söndag 23 november 2008

Söndag o änglar igen

Hejsan hejsan.I dag/kväll är jag lite sen. Eller ..jag kanske har varit tidig de andra dagarna.'*ler* Vaknade till en solig kall frisk dag här i Ås. Vaknade strax efter sju..Och IGEN var Dr.Phil på tv-n..Vad gör han uppe så tidigt..hahaha..I dag var det tragiskt..En tjej på 28 år..Som lidit av anorexi OCH bulimi i 15 år..Hon vägde 27kg.och Dr.Phil var hennes sista hopp.Hon tycker hon är fet..Och det är ju ett vandrande skelett..Hon åt och kräktes upp till 150 gånger per dag. JA det är sant. Så himla lessamt..Hon hade tydligen blivit antastad/våldtagen när hon var yngre..Och pappan hade sagt åt henne att hon var en dålig flicka. VA!!!! Stackars tös säger jag. Alla har vi våra små helveten att bära runt på. Men jag ska göra mig av med mitt.Mår rätt ok..Inte ont..nja..lite då..Men vad som är lite läskigt är att jag mitt i magen känner något.Det KAN ju vara från förkylningen också. Jag väljer att tro det. Jag har SÅ lätt att måla fan på väggen.Och jag VILL inte det. För det är inte bra att tänka negativt.Då drar jag till mig det jag INTE vill ha..hahaha..Fattar ni..???Så tänker jag..Idag har jag varit och tittat på en lägenhet på Håbergs egendom. Det lutar åt att jag stannar kvar här ett långt tag. Käre gubben vet hur jag känner det. Och han säger också att i vår situation måste vi göra det som är bäst för oss själva. Men jag har pendlat till honom förut så det kan jag göra igen. Det är lite lessamt bara på ett sätt. Han vill stanna i sitt land..Det förstår jag..Och jag i mitt..Det förstår han..Vi trodde ju att vi skulle bo i MOgan och njuta ihop..Men det är inte alltid det blir som man har tänkt sig.Då får man ta nya tag och försöka förstå att det nog finns en plan bakom allt detta som ingen av oss förstår ännu. Men det ska väl ge sig..
Tog lite kort på lägenheten.Men det var svårt. Ska se om jag kan visa lite..
Vardagsrummet med en liten upphöjning vid ena fönstret. Och så här ser det ut i andra ändan..
Haha..Ja det får man ju verkligen ett bra sammanhang av eller..Köket fick jag bara på luckorna..Det var lite brötigt överallt där..Så det var inte så lätt att ta kort. Men jag har bestämt att om det är meningen att jag ska stanna här så får jag lägeneheten. Han skulle höra av sig i veckan..Jag tog kort på själva egendomen också..Och lite utanför.:DET var mycket finare..Kolla här..
Om jag får den så har jag den här utsikten från köket och storarummet..Fint va..Och denna..

Det finns då diskmaskin..tvättmaskin..kyl och frys..stora..Centraldammsugare..

Hyran är 3500Kr..Lägenheten är knappt ett år. Elen tillkommer..Betalar direkt till ägaren..Han sa att det blir nog inte mer än 400kr högst i mån. Var kan man hyra en stor tvåa på landet som är nygjort för den summan??? Eller inne i byn eller stan??? Inte vet jag..Sänder ut positiva tankar ..haha..Så jag får den..fniss..ja ja..den dagen den sorgen som salig mor alltid sa..Så här ser förresten huvudbyggnaden ut då..där bor ägaren med sin mor..Dom använder endast nedervåningen.Men det räcker säkert..haha.Kolla va tjusigt..

Jättefint tycker jag..

Sen for jag hem och satte fart med änglarna igen.Har ju två på G till Jennie som gör dom fina smyckena. Dom är så gott som klara nu ikväll.:Det är endast broderierna på vingarna och håret som ska på..Så dom ska skickas helst imorgon.

Sen fram på sena eftermiddagen så blev det middag här i Ås..Jag kom till skott till slut..Gjorde lövbiff och bearnaisesås..och potatis..Till mig blev det mer blomkål och broccoli istället för mycket potatis..När jag höll på med maten så tittade jag ut..Och då SÅG jag igen..Vilken fin bild..var tvungen att ut och fota..Kolla..

Blev himla glad att bilden blev så fin..tog en över grannens också..Och med DEN bilden slutar jag för idag..För nu ska jag maila till käre gubben och sen blir det kamomill te och sängen för Lena..Till nästa gång..njut av livet.KRam Lena