lördag 22 november 2008

kall lördag men solig

Gu afta i stöva..skararborgska..för god kväll i stugan..Ja lite märkvärdig får en la va ibland eller.!!! Läste Annes blogg igår där hon och David utmanade oss igen..Peter med bloggen Enbart har ju fått många av oss i bloggvärlden att samla ihop pengar till cancerfonden till Maddes minne.Om jag nu inte fått det om bakfoten vann Peter en Xbox 360 för snabbaste insamling. Underbara Peter har gett Anne boxen..och hon i sin tur skänker den till Jubileumskliniken på Sahlgrenska där Madde fick hjälp. Det finns dock inte så många spel till boxen..Så Anne och pojkvännen David utmanade oss att försöka skänka spel till boxen. Mina söner har ett spel dom skänker till boxen. Så det ska jag skicka vidare. Om ni vill skänka ett spel...eller många så spelkonsollen bliranvänd så är er gåva ytterst uppskattad!Ungdomarna kommer att få en lite roligare jul.Goa Totte och många behandlade Madeleine på avdelningen.Helt underbar, fantastisk personal!Skicka spelet direkt till avdelningen; (så slipper vi mellanhänder)Attention: Totte Sahlgrenska Universitetssjukhuset Jubileumskliniken avd. 70 413 45 GÖTEBORG.
Dessa "feta" rader har jag kopierat från Annes blogg direkt. Jag tänker göra mer..OM Jag kan..MIna söner har även playstation2..Dom har fler spel där som dom kan tänkas skänka..Jag ska fråga denne Totte på Sahlgrenska om dom vill ha fler spel. Men jag vet inte om dom har Playstation 2 konsoll och basenhet eller vad det heter.Men om jag inte frågar får jag inget veta heller..Det skulle var kanon fint om man kunde få till det också..Så om någon har Playstation konsoller och basenheten att skänka så skriv till Totte på adressen ovan..
Dagen idag har varit rätt ok..DÄSAN är ännu däppt..Men det går lättare..Värken lättar i kroppen. Har dock lite smärtor i vä.ljumske..och nertill på vänster sida.Men jag hoppas det försvinner i takt med förkylningen.
Ännu en kall nordanvindsdag..usch då..Lena har ju svårt för kylan..Finns säkert fler än jag som har det.. Jag har gjort klart tomtarna jag hade på G..Ska fram med maskinen när jag är klar här. Och börja med änglar..har klippt till två..Hoppas jag får undan det..Sen blir det kläder till dom..Ska få healing ikväll också..Så jag får planera lite..Tomtarna blev så här..
Har inte döpt dom ännu..Men det kommer..Har fått fram ALLA ljusstakar idag..Och adventsstjärnan..Och jag har fått upp dom också..haha..Ja jag vet att det är tidigt..Men jag ska ju iväg på onsdag..hahaha..Och jag vill gärna ha det gjort innan jag åker..HÄr på landet är det ju så mörkt också så det gör gott att få lite fint ljus i fönstren.Fattar inte att JAG tycker det ska bli kul med JUL för en gångs skull..*ler*.Kolla här då va!!!
Denna staken står inne i barrummet..Den gör sig fint där..Sen fick jag upp stjärna i köket och en keramik gran i vitt ..Har haft den i åratal.:Men den lyser så fint..Kolla ..

Den blev fin i köket tycker jag..Lilla keramik granen syns tyvärr inte.:Men det gör väl inte så mycket..Gick upp vid nio idag..Fast jag var vaken vid åtta som vanligt..Men tv-n stod på..Japp..det gör den på natten.:För jag är alltid vaken en kort sväng varje natt.:Och då måste jag kolla lite tv innan jag somnar om..fniss..I morse var det DR.Phil..Fick ju blängt lite på detta amerikansa underverk..haha..Han har för all del bra synpunkter..Men jag har lite lite svårt för det som är amerikanskt..Jag skulle ALDRIG åka till USA:.Det lockar inte mig alls..Inget ont om dom eller landet..Passar bara inte MIG menar jag.. Ja sen blev det ju frukost då som vanligt..Sen tvättade jag två maskiner..Så nu är tvättkorgen tom igen.:Hur länge det nu varar..fniss.

For in till byn och ICA:.fick order om att handla godis till "gossarna"..Det gjorde jag.:Men dom fick allt betala själva..100Kr..godis och dricka..NÄ det har jag inte lust med..Köpte däremot massor med lampor till ljusstakarna som jag har satt upp.Sen for jag hemåt igen och började planera för middagen. Lasagne till "gossarna"...bacon och grönsaker till mig..Och idag har jag ätit LITE godis. Försöker att dra ner massor på för mycket kolhydrater som ju är socker..Och cancerceller växer i socker..Och lägger du dom i fett dör dom..Så tror jag..Rätt eller fel därom tvista de lärde..I går försökte jag också ta ett kort på skulten..Så jag kunde visa hur det ser ut på hårfronten..Ska se om det syns nåt särskilt..vänta lite..

Ja jag vet inte hur mycket det syns..Men längre har det blivit ..växer dag för dag.:Ska ta och lasta in gossar och mig själv i bilen och köra iväg till Håberg och Fredriks föräldrar..Vi ska med en vild katt som springer här och sniker runt huset..Den har skadat Missan två gånger så den måste iväg härifrån. Häromdagen.när jag ropade på Missan kom hon utflygande från husgrunden...sen efter kom vildkatten..Så den har kommit alldeles för nära huset..

Så nu har vi fångat den idag ..Hoppas det går bra..Lägger in en bild från mitt rum då med ljusstaken..Till nästa gång..njut av livet..KRam LEna