhet.På morgonen vid frukosten efter en het natt tittade kvinnan ömt på sin make och sa med lidelse i rösten:" vet du det bränner lika mycket i bröstvårtorna på mig när jag ser dig som för trettio år sen."Inte så konstigt svarade maken"Den ena hänger i teet och den andra ligger i gröten...HÄPP:..haha..Man kan inte vara helt rumsren hela tiden eller..Med denna lilla historia slutar jag för idag..Och önskar en trevlig fredagkväll..Till nästa gång..njut av livet..Kram /Lena

Här ovan syns slottet i staden Alnwick dit vi åker ibland. Himla fin stad. Här i slottet huserar ännu familjen Percy.Men det är också öppet för allmänheten. Det är så fint där ..SÅ det är ett fint turistmål..Hej svejs..