torsdag 23 oktober 2008

väntan idag.

Hej igen..Kolla här va jag hittade..Jag visste att jag någonstans hade kort på hur det såg ut här innan vi kom hit..Och idag hittade jag det..Detta är alltså vår trädgård som den såg ut innan käre gubben började med den. Bilden är tagen i okt förra året..Och strax efter så började vi rensa såpass så att jag kunde hänga kläder på tork..haha..Det är inte klokt hur det såg ut va..fniss..Har nog några mer inifrån huset tror jag..Men jag vet inte om jag har visat hur det ser ut nu..jo det har jag nog va..
Dagen har varit en LÅÅÅÅNNNNNGGGG dag...jag väntar ju bara på att det ska bli fredag morgon så jag kan åka iväg.:Jag ser fram mot det jättemycket..Men för att vara ärlig så känns det lite vemodigt också..Dels för att lämna käre gubben..även om han lever mycket bra själv..Men även för att jag trivs i stan som sådan..Det trodde jag inte jag skulle känna..Men man kan aldrig säga i förväg hur det ska bli.

Det har varit en tusan så blåsig dag idag..Men det har hållt upp ända till nu ikväll..Jag var tvungen att gå till apoteket och hämta mer penicillin så jag har..Måste ju ta en varje dag..När jag nyss kommit ut från sjukhuset så var jag tvungen att ta två på morgonen och två på kvällen..Och varje tablett är på 250 mg..Men nu har dom dragit ner dosen till en om dagen som tur är..För det blev allt mycket att stoppa i sig.

så här såg vardagsrummet ut..haha..Ser ut så här nu
där stolen står står nu vårt matbord istället..Och soffan är mer inkörd i hörnet åt andra hållet..Men det är lite skillnad..haha..
När jag vart till apoteket så gick jag ner till stranden..för jag gillar att gå där som ni vet..Och även om vi har Dättern inom synhåll hemma så är det inte samma sak..fniss..Men tro mig..när jag kom ner till stranden fick jag vända och gå samma väg tillbaka..haha.:Det blåste så in i bänken..så sanden blåste innanför glasögonen..Och när man inte har så mycket till ögonfransar HELLER:.fniss..då blåser det in skräp lätt i ögonen också..Så det är en del att tänka på när man fått cellgift som ni kanske inte tänker på som INTE har fått det..haha.Men dom kommer ut så sakta också nu.. ja fransarna alltså.;-)Tar väl ett tag till innan jag kan börja kleta på mascara och plocka ögonbryn och så där.Men jag har ju redan fått börja lite smått med pincetten på hakan..hahaha..Det är ta mig tusan inte klokt att det ska växa där fort som attan..*ler*.
Så här såg mitt sovrum ut..haha..Mycket småblommigt..Inget fel i det..Men inget för mig..Så det första jag gjorde var att måla om..så då blev det så här istället..
Ja..sen har ni ju sett att jag har gjort om det igen..När jag äntligen fick klart för mig hur jag ville ha det på "riktigt" då blev det så här istället..Och så får det vara nu ett tag tror jag..Trivs nu..
Allt detta på mindre än ett år..fniss..jaja..Nu är vi väl klara tror jag ändå..
Resten av min dag förresten..Ja jag gick hem och satte mig..Ville inte gärna dra igång nåt sy arbete..så jag passade på att titta på äntligen hemma..på datorn då ..Och sen även Bonde söker fru...fniss..Jag bara väntar på att dagen ska ta slut så jag kan gå och lägga mig och vakna klockan sju imorgon bitti och dra iväg till flygplatsen..Det tar ungefär en halvtimme..Flyget går härifrån halv tio..min tid..Halv elva hemma. Sen tar det 1.35 till Köpenhamn..Där får jag vänta i två timmar..Sen kliver jag på flyget till Landvetter kl.14.10..och landar 14.55..Så det tar inte så lång tid därifrån precis..Sen står förhoppningsvis Barbro där och väntar på mig och kör mig hem. Om hon inte landar i Malmö eller nåt..hahah..Hon har världens sämsta lokalsinne..JO det har du Babs..fniss..Jag vet att du läser här ibland..så neka inte..fniss..
Ja sen blir det mat med sönerna och Barbro hemma i Ås..sen får vi se hur kvällen artar sig..Om jag är pigg nog så återkommer jag med rapport i morgon kväll.:Annars ska jag försöka vara tillbaka åtminstone på lördag..Till dess..Njut av livet..Kram Lena
Babs och jag i soffan här på nyår..Hej svejs.