fredag 21 november 2008

så vackra

Hej och god fredag i kylan..Måste tala om med en gång..HIttade så underbart fina smycken i en blogg..Anne som har bloggen levaidag.blogg.se har en vän som gör det mest fina smycken.Jag kikade in där igår och beställde omgående två halsband..Du hittar dom här http://www.ljuvligating.blogspot.com/. Kanonfina..Känner mig rätt ok idag..Lyckligtvis..Är lite öm i kroppen..Antar och hoppas det är lymfkörtlar som är lite ömma på grund av min dunderförkylning..Jösses säger jag..Nosen är ÖM.."Lena med ömma nosen"hahaha..I går kväll när jag åkte in till ICA så snöade det.:Jag trodde jag såg fel.Men på hemvägen så såg jag det flög i luften mot ljuset på bilen. Och när jag svängde ner på Ås vägen så var det vått och spår i vägen.:Men det var inte fina flingor..Utan mer kornsnö eller vad jag ska säga.Tog kort idag när jag gick ner till postlådan..Kolla här..vet inte hur väl det syns..Men som vanligt tar jag en chans och lägger ut bilden..haha..Våga och vinn heter det ju..
Ja att det är lite vitt syns ju..Det är inte frost för det ser inte så ut anser jag..Det är som små pärlor som ligger i gräset..Fint idag tycker jag..Hade tänkt mig gå en sväng..Men det blåser ju nordan här idag.Så Lena fick allt ändra den planen ganska omgående..brrrrr....Det var mer än lovligt kallt för mig som fryser jämnt..Tog ett fint kort ändå när jag kom tillbaka från postlådan..Den tycker jag själv är fin..Bilden alltså ..inte postlådan..haha..KOlla här..

Inte så illa pinkat för å vara en trähäst eller????

Ja..jag gick upp ganska tidigt imorse..RUnt åtta..Det är tidigt för mig..fniss..Åt lite fil och linfrö..och två finn crisp med billinge ost på..Den osten har jag inte haft på några år..Så jag köpte en bit igår kväll när jag handlade..och så mitt obligatoriska kaffe..Sen fick jag börjat på tomtarna jag klippte ut igår..Dom är numera ihopsydda..Har nu paus från syandet..gör ju kläder till dom också..Och dessa är utklippta..och även påbörjade. Men jag har mailat lite emellanåt..

Den här bilden tog jag igår när jag var ute och fotade Såtenäs och granngården..Det är vårt köksfönster som jag tog på ..Inte för att det är så märkvärdigt..haha..Mest för att jag ville...

I dag har jag fått kallelse till NÄL..så på torsdag nästa vecka ska jag in på scan. Av både bröst och buk..Sen blir det en liten väntan på en vecka fjorton dar. Men det är ju bra att det blir gjort oavsett resultat då..I förrgårs när jag mådde så dåligt så bad jag innerligt till Gud om hjälp..Och igår kände jag ju mig lite bättre..Jag läser också i boken The Secret..Och det känns bra. Jag försöker sända ut positiva energier till universum..Då kommer det positivitet tillbaka enligt mitt sätt att se. Jag är ännu här..och tänker inte lägga näsan i vädret ännu..hahaha..Så är det..Men i de stunder när man har ont då blir man SÅ rädd i min situation..Jag antar det gäller alla som har en cancer diagnos. ja ja..Det blir som det är tänkt att bli.

Med denna bild som också togs igår så slutar jag för idag..Önskar er alla en jättego kväll och helg. Och om allt blir som det är tänkt så är jag tillbaka med nya tag i morgon..Tills dess...njut av livet..Kram Lena