torsdag 11 december 2008

I väntans tider

Hej igen.Sitter här på soffan med massor med ljus tända.Och ljusstakarna i fönstren förstås. Jag väntar på att Dr.Dark från UK ska ringa mig. Jag ringde hans sektreterare imorse och bad henne säga till att jag behöver prata med honom. Jag måste få klarhet i vad scannen sa i Oktober. Sen måste jag höra vad han tror om denna smärta i ryggen. Eller mellan skulderbladen. Idag är det på höger sida igen. Och när jag klämmer runt om på revbenen så är dom ömma. Vette tusan vad det är. Jag var ju förkyld då för några veckor sen. Men det varade inte i många dagar. Hade inte mycket hosta heller.:Men en näsa som rann oavbrutet. Min vän Barbro däremot var ju också så himla förkyld. Nu har hon fått en konstig lunginflammation dom kallar mykoplasma. Om jag förstått det rätt så är det en blandnig av bakterier och virus. Virus smittar ju va..om jag inte har fel. Jag får höra vad doktorn säger. Jag kan inte gå så här..Jag är stark och känner mig inte trött eller så..Men det är så irriterande. Och nu för tiden när något känns konstigt eller gör ont så tror jag genast det värsta. Det BEHÖVER ju inte vara nåt. Men jag mår otroligt konstigt när jag ex.blir förkyld. Innan allt detta så kunde jag ju känna att nu är det en förkylning på G. Idag vet jag inte det..haha..Knepigt va..!!Fick en ny bok igår.Men andra TIlda figurer i ::Så nu ska jag sy andra slags änglar och tomtar och allt vad det nu var..Titta här vilka fina änglar...Dom gillar jag skarpt
Bilden är lite suddig.Men jag tog alltså kort på boken..Så det är därför. Kolla in vingarna..Visst är dom fina. Efter jul får jag ta tag i det igen. Fick en länk av min vän CIna igår.Hon hade hittat en annan person som också gör såna här änglar som jag har gör/har gjort..Jag tar ju 150Kr. för mina. Ger en del till cancerfonden. Denna tjej tog 345Kr för sina änglar..Det är mycket tycker jag..Kanske jag är billig..Därom må di lärde tvista. Men bättre det och att få sålt då..Så jag kan ge till forskningen..Det fanns andra nissor där också...Kolla här..
Hade tänkt göra massor idag igen. Men det blev inte så..Idag heller..haha..Jo en del blev det allt.Men Elsy ringde och talade om att hon hade sagt upp sig på jobbet. Jag fållade en duk till henne igår så hon skulle komma och hämta den. Och snäll som hon är så tog hon med sig tv-bänken jag hittade på loppis häromdagen.Den får jag ta kort på en annan dag. Sen kom hon och ANita hit en sväng. Elsy hade köpt med sig jättegoda ostfrallor..dom är bakade med ost alltså..Så dom är härligt knapriga på ovansidan.:Sen en slags tosca kaka med en jättegod fyllning..Det åt jag..ÄVen om jag inte äter så mycket socker nu för tiden så tyckte jag att jag kunde unna mig det idag..Det var liksom för att fira lite som Elsy sa. När dom hade åkt så tog jag på mig och gick ner till postlådan och hämtade dagens skörd..Och jag fick några fina bilder. Jag är så himla facinerad av himlen. Och idag var den verkligen vacker.Men först så tog jag på den här i trädgården..
Det var så fint med snön på väderkvarnen så jag knäppte en bild där.Sen vände jag mig om och tog en bild på altanen. Piba la ju ut granris där förra veckan. Det ser rätt så fint ut. Men man skulle kanske ha lite ljus i..Men det har vi inga ännu. Det kanske kommer..Titta här.
Ser allt härligt ut tycker jag. Jag drog mig sakt ner mot postlådan då. Men jag var tvungen att titta på äppleträdet igen också .För där hängde det ett ensamt äpple kvar. Det såg också så himla gulligt ut..Hur nu ett äpple kan se gulligt ut.:Men det tycker jag..
SKulle nog ha passat utmärkt i trynet på grishuvudet. fniss..Kom mig då vidare här i livet och travade neråt denna nämnda postlåda. Väntade mig inga kärleks brev eller så. Fick däremot avslag på en ansökan om bidrag från en fond. Men det gör inget. Jag ramlar inte ihop för det..Tog några utsökta bilder på himlen när jag gick ..Här är en..

Den här är fin va..Det ser liksom ut som om molnen..de vita alltså är som bergstoppar med snö på..Det tycker jag var häftig..Längs ner till höger så syns brevlådorna..haha..Dit gick jag..och sen hem.:Så det var en otrolig promenad..fniss..

Fast jag fick jobbat lite när jag kom tillbaka..Tog fram juldukar..den första omgången..och strök och la på dom..Jag sölar ju så..så det blir ytterligare juldukar innan jul som ska användas..Jag är lite små sölig så där..alltid varit.:-)

Sen har jag fått upp lite jultavlor.Och bonader..Och så alla såna där självhäftande klistermärken vi alltid har på kylen vid jul..Ja..vi är lite småbarnsliga med det.:Eller kanske det är jag mest.Men i år ska sönerna ha granen igen. Det hade dom inte förra året..SÅ jag antar att dom är lite såna också då nu när jag är hemma så att säga..En himmel bild till då.

Gjorde sen lite coleslow till mig..för det är gott..Och så har jag mat på G på spisen..Och jag är ännu i väntans tider på Dr.Dark. Med dessa ord och en bild till slutar jag för idag..Till nästa gång..Njut av livet..KRam Lena