onsdag 15 oktober 2008

nervöst..

TADA..så här ser trädgårdsmöbeln ut..Jag stack ut kameran genom fönstret och knäppte ..Tycker det blev rätt så fint..Försöker ju bli "van" vid min kamera..fniss..Men som det tekniska geni jag är så tar det en liten stund.Jag är nog bättre på musik grejor och stereo och så där..Jag menar att koppla och läsa mig till hur man gör..fniss..även att sätta ihop IKEA kök och skåp och möbler..fniss..För till skillnad från käre gubben så läser jag alltid beskrivningen först..jag börjar på ett..och går till tio..Det är lättast så..Medan käre gubben börjar på ett och sen är han på tio..fniss..Så ibland blir det lite skruvar över och så där..Men det får vara så ..så länge är hans standarduttryck..haha..Men för det mesta så har han en bättre lösning ändå..
Dagen idag har varit som alla andra dagar..Jag är så otroligt glad för att jag får ynnesten att åka hem till de mina..Och jag är fortfarande en dag före er andra i veckan..Så i mitt huvud är det torsdag..fniss.. det var lite mulet idag när jag vaknade och sen kom det en skur..Jag ringde till VC idag..För jag har ju ont i sidorna.Men det känns som träningsvärk ännu..Och jag vågar inte riskera att bli dålig när jag åker hem..Så jag bad om den antibiotika jag fått tidigare..Det här är inte klokt alltså..När jag blev dålig i våras..så fann dom spår av urinvägsinf, så jag fick antibiotika för det..Det hjälpte..Fick en kur på fem dar..Men sen kom det tillbaka det onda. Så jag hamnade på sjukhuset och fick samma antibiotika igen. Men ingen vet ännu vad jag led av.Jag är ännu idag säker på att jag hade tränat för mycket och att dessa tabletter hjälpte även mot det som pågick då..För sen visade det ju sig att den där urinvägsinf. inte var så allvarligt med..När jag hade gjort den vådliga shoppingturen så fick jag ju ont som tusan..och fick då gå till VC igen och förklara hur det varit i våras ..Så då fick jag återigen en kur på fem dar..Men det är för lite för mig.Så idag gick jag tillbaka och fick en tiodagarskur..Så vi får se om det onda försvinner nu.Det känns bättre när jag tar på liniment..Så jag är säker på att det är musklerna.Det kan mycket väl vara bristningar osv..Jag frågade doktorn idag om jag aldrig mer kan träna..För så fort jag gör nåt med bålen så går det åt helsefyr. Men han sa att det kan jag säkert..Men efter en sån stor operation så kan det ta flera år innan allt är läkt..Dessutom är det ju ärrbildingar..Det kan bli ganska långvarigt innan allt kan börja användas igen.Men strunt i det..Hellre slappa muskler bara jag får leva då..JAPP..så är det..Här ska ni se..jag gjorde klart HÄXAN idag..Jag tycker nog hon blev fin..

HOn har dessutom en STOR näsa..fniss..jag gillar henne skarpt får jag säga..

Jag fick äntligen städat lite idag.Det är stor skam hur lat jag är alltså..Men jag var så svag på ett sätt..Det känns som jag inte har några krafter alls längre på nåt sätt. Musklerna känns svaga alltså.Fast så känner jag det inte när jag är ute och går tex..Då känns det som jag kan gå hur långt som helst..Men jag kanske har blivit lite svagare i år efter denna omgång med cellgift..Det låter så illa det ordet tycker jag..Jag läste någonstans att dom kallade det cellmedicin..Och det låter mycket trevligare.Det är ju medicin som ska göra en frisk om en har tur..Det blev en liten avvikelse där va!!!..fniss..Ja det gör inget..Fick av mattan i stora rummet och fick dra runt med snabeldraken..sen tog jag ett varv i mitt rum..köket tog jag härom dagen..Får väl ta allt en ordentlig omgång innan jag reser hem.:Fast jag fattar inte varför..haha..Jag är ju inte här och ser hur det ser ut ändå menar jag..Himla knasig man är va..!!!Tog lite kort när jag gick till VC..gick vägen om stranden hem.Tycker jag fick några fina kort..:Även om ni har sett liknande innan så kolla här. Fångade solen också..

Vet inte om ni tänker på det..Men ser ni att tidvattnet är "högt"..Eller högre än vad jag normalt har fångat på bild..Det var på väg in när jag var ute..Hade tid på VC klockan fem så det var ganska sent..

När jag gick till VC gick jag också förbi gymmet där jag normalt tränar..När jag nu kan göra det. Det ser ut så här bakifrån

Jag hade tänkt att gå en promenad också tidigare idag..Och gjorde mig i ordning och tog på mig kläder..Och gick utanför dörren..Och vände och gick in igen..haha..Så det blev en lång promenad..Men det var så kallt tidigare idag..Så jag fick en sån stark känsla i kroppen av "vägra gå"...så jag ville inte gärna strunta i den känslan..fniss..Fast kanske var det mer lathet..Jag vet inte..Ända sen förra veckan har jag inte varit ute och gått ordentligt..Så jag behöver skärpa till mig på den punkten..Har också tagit kort på parken jag pratade om när jag tog er med på promenaden runt stan i helgen..Den får avsluta mina rader idag. Till nästa gång.Njut av livet..Kram /Lena