måndag 23 mars 2009

Inte så glad idag precis...snarare förbannad

Jaha ja..Så var det gjort..Resultatet av scannen..Fick ingen behandling idag..För den har inte gjort ett dugg..Tumören har tom. växt lite..Inte dramatiskt sa han men större är den..SUCK OCH STÖN OCH STÅNK.:-(..lite surt är det måste jag säga..
Så idag faxar läkaren resultatet till Håkan på jubileumskliniken och om någon dag ringer han upp och hör vad vi kan hitta på istället..Han tyckte ju inte det var någon idé att ha behandling denna veckan när det ändå inte har gjort någon nytta..Och jag håller väl med honom..Men jag är så jävla förbannad att den jävla sjukdomen inte kan ge med sig..Jag talade om för doktorn att jag läst en artikel...faktiskt där på sjukhuset...Om ett forskarlag på sjukhuset i Lund som funnit att bröstmjölk kan bota cancer..Ja naturligtvis inte så där att man dricker ett glas..Men dom har forskat på detta..Och det kan förmodligen bota upp till 40 olika cancer sorter..Vet ej om det går att fixa min..Det står inget om det..För det är ännu under utveckling..Men jag pratade lite med läkaren om detta idag..Och han visste inget..Det heter Hamlet sa jag..haha..Sen for jag hem och kopierade artikeln..För den snodde jag med mig ur tidningen när jag var därsist.haha..Sen har jag lagt både artikel och medföljande brev. i ett kuvert.Ska skicka det imorgon..Fan..ju längre jag kan hålla mig vid liv..desto närmare gåtans lösning kommer man säkert..Sa till doktorn att jag inte kan tänka att" jag ska dö.":.jag tänker"jag ska leva"....Och det är väl själva FAN om jag inte ska lyckas..Ursäkta svordomarna..Men jag är heligt förbannad..
Sen for jag hemåt och gick och hämtade posten..Tog sen bilen in till byn..Skulle till Elsy och hämta min pajform.:Men innan dess tänkte jag gå runt Forshall..SÅ det gjorde jag..Det är så fint där..Har ju visat bilder därifrån tidigare..Men aldrig från detta hållet..Nu gick jag ner vid promenaden..Då kommer man förbi golfhuset och golfbanan..Huset syns på bilden ovan.. Jag har väl inte heller kommit ihåg att visa min "flotta" bil jag drar omkring i eller..haha..En röd volvo..Kolla här.:Jag är så himla glad för den.:Men imorgon ska jag ta bussen in till byn.:För det är hut vad han dricker mycket..
Jag är inte van att köra omkring i så stora bilar..men det går rätt bra ändå får jag säga..hahaha..Ja..så gick jag då runt Forshall..Vet inte riktigt hur många kilometer det är..Men här är en bit man går.. Den går längs med ån..
Det är jättefint att gå här..Men under högsäsong får man se upp för golfbollar..haha.:Eller spelarna får se upp med oss fotgängare..Det låter bättre..När man gått ett stycke kommer man till detta huset..Tog ett så himla fint kort idag.Det speglade sig så fint i ån..Det är gympaläraren på skolan i byn som bor där..Det ligger ju så underbart fint där det ligger..Kolla här då..
Ja så travade jag vidare..Eller gick rättare sagt..När jag kom runt där jag normalt brukar stanna och prata med hästarna ..träffade jag Bitten..och hennes lilla valp..Hon ser ut så här..Så fin..
Fick inte med hela henne ser jag..Men det går ju att se ändå..fniss..Sen kom jag så runt och hamnade hos Elsy och Göran och fick lite kaffe..Och fick hämtat min pajform..Satt där och malde en stund om ditten och datten..Sen gick jag fram till torget där jag hade parkerat..Japp..Det gjorde jag..Gick ju runt Forshall som sagt och tänkte att jag behöver inte åka bil till Elsy utan kan gå den biten..Tog en sväng upp till Lilla Yvonne och in till Piba (sonen) på jobbet..Men innan jag lämnade Elsy så fick jag tagit en bild på hennes krokus..Får se hur det syns..Det finns så mycket snödroppar och bara lite krokus..Men det gör inget..Det är bara så energi givande att se våren vakna upp..Eller hur...!!!!! FInt va!!!..lite suddig är ju bilden..Men nog syns det att det är blommor ialla fall..haha..Sen har det blivit lite middag..och disk..Och ringning..Pratat med Barbro och Anette..och syrran i Trollhättan..Strax ska jag ringa Yvonne också..Ja det har liksom gått i ett..Anita har ringt också..SÅ henne ska jag träffa imorgon..Men vadå..Jag får leva här och nu..Nu får jag ta nya tag..IGEN...Jösses vad tag jag har tagit de senaste åren eller!!!!!..Men skam den som ger sig..Tur man är född i Oxens tecken eller..Dom är ju lagom envetna..Ja..det var väl allt för idag..Men för all del...glöm inte..Njut av livet..Och häng med mig och peppa mig snälla ni.. Kram Lena