måndag 17 november 2008

mändag fm

God måndag..Tillbaka efter söndagens paus..Det var inte meningen men det bara hände. Tog en promenad bort till Barbro. Har/hade så jäkla ont igen i sidan..Har varit bättre igen tidigare under veckan.Men jag dammsög lite i lördags..Och sen har jag mått dåligt..Det är INTE roligt..Ska ringa NÄL och se om jag kan få komma intill där..I alla fall..På fredag ska vi spela igen..Men då på tre förmodligen..Vi spelade ihop för 20 år sen vi tre..Anette och Barbro har spelat ihop i över 30 år..Sen var jag med ett tag..Innan jag fortsatte på andra musikaliska vägar..I alla fall. Vi ringde Anette igår så hon kom till Barbro också..SÅ vi fick plocka upp anläggning..sen hade jag lite bröte med mikrofoner och sladdar från pappa som jag inte har kollat..så det gjorde vi också..Jag var borta från före klockan 12 till vid åtta..Och då hade jag ingen större lust att blogga..haha..Gick och la mig ganska omgående faktiskt..I lördags kväll gjorde jag klart 6 tomte nissor/nissar..Kolla här..
Det som blir kvar av denna högen är en nissa..Sen är resten beställt..Kul..Har också en ängel som är beställd..Men jag har gjort tre..Så dom ska få kläder idag..Tänkte jag..Jag fick ialla fall tagit lite mer kort igår..innan jag travade iväg till Barbro..Tog på grejorna jag inhandlade på FA-fyndet..Titta här får ni se..
Överst ligger en rips löpare..Den hade jag tänkt lägga på bänken där jag har micron..Den är lite mörkare röd än den stora som ligger underst..Jag TROR den understa är av linne kvalité..Den är över 2 meter lång och 1.25 bred..För 30 Kr..inhandlade jag detta fynd..Ja för mig är det fynd..Löparen kostade 20Kr..Det är ju också ett fynd..Det är inte det att jag är snål eller så..Men för mig är det SÅ himla roligt att gå på"loppis" och hitta såna grejor..Det blir ju nytt för mig.:Och människorna som jobbar där tvättar och stryker ju allt innan det går ut till försäljning. FA-fyndet är alltså frälsningsarméns hjälp affär eller vad jag ska kalla det..Sen hittade jag "gammaldags" julkulor..ser ut så här...

SYns lite dåligt då de ännu ligger i plast..fniss.Ja sen var det ju adventsstaken också..Jag har adventsstakar i plåt..men jag ville ha denna istället..Kostade 10kr..Och den lilla ljuslyktan i form av en klocka ska jag sätta ett rött band i och hänga upp..Den gav jag 15 kronor för..Det är ju så himla kul va!!!!..

Förra gången jag var där så hittade jag också grejor ju..BLA..den gröna löparen som ligger på bordet..Och gardiner..Denna gång så hittade jag också så himla fina gardiner..SOm jag föll för direkt..Jag är lite galen i gardiner..Helst lite gammaldags..haha..Men kolla här va jag hittade.Jag har bara lagt fram kappan..Men det var två längder med också..Betalade 110 för allt..det är mycket tyg alltså..

Det är den rutiga jag pratar om allstå..Men det förstod ni väl.Den andra är längder jag fick av Anita tidigare i veckan..Också jättefin.:Lite tunnare kvalité..Men så söt..Av henne kommer också denna ifrån..(det blir mycket tyger och prylar idag va..haha..)
Det gröna som är i gardinen är samma som är i löparen..Fast det visste jag ju inte då..Fick ju även några löpare av henne som ser ut så här..och ytterligare en gardin då..Jag lägger ut dom båda två ..
Ja så här ser det ut..Och tygerna i gardinerna är fina kvalitéer..Anita har aldrig några billiga material i sina gardiner..Så jag är SÅ himla glad och tacksam..I dag har jag tänkt sätta mig och sy kläder till tidigare nämnda änglar..Men jag ska nog se till att tvinga mig ut lite också..Blev inte så mycket gått förra veckan..Vill inte gärna slarva för mycket med promenaderna.:Det är ju det enda jag tydligen kan göra utan att få besvär..Nu har jag skrivit nog för idag tycker jag.:SÅ jag får starta upp min dag..Blir så lätt att jag fastnar här annars..haha..Till nästa gång..Njut av livet..Kram Lena..