måndag 15 december 2008

fått datum idag

God måndag em/kväll.Nu är jag här IGEN. Har varit ute och cyklat i dag också. Bestämde mig igår att jag måste försöka ta tag i motionsbiten igen. Normalt..(vad är normalt förresten) gick jag ju alltid till gymmet och tränade. Men jag kan ju inte det utan får så ont i bålen då. SÅ jag har gått mycket för det gillar jag..Men igår fick jag ju fram velocipeden..likaså idag..Tog en tur in till byn igen. Så det är rätt så bra..Hade tagit fram jäst och margarin för jag tänkte baka bröd.Men se..det ville inte latoxen som tittade fram bakom axeln..Så då var jag inte så svårövertalad heller för den delen..Kom mig upp tidigt i livet idag..*ler*..Före åtta..Hade bestämt jag skulle ringa till NÄL och höra hur allt går till här i sjukhussvängen..Har ju inte varit på sjukan här på länge. Sköterskan skulle be den läkaren jag fick träffa akut att ringa imorgon..Men sen ringde hon igen och sa att den läkaren inte ville ringa..hahaha..Nä inte så illa..Men jag fick ju brevet om scanresultatet från överläkaren så hon tyckte han skulle ringa mig. Så sköterskan skulle leta rätt på honom. Men idag när jag kom från byn så låg det brev där från Sahlgrenska..Japp..Nu är det dags..pust och stön..Men först ska jag lägga in en bild jag tog när jag cyklade in. Tog lilla vägen idag ..där jag åkte kana förra veckan på cykeln..Där på vägen ligger det en gård..haha..Ja det är inte det finaste man har sett..Jag vet inte hur väl det syns..MEn det är otroligt att det BOR någon där.Men det gör det..
Tog ett från "grindinfarten " också..fniss..Tror nog det har sett riktigt fint ut en gång..

Ja så här ser det ut..Lite spöklikt va..Jo..jag fick ju brev idag då..SÅ den 12 januari 2009 kl.13 ska jag vara på jubileumsklinikens avd.53..Får bereda mig på att stanna kvar 2-3 dar..Första dagen är det väl inskrivning och blodprovstagning osv..Andra dagen sövs jag och det ska göras en gynundersökning. Tredje dagen får jag behandling..Det knepiga TYCKER JAG är att jag ju inte har ont i underlivet..kan jag inte säga..Utan runt revbensbågen och i ryggen. Men jag hoppas läkaren jag väntar på ska ringa verkligen ringer..För jag behöver nog få DET kollat ...OCKSÅ..hahaha..

Ja jag lägger allt i Guds händer..Och förlitar mig på att jag fixar det här. Jag kan ju inte springa ifrån skiten ändå. Men idag började jag också med min meditation ordentligt. SÅ nu får jag suggerera mig själv att jag är frisk.Nog om den skiten..Det är inte så trevligt att skriva om det hela tiden..

Fortsatte alltså min cykeltur in till byn då..Vid Forshallsskylten stannade jag till och tog ett kort på skylten..haha..Och även på huset som ligger alldeles där.Det är ett sånt där gammaldags hus som jag tycker är så himla vackert..Kika här..Först skylten då..Vill nog visa att där hade jag cyklat 4 kilometer..hahah..

Alldeles bakom skylten bakom buskarna syns ännu ett hus som hör till denna gården..SÅg inte först att man ser huset bakom busken..
Visst är huset fint väl??Jag vet inte varför jag vurmar så för gamla byggnader som jag gör. Men oftast så kanske det är för att det ser rejält och hemtrevligt ut..Inte vet jag..Sen vände jag mig om och tog denna bild..För det var denna vägen jag cyklade.:Hela Forshallallén..Den ser ut som den är flera flera flera mil lång..haha.Nä jag skojar lite..Men den ser lång ut ialla fall.:Och det är klart..Lite lång är den.Men det går allt ändå..
Så jag trampade vidare..In till ICA och upp till min vän Yvonne med ett tomt äggfack..Hon var så klart inte hemma. Men när jag kom ut från ICA så gick jag fram mot kyrkan för jag ville ta en bild på den också.:Och vem ropar då på MIG..JO YVONNE så klart..Då hade hon varit på Krogen och ätit middag..Där som jag var i fredags och försökte äta pizza..Vi tjatade runt lite granna.:Hon skulle hem för hon skulle vidare och bjuda på kaka som hon bakat.Men först tog jag en bild då.Det här är kyrkan i Grästorp..

Den ligger så fint på höjden. Jag följde Yvonne bort till hennes hus..Sen trampade jag då vidare..SKulle hemåt.:Men först så svängde jag in till min vän Elsy..Trodde hon kunde vara hemma då hon jobbat helgen..Och både hon och Göran gubben var hemma..Så vi satt och pratade litegranna..Fick en knäckemacka med god ost..Och ett glas julmust..Det var MUMMA..gottigott gott var det..SEN tog jag mig samman och trampade hemåt.Nu tog jag Tun vägen då..Det gick utan problem. SÅ kom jag hem och fick läsa brevet då..Men konstigt nog är jag inte lessen eller upprörd..Mer ett stön..jaja..nu igen..Ja det är lika bra att få det gjort.:SÅ jag har ringt och fått lite upplysningar..Har ju ingen egen bil så jag kan köra till GBG..Men jag fick nummer till sjuktransport..Och så går det jumbolans från NÄL: Ringde till Sahlgrenska..Och hon sa att det förmodligen blir behandling på NÄL. Den första får jag väl där i GBG när jag är där..Nu ska det väck ..jävla skit.. Sen lagade jag till kyckling och ris med currysås till pojkarna..Så dom har imorgon. SJälv har jag haft ännu en vegetarisk dag. LIka bra att börja nu.Åt ju vegetariskt i över ett halvår. Mår bra av det..Även om jag gillar kött jäkligt mycket..Har pratat med käre gubben idag på skype.Så skönt att få se hans fina nuna ibland. Han har varit på sin kontroll idag..Och om jag fattade det rätt så har han fått ett bråck i ändalykten..Han har ju påse på magen efter sin cancer..och har så ont i rumpan ibland när han sitter..känns som han sitter på ett ägg säger han..fniss..I dag fick han reda på att det är nog ett bråck. Det gör dom inget åt för det är mer besvär än nytta..Men han fick ändå ett glädjande besked..Han behöver bara åka in på kontroll en gång om året nu..SÅ jag är glad för hans skull.

Ja..sen har jag inte gjort så mycket mer..Jag tog ju fler bilder förresten när jag cyklade in..Tog ett på gamla läkarbostaden..Där har jag bott..SÅ jag var tvungen att ta en bild på det och visa

I den bruna utbyggnaden gick jag in till mig.Där kommer man in i hallen. I den utbyggnaden ligger också strax till vänster på bilden eller i utbyggnaden rättare sagt ett litet sovrum..Och innanför där så ligger storarummet..På framsidan här ser man också köksfönstren. Det är dom två man ser.Sen på baksidan hade jag två rum till. Men det syns som sagt inte här. Det var fyra rum och kök. Rätt fint får jag säga..Nä nu tycker jag att jag har skrivit nog för idag..Så jag återkommer imorgon..Till dess..njut av livet..Kram Lena