tisdag 7 april 2009

SÅ rörd ....

Vet du att du med dina små mail rört något i mig som jag uppskattar så mycket, jag blir så rörd att jag får svälja för att inte ta till lipen. Man verkligen ser att du vet vad det rör sig om, och att du vet vad det rör sig om.Kram och tack för ditt stöd Lena ! Saknar ord för min tacksamhet och glädje för att ha dig som vän vet att ge mig tröst. Que tesoro eres, vilken skatt du är..
Så börjar jag min blogg idag..Och jag tar mig friheten att berätta att det är från min vän Bronzom som skickat dessa rader till min mail..Jag blev så glad för dina fina snälla ord Harald så jag var bara TVUNGEN att visa alltså..Jag bugar och tackar..Och jag är glad att jag kan vara till nytta för en annan människa.Som jag skrivit till dig så är vi här så kort tid på jorden..så då ska man försöka vara snäll och hjälpsam om man kan..Behandla andra som man själv vill bli behandlad..Det gör också gott att få känna sig "behövd" om jag så får uttrycka det..Tusen tack igen goa Bronzom..
Dagen idag har varit...hm..hm..arbetsam..haha..Har varit HEMMA hela dagen..Natten var rent ut sagt för jäklig..Har inte återfått varken sömn eller toa mönstret efter behandlingen..Vill inte ta laxer piller heller för mycket..Så nu får det blir lite "knökigt"..haha..Har gjort klart nästan hela köket idag..DVS:..städat ur alla skåp..Har ett kvar..Plus spisen..Sen har jag packat ner så mycket jag kan..Det har tagit hela dagen nästan..Har ju fikat med Elsy och Göran emellan också..Dom kom en sväng..Så här ser det ut nu i sovrummet..För jäkligt..haha..
Men det känns himla skönt att ha det gjort..Elsy hade med sig blodpudding till mig..Bad henne fixa det..Fick en sån längtan efter det igår kväll..haha..SÅ jag har käkat bacon blodpudding lingon och rivna morötter till middag..Det var så himla gott..Har ju städat av lite allmänt här också för det blir ju så dammigt och skitigt när man håller på med allt..Jag gör ju allt i 180..För den som inte förstått..Jag flyttar in till byn i slutet av månaden.:Det gick på två dagar att få det ordnat..Har ju egentligen uppsägningstid till 1/7..men det gick att flytta tidigare för det kommer en hyresgäst hit..Cina och Bronzom hängde inte med i mina svängar där riktigt..Jag har så bråttom..Men jag tänker så här..Jag fick lägenheten..utan problem..Då var det meningen att jag skulle ha den.:Vad ska jag då vänta för.??NÄ det har jag inte tid med..haha..Har också pratat med Lena idag..Hon har Lenas ur och guld inne i byn..Hon är också en sån där riktigt snäll människa..Hon läser mycket böcker så vi har oftast mycket att prata om ..Vi bestämde att ev.ses i påsk en dag..Hon har ännu inte sett denna lägenheten..Och nu ska jag ut härifrån så jag kände att jag vill att hon ska hinna se den innan jag flyttar..haha..HOn jobbar ju hela dagarna så det är inte så lätt att hitta rätt tillfälle att ses..Men ibland så går jag in till henne och fikar lite i affären..
Här står då lite kartonger..haha..Dom kommer till pass imorgon.Ska in till Lilla Yvonne då också och hämta fler kartonger..Sen får jag väl göra så mycket jag kan och hinner och orkar i påsk.Det är ju bra på ett sätt för då har man ju sysselsättning..haha..Vad har jag hunnit med mer tro????Ja jag har hämtat posten..men det var ju snabbt gjort..haha.Det är allt jag varit ute idag..Har pratat med syster yster d.ä i Hjo..Hon var bekymrad..Hon ska bli mormor igen och Mia(dottern) mår inte bra och fick åka in med ambulans idag. Kräktes och hade tryck över bröstet..Så det var bekymmersamt..Jag hoppas det går bra.Det är ju bra att hon är på sjukhuset när hon inte mår bra.Men tråkigt att hon är dålig så att säga. Hon är bara 35 och borde vara frisk och rask. Men hon hade mycket jobbigt med första graviditeten också..Tyvärr så blir det ju så för en del människor. Glömde jag tog kort igår inne på Hemköp..Eller utanför rättare sagt..Var så mycket fina påskliljor.:Mest i krukor..men det såg så "vårigt" ut..
Har väl inte så mycket mer att säga idag..Men jag önskar er alla en trevlig tisdag kväll och till nästa gång..njut av livet..Kram Lena...Slutar med en bild på Elsy utan kryckor igår..