måndag 10 november 2008

inga nya kort alls

Tjena tjena..Skrev ju igår att jag skulle ev. ta nya kort idag..Glöm det..Jag har inte gått utanför dörren..haha..NÄPP..Det blåser och regnar här så jag ansåg det bäst att sitta inomhus. Men jag har varit strängt upptagen..Först ringde tel imorse..så då pratade jag med Yvonne..Fler vill ha tomtar..Så det är ju bra..Sen när jag talat klart med henne så ringde Anita..Då blev det lite prat där..Och när jag var klar med henne så ringde älskade stora syster yster från Hjo..Så jag satt nog upptagen med tel i över en timme tror jag..Efter det har jag hunnit med att bädda.haha..Diska...prata med Elsy..och även med syster yster i Trollhättan..Får ta en kik bland fotona jag har och lägga ut lite fler gamla tror jag..I brist på bröd får man ta limpa..

Den här bilden tog jag förra veckan när jag var inne i Grästorp..Visade ju kort på vart vi bodde förut..Där har man denna utsikt från köksfönstret och ett av sovrumsfönstren..Det är nu kondis och kafé..Men det har varit blomster affär också tidigare..

Jag har också hunnit med att klippa ut 6 tomtar och sy ihop delarna..Nu ska jag vända på dom och stoppa dom..Sen blir det ju kläder också.:Men det blir inte gjort idag..Får se om det blir något stoppat en gång..fniss..

Sitter och väntar på att prata med käre gubben ..han har något på gång inomhus tydligen..Han skrev att köket ser ut som skam..Det är tur jag är borta..Så jag har mina aningar..Det är kakel som ska sättas om..För det såg för bedrövligt ut..En klick massa bakom varje platta bara..Inga fogar eller nåt..hahaha.:Ja det är sant..Till och med jag hade klarat det bättre..Och jag är inte någon fixare på sånt..

HÄr på bilden syns ju plattorna men inte hur dom är fastsatta..I fönstret ligger det också en rad med plattor..Även dom är lösa.FNiss..I går när jag kollade min mail så hade jag fått mail från Helen i London..Henne träffade jag för flera år sen i MOgan..Sen har vi varit i kontakt lite till och från. Men nu hade hon jagat upp mig igen.Så jag skrev till henne igår.:Det var riktigt roligt att höra av henne igen. Just nu öser det ner när jag sitter här och skriver. Har varit tämligen lat tycker jag..Ja jag menar med "hushållsarbetet"..Skulle väl egentligen behöva gå runt med snabeldraken igen..Men det kan jag göra en annan dag..I dag kände jag för att klippa ut dessa tomtar så då gjorde jag det..Tycker väl jag mår rätt ok för tillfället igen..Har sovit gott igen..Sen jag flyttade upp till min egen säng som är bedrövlig att ligga i..haha..Konstigt va..Låg ju i Johnnies säng natten till lördag..En mycket fin ny säng med skön madrass..Då sov jag knappt inget..Kom på att jag glömde ringa min pappa igår..Det var ju fars dag..Fast å andra sidan..han är ju inte helt klar i huvudet..Pratade med honom förra helgen. Brukar ringa var fjortonde dag.

Har precis pratat med käre gubben.Och det är inte kaklet han grejar med..haha..Det är nåt med trä..Men vi har inget som han kan ändra på i köket vad jag vet..ja det blir säkert bra när han är klar. Han brukar få till det. Hans bror hade varit där idag. Han hade lite tråkigheter att berätta..Jag talade ju om att vi var på styvmoderns begravning veckan innan jag åkte hem hit. Hon hade två döttrar som var med på begravningen. Blanche och Irene..Nu har Blanche gått hädan också.Döttrarna är ju inga ungdomar heller..Så nu är det bara Irene kvar..I år har hon mist sin man...sin mamma..och nu sin syster..Livet tar sina egna vägar.

Den här terassen fick jag städat i helgen..Tomten är sönder nu.:Han har ramlat ner och slagit sig sönder och samman..tyvärr.:Han var så söt. Det är bara lyktan kvar..Så den eldar jag i..fniss..Jag är galen med ljus denna årstiden..Ska se om jag får tag i Telia..För jag kan inte använda min incredimail här hemma..Vet ej varför ..SÅ jag får använda hotmailen..Och jag vill gärna ha incredimailen för det är så fina bakgrunder där..Får se om jag får ordning på det hela eller ej..

Så här ser lilla terassen ut från utsidan.Tagen förra sommaren när Johnnie byggde en bar..så han hade en massa material stående där också..Tänkte jag skulle visa hur det ser ut ändå..

Nu kom Johnnie hem från jobbet så jag får ta ett snack med honom..Men jag är tillbaka imorgon.Kanske med lite mer upplyftande saker att berätta om min dag..Eller så inte..haha..Till dess..njut av livet..Kram Lena