måndag 5 januari 2009

NU är det kallt..

Hej..NU är det kallt..Men VA fint det är ändå..Jag kan ju verligen inte säga att jag gillar kylan..Men det är att föredra ändå framför regn och rått och mild väder..Det har ju varit några otroligt vackra dagar..I går tog jag en liten paus..Men på morgonen var jag ute på trappan och tog några bilder. Det var så fint. Tog på lagårn..och huset syns som en skugga på lagårn..Det tyckte jag att jag skulle föreviga..Så det gjorde jag..Kolla här..Jag blev ganska så nöjd med mig själv..Nästan så jag ville pussa mig själv för att jag såg den fina skuggan av huset..hahaha..

Jag förstår om inte andra tycker det är så märkvärdigt.Men för mig är det mycket värt att jag numer SER saker som kanske inte är NÅT särskilt alls..Men det kan ju bli speciellt beroende på hur man ser det..

I går så gick jag omkring här i huset och plockade och packade..Sen fram på eftermiddagen skulle Johnnie och jag åka till farmor och farfar i Järpås..Johnnie sov nog säkert fram till tolv..Så jag bestämde med Katarina..(farmor) att vi kommer dit runt tretiden..Nu är också alla julsaker bortplockade..Och julgardiner nere..Allt blev bortplockat tämligen fort i år..Men å andra sidan så kom det fram ganska tidigt för den delen.:Så det kanske var precis rätt läge att ta ner det just nu..

Innan vi åkte till Järpås åkte vi och köpte en azalea i en fin kruka och en triss lott som vi skulle ge till farmor och farfar..Vi tog vägen förbi pappa till mina barn.:Och då stod han på trappan och var på väg ut..Han skulle egentligen ha kommit med oss..Men han skulle gå till badsjön och kolla till sin yngste son som var där och åkte skridskor..Men vi tog vägen om hans innan vi åkte hem.

När vi kom fram till Börje och Katarina så var Börjes bror och hans fru där också..Dom bor i Falkenberg..Men var i Lidköping och hälsade på ytterligare en bror.) Många brorsor där va!!!.

Vi fick kaffe och gott kaffebröd..bullar och kakor..Sen när Börjes bror och fru hade åkt..kom farmor på att hon hade glömt av att ta fram tårta..hahaha..Så då fick vi oss ett gott skratt.:Den var god ska jag säga.Sen tog jag ett kort på JOhnnie och Börje och Katarina ihop.Har inget kort på dom ihop..Och dom är SÅ goa människor..Vi har ALLTID kommit överens..Ända sen första dagen jag fick äran att träffa dom för mer än 20 år sen..Jag gillar dom skarpt..Och Katarina är SÅ SÖT..Kan inte tro att hon är över 50+..säger inte mer..HOn är otroligt vacker..Både på in och utsidan.:Ja det är Börje också.:haha.:Så om du läser detta så ger jag dig en ros också Börje..fniss...Hade du inte räknat med att jag skulle säga va!!!!!..hahaha.

Börje och jag slänger alltid käft..Det är han bra på..haha..Hjärtligt roligt är det hela tiden..Ja jag är lyckligt lottad som har förmånen att känna en del goa människor.Inte alla förunnat..Sen tog vi då vägen om pappa Christer som han heter. Yngste sonen hade då åkt hem till sin mamma så Johnnie fick inte träffa sin halvbror igår..Men det blir en annan gång. Vi satt nog hos Christer i nästan två timmar tror jag.::Tog ett kort på far och son..Piba valde att stanna hemma..Så det blev bild på Johnnie och far då..Han ser ut så här.

Dom är lika till utseendet dom där två..haha..Sen när vi åkte hemåt mot Ås så var det minus 13 grader..Det var så fint..För frosten gnistrade i mörkret. Gick och la mig rätt tidigt och tittade på tv-n--Låg där och drack mitt te..haha..Sen somnade jag till efter många om och men.:Och innan Johnnie åkte iväg imorse så kom han upp och talade om att det var så kallt att han fått sätta på kranarna lite grann..Fanns inget tryck i strålen så det var nog på väg att frysa..usch..SÅ kallt var det..

Kom mig upp i livet strax efter åtta..Och mycket riktigt så rann kranarna lite lite..Och när jag då skulle ha vatten till mitt kaffe..så var vattnet alldeles BRUNT..URK...Men jag hade som väl var en flaska med vatten utan kolsyra..Så den tog jag till mitt kaffe..japp..Ibland så får vi missfärgat vatten så där..Inte roligt.. Ja sen har jag tvättat och packat mer bröte idag..Och sen strax efter ett tog jag cykeln och for iväg en runda..I dag hade jag bestämt att cykla till Sal kyrka..Och jag tog en del bilder på vägen för idag har det också varit så fint och soligt..Alldeles utanför huset tog jag dessa bilder på flygplan..kika här..

Sen är det solen som reflekteras så häftigt..Nu blev det fel.:För jag har samma bild två gånger.Och jag vet inte hur jag tar bort det..Är det nån som kan tala om för mig.Går inte..eller jag hittar ingenstans att ta bort det..
I alla fall ..tog detta på morgonen från altanen..Fint tycker jag..Har ju en skrivare nu så senare när allt är klart med sjukhus och så då ska jag skriva ut några av korten och göra tavlor av tror jag..
Solen gick precis upp och här kan man se strålarna..Det är fint.. Idag när jag kom ner till bron som går över Nossan så tog jag denna bild..
Sen for jag vidare mot Sal kyrka då..Det är några kilometer från Ås kyrka..Men den är lika fin som Ås nästan. När jag kom hem så fortsatte jag med lite plock..Sen blev det då matlagning..Och så har jag pratat med käre gubben idag..Hans dator har kraschat så vi kan inte maila..Men jag ringde hem istället då.:Och han var mäkta irriterad för att datorn inte fungerade..Han hade laddat hem nån fil..OCH fått virus i den.:TROTS virus skydd..Det var ett företag som ville man skulle köpa just DERAS virus skydd..som förmodligen hade planterat viruset alltså..Det är väl själva den att det ska vara så.:Och det är så svårt att bli av med skiten också.:SÅ han får troligtvis konfigurera hela datorn..ALltså ta bort allt som finns på hårddisken..Så jag avundas honom inte det jobbet för det är inte kul alls..Nu är klockan snart sex och jag ska ta och sluta här för idag..För nu har det allt blivit onödigt mycket igen..haha.:Så jag slutar med bilden på Sal kyrka..Och till nästa gång..Njut av livet..Kram Lena.