onsdag 22 oktober 2008

blev glad

http://www.youtube.com/watch?v=Ab0QtD5Il58 Hej på er..Jag är tvungen att lägga in länken ovan..Jag blev så glad när jag tittade ..Min vän Cina skickade länken.:Och det är min vän Antonio som sjunger och spelar..Ja jag skrev ju om Mogan igår och även om Antonio..Så TUSEN TACK TILL DIG Cina..Jag blev så glad och lite rörd..Har skickat länken till Antonio himself också..
Hade en ganska LÅÅÅÅNNNNNNGGGGG natt..Halv fem hade jag ännu inte somnat..Blir så ibland..Men jag tror det beror på att jag drack kaffe sent igår em..haha..Jag klarar inte att dricka kaffe sent..Då är jag vaken.OM det är så eller om det bara är JAG själv som får till det så i hjärnan vet jag inte:-)
Gick upp strax före nio..Hade gärna legat en stund.Men sen tycker jag också att dagen blir så kort om jag ligger för länge.SKulle hem till Thelma idag också..Äta lite och ev.dricka lite vin. MEN...se Lena fick ringa till VC..IGEN..KÄnns inte bra på bröstbenet. Så jag fick en tid kl.17.20 i em.
Men innan dess så var jag ju tvungen till att gå upp och äta frukost och göra mig klar för Thelma..Käre gubben låg i sängen ända till elva nästan..Då fick jag väcka honom för hans bror kom hit..haha..Själv satt jag i nattasärken..Ja jag vet..Det är stor skam..Men skönt slippa jäkta..Hur ska det gå på fredag morgon..Behöver ju vara på flyget tidigt..fniss..Klockan gick mot tolv och jag gjorde mig klar och trampade iväg till Thelma..Hennes mamma Joyce var där också..Hon ser ut så här..
En trevlig dam på 77 år..Luktar gott gör hon också..Hade en så himla god parfym..Madame Rochas..men vilken har jag ingen aning om..Vi satt där och små pratade en stund..Thelma hade redan gått igång med öl..Men jag kan inte dricka så tidigt..SÅ jag tog ett glas vatten och Joyce tog te. Thelma hade lagat massor med fin mat..eller god mat ska jag väl säga..Jag tog lite bilder på maten också..haha..Hur det syns har jag ingen aning om dock..
Här ovan syns sallad och quiche som smakade helt underbart gott. Salladen var god också..Lite blandad sallad..tomat..gurka..majs..Thelma satte på lite härlig musik..Sån musik som jag gillar..Ja det gjorde hon och hennes mamma också..Love is in the air..Rhinestone Cowboy..Mississippi..osv..Bara gamla godingar..Så vi hade en fin stund..Hon hade också gjort en pasta gratäng som såg ut som följer..
Ja sen hade hon gjort bakade potatis halvor..och penslat med oliv olja och sen vitlökspulver ..smakade inte på det men det luktade ljuvligt..Jag tycker mycket om vitlök..Och naturligtvis så fanns det vitlöksbröd..Så det tog jag en bit..Jag äter inte så mycket bröd eller potatis osv..Men jag fick ju äta när hon hade gjort sig till och lagat så mycket mat..Jag tog dock ingen kaka till efterrätt. Så här såg min tallrik ut..var tvungen att ta ett kort på den också

Så jag åt en stund.Men inte Thelma själv.Joyce tog en bit av kakan också. Joyce gick strax före två..Men jag stannade en stund till..Så vi satt där i godan ro och pratade och lilla Mini hoppade upp och ner utanför fönstret och såg ut som "snälla" tyck synd om mig och släpp in mig..Strax före tre så gick jag hem också..Då gav hon mig två stora bitar av quichen..och lite av pasta gratängen..samt sallad..HOn hade köpt en vin som jag hade tagit ett halv glas av..Både vitt och rött hade hon köpt för min skull. Och hon dricker inte vin själv. Så jag fick med mig båda flaskorna hem. Jag sa att hon inte ska göra så..men hon bara tystade mig och putta ut mig ur köket..fniss.Ja hon är godhjärtad. Så klart kommer jag vara i kontakt med henne när jag är hemma i Sverige också.Det har jag lovat och det tänker jag hålla..:Inte de två första veckorna dock för då vet jag att jag kommer vara upptagen.

Sen när jag kom hem så började jag omorganisera bagen IGEN..haha..Ja det är så varje gång jag ska åka någonstans..Jag har inte mycket kläder hem..några skjortor ..för jag har kläder i Ås också..Men det är mönster böcker som ska med..Böcker som är syrrans..presenter till folk osv..Mina mediciner..cd-spelare..md-spelare..ja lite av varje..Jag fick ta ur tyget jag tyckte att jag inte kunde klara mig utan där hemma också..haha..Men det gör jag ju..För det finns ju mer tyg att köpa där menar jag..När jag tyckte jag hade packat bra ...hm..eller bättre kanske är bättre!! att säga..så satte jag mig vid symaskinen..Kan inte tala om vad jag gjorde idag heller.:Ingen tomte eller ängel..Nåt annat..Ska bli en gåva..så den får ni heller inte se..fniss..

En bild på Thelma igen då..

Sen när jag satt vid symaskinen så såg jag att Barbro som ska hämta vid Landvetter var online på MSN..Så vi chattade en bra stund.Men då hade jag gjort klart vid symaskinen så det var ok.. Klockan gick och jag fick gå iväg till doktorn..Han är så fin..En ganska ung kille..Mycket trevlig att både titta på och som doktor..Det är tredje gången på en mycket kort tid som jag träffar honom..SÅ jag sa till honom att "vi får sluta att träffas så här"..haha..Dom har ett gott sinne för humor häruppe..så han tog det på rätt sätt..Fick förklara att det gör ont på bröstbenet..Och vad min cancer doktor hade sagt om scannen..Att han kunde se att jag haft/hade en infektion i bröstet:Men jag vet inte om han menade i luftrören eller runt om i bröstkorgen.Jag skulle tro det senare.:För jag har inte varit förkyld och allt lät bra. Har inga smärtor när doktorn klämde på magen eller så..:Men det känns inte skönt precis när han knackar lite på bröstbenet..Så vi tror båda att min cancer doktor nog menade att jag haft infektion i bröst korgen så att säga..Och det i sin tur är helt säkert efter min vådliga shoppingtur.Vilken jäkla tur den har blivit nu då med facit i hand..Jag känner mig inte sjuk mer än att det är irriterande och ömt..Men SÅ KLART ..när man har behandlats för cancer så tror man att allt är cancer så fort man får minsta ont någonstans. Han tyckte jag skulle pröva det antiinflammatoriska igen.:Så jag gör väl det då..Men sen får det vara bra..Jag har bara ingen lust att behöva gå till doktorn när jag kommer hem.Det har liksom varit lite mycket med sjukhus osv..för min del ett tag.Japp så är det..Jag är otroligt tacksam att jag får vara med ett tag till.Men jag vill inte springa till doktorn jämt för det..Nu kära goa vänner slutar jag för idag..jag tror nog jag återkommer imorgon.Men sen på fredag KAN det nog bli tyst här..Det återstår att se kära ni. Hoppas nu att jag fått in länken på Antonio rätt också så att ni kan höra lite när han sjunger..Till nästa gång...njut av livet..Kram Lena

Avslutar med en bild på kakan som jag inte smakade..Hej svejs.