söndag 2 november 2008

söndag o soligt igen

Hej hej så här på söndag em. klockan är strax efter tre..nja..halv fyra närmare ser jag. Har varit en fin klar solig dag igen. Men jag har inte varit ute så mycket idag heller. Fick röjt på övervåningen..MEN nu börjar jag känna mig klar med städerit. För pojarna kan allt städa sina rum själva. Jag får väl dra igen dörrarna till deras rum om jag inte orkar se skiten.:-) Har också rensat i grejorna jag fick från pappa..Det var mycket musik grejor och texter..och kablar och sånt. Det går ju alltid åt när man spelar..Men det har ju inte blivit så mycket med spelerit heller på ett långsamt tag. Men igår fick jag fram keyboarden..hahaha..ja det gick ju efter en stund.Kom på allt eftersom hur funktionerna var/är. Jag har en keyboard där jag kan göra egna bakgrunder och jag kan sjunga genom den..Kan tom.sjunga stämma med mig själv..Men jag får väl försöka öva nu i några veckor så jag får in rutinen igen. Det ger sig..Ska ju visa hur det var igår ..var ju hos syster yster d.y en sväng..
Fick en rätt hyfsad bild på henne nu..hon tyckte hon såg för jäklig ut..Dom håller på att göra iordning sitt vardagsrum..Så hon menade att hon inte var iordning för kort tagning...Men jag tycker hon duger utmärkt i min blogg..Hon skrattar så gott och är så finer..Hon var också barnvakt till lille Timmy som fyllde ett år i augusti..Det är dotterns son..hon har en son som heter Alexander också..samt ett litet nyförvärv som heter Ami..det är en kinesisk naken hund..hahaha..Hon ser ut så här..
JA JAG VET..hahaha..konstig naken hund va!!!!..Men hon är en nakenhund fast hon har päls..så otroligt gullig tycker jag..Sen hade jag ju inte varit hos söstera på över ett år så jag var ju tvungen att kolla runt lite i lägenheten..Nu i veckan hade hon målat denna byrå och putsat beslagen..Tror jag har smittat henne med den vita inredningen..haha..Ja jag har inte mycket..men jag har visat söstera olika inredningsbloggar där det visas massor med fina bilder och olika tips..Så här blev hennes byrå

Jättefint tycker jag..Hon är inte så dålig på att få till det söstera min.

Ja vi stannade inte så himla länge ..utan for hem till Ås igen..Men jag gjorde inte så mycket..Ingen städning eller tvätt..haha..Höll mest på med spelerit hela kvällen..och försökte mig på att ta några toner också..Det gick rätt bra..Men det känns ju hur otränad man är. Någon frågade mig om det. Om jag har märkt att det har ändrat sig med sången sen jag blev sjuk..NÄ sa jag..det tror jag inte..Men så kom jag att tänka på att förra året när min stora syster yster och jag var tillbaka i MOgan så sjöng jag ihop med min vän Antonio..Och det var SÅ jobbigt att sjunga då så det var inte klokt. Så det är kanske så att det också ändras under sjukdomen..För övrigt så tycker jag det går framåt med det onda i sidan..Och jag kör utan båge..BH-n alltså..Kan det ha varit så simpelt???Jag utesluter inget utan är öppen för det mesta. Och just nu ligger det nära till hands att tro det var bh-n som hjälpte till att spöka. Lägger in en bild på äldste sonen med Timmy..

I dag vaknade jag till ännu en solig klar dag i Ås..Var vaken och låg och tittade på Dr.Phil en sväng..fniss..jag tycker det är konstigt ibland att folk vill vädra sina problem i tv.n..Har ett sånt program i UK också..Varje morgon vid halv tio..Och jag sitter där och blänger..Och gillar inte mig själv för det..för jag tycker egentligen inte om såna program..Det känns nästan som om man "gottar" sig i skiten andra har. *ler*. Får ta och skärpa till mig på den punkten. Kom mig upp så småningom här i huset..Drog in till Grästorp till Yvonne och hämtade ägg från hennes mamma..Tack Eivor..Tack Yvonne..sen fick jag försöka få i ordning på madammens overlock symaskin.. DEt gick väl sådär..Trädde den ialla fall rätt.Men en tråd envisas med att gå av hela tiden..Och jag bytte nål och jag smorde maskinen..ändrade inställningen..Men trå f...n gick av ändå..Så då fick det vara så. Det fungerar ju ändå så det var väl inte det största problemet..

Här talar syster yster om för skojsvågern att han inte alls ska ha en mindre T-shirt..den är ny den han har på sig. Han tyckte den var lite tajt..haha..Men då fick syster yster fart och visade på ärmsömmen att den då hamnar långt ner på armen osv. Så det blir INTE en större storlek..hahaha..LESSEN BENNY men du får visa dina kurvor i T-shirten..hahaha..

Ja idag då..Kom hem från byn och så satte jag igång med plocket däruppe. Sen har jag bytt ett batteri i en av mina klockor. Får dock köpa hem fler batterier..För utav 6 klockor har jag bara en som funkar..JA JA:.jag vet.hahaha..man behöver bara ha en åt gången..Men det ÄR roligt att kunna byta..Har köpt dom alla på GC så det är inga dyrgripar heller för den delen..För då hade jag inte kunnat köpa dom ..VIll hellre ha billiga ur som jag kan byta med..sån är jag..fniss..Just nu sitter jag och väntar på att käre gubben ska ringa på skype. Har knappt pratat med honom alls denna veckan. Vi har mailat..Men nåt annat har det inte varit tid till.Sen behöver vi ju inte prata varje dag heller för den delen..Men Moggie katt har gått omkring och letat efter mig. Men nu har han resignerat och sover med käre gubben på hans kudde..haha..och han har bara en enkel säng..fniss..Hoppas jag ska kunna klippa ut några änglar ikväll också.För nu har jag liksom fått gjort det mesta jag tyckte jag "måste" innan jag sätter mig och syr. Så om några dagar så går det iväg lite änglar och någon tomte igen..SOm ska få nya hem. Nu slutar jag för idag..Men jag är väl tillbaka imorgon igen..till dess..njut av livet..kram Lena

Fick bli en till på skojsvågern..fniss..Hej svejs..