måndag 8 december 2008

Helvete också

Hej igen!!!Nu är jag SÅ J******A FÖRBANNAD....Har fått svar på scannen idag..Och det VAR INTE BRA!!!!! VA!!!!!...det här brevet kom till mig idag..SÅ jag läste det när jag kom från NÄL för där har jag ju varit idag och mammografiat tutteluringarna...Jag öppnar ju kuvertet..Och i min tanke gång så tänker jag att dom skriver väl inte om det är nåt nytt..Utan dom ringer då..NÄ F**N HELLER::KOlla här då..
"Bästa Lena
Vi har nu fått svar på datorröntgen som utfördes 081127 och visade på en misstänkt tumör något ovan vaginaltoppen. CA-125 var vid besöket på gyn-mottagningen 081119 146. Vi skriver nu till brev till Sahlgrenska Universitetssjukhuset Jubileumskliniken gyn-onkologiska sektionen för deras bedömning och eventuella förslag till förnyad cellgiftsbehandling.Så fort vi har fått svar därifrån lovar vi kontakta dig brev-eller telefonledes
Med vänlig hälsning
************
överläkare"
Japp det kom idag..SÅ JÄVLA arg är jag..Den jävla skiten ska INTE TA MITT LIV..Men nu får ni kolla lite kort som syster i Trollhättan tog idag då..Det är veckans hårrapport..och så på ögonen som jag har kletat lite mascara på för att det nu gick..hahaha..Kolla här då..
Så här ser håret ut..för närvarande.:Det är väl inte meningen att jag ska ha nåt hår tydligen..suck...Ögonen var lite svårare att få till men jag gjorde ett försök ändå..

Har ju fått fransar tillbaka att måla..som synes lite granna..haha..Ja ja..det känns onekeligen lite snopet..Tänkte väl det skulle vart nog..men tydligen inte..Nu får jag ta till storsläggan..Har ringt Lucilla min healer..Nu blir det hjälp där och även från hennes vänner i Brasilien..Sen massor med meditation ..och THe Secret.:Denna gången SKA DET VÄCK FÖR GOTT:.HELVETES SKITEN..

SÅ nu får ni hjälpa mig att vara stark..och positiv. Jag förstår ju att även om dom skriver misstänkt tumör..så är det ju så va..Men jag vill ändå inte deppa ihop..För det ska gå..INGET ÄR OMÖJLIGT...

Hittar inget annat att skriva om nu för tillfället..Återkommer nog imorgon..Till dess...njut av livet.:Kram Lena