tisdag 31 mars 2009

behandling

Hej igen..Ja så har jag avklarat behandlingen idag. Taxin hämtade tio i åtta..och jag var på NÄL cirkus tjugo över åtta..Skulle vara där vid 9..Men dom fixade igång mig när allt var klart..Satte nålen i porten..
Sen fick jag först 2 liter vad det nu är dom kör igenom..Vatten säger jag men det är det ju inte...haha..Ser ut som det..Njurarna tar stryk av denna behandling så det är viktigt med vätska..Det tog cirkus 2 timmar..Och en stig upptrampad mellan stolen och toan..Sen var det kortison som skulle gå igenom...plus något annat..Tror det var för illamåendet.Fast jag har fattat att kortisonet också är för illamåendet..Jag vet inte hur det där ligger till.Men två såna var det..Varje tog ungefär en halvtimme..Sen fick jag då själva GIFTET....hu då...fniss..

Ser ut som 70 eller så...haha..Men det spelar ingen roll vetja..Lite härjad ser man ju ut av alla behandlingar och sjukdom.:Men det ska väl synas att man har levat också kanske..fniss.. Giftet är i den röda påsen på ställningen..Nog om det..Efter giftet så fick ytterligare en påse med vätska som tog 2 timmar..HERRE MIN JE...Idag har jag tävlat med Niagara fallet om vem som släpper från sig mest vätska..Och jag lovar..JAG VANN ÖVERLÄGSET...hahahaha..Ja..sen var det avklarat..och jag fick ner till apoteket och lösa ut kortison att ta nu imorgon och i några dagar till för ev.illamående..Men det löser sig säkert..Det har gått bra förut och jag utgår från att jag fixar det denna gång också..Har ju varit så LYCKLIGT lottad att jag haft få biverkningar....Ja sen kom taxin efter lite väntan..Men vem har egentligen bråttom..Fast visst..det är väl inte så kul att sitta och vänta när man är klar och redo att åka hem.Fast jag fick visa ännu en chaufför hur fint det är här på HÅberg..haha.. Barbro kikade in och kollade läget..Vi skulle ju spelat idag..MEn hon och Anette fick åka själva..Ja sa jag..ni talade väl om att jag är med i vanliga fall..men inte kunde..JA sa Barbro..Du sa väl att jag är jättebra sa jag..:JA sa Barbro...Du sa väl att ni är mycket bättre när jag är med sa jag..JA sa Barbro..FY F....N vad du ljuger sa jag..JA sa Barbro...HAHAHAHAHA...dagens skratt då...kul kul..

Sen for hon och Anita ringde och kollade läget..Dom tror på nåt sätt att jag är halvdöd av behandlingen med en gång..haha..Men så har det inte funkat på mig som väl är..Men det är ju så snällt att ringa och höra hur jag har det..SEn kom Elsy och Göran med bilen som varit inne på hjulinställning..SÅ nu är det bra..Men ratten behöver bytas för nu drar den lite fel..MEn det är ju fel ratt i den också för den delen..haha..Och jag fick skrivit ut ett papper om lägenheten som dom skulle sätta upp på ICA och Hemköp..Att lägenheten är till uthyrning alltså..SÅ vi får se hur det går då..

Det här är Inga..hon får också behandling..Hon har nyss kommit hem från GC...hon var även i MOGAN...*ler*..hon gillade det där..Men hon bodde i San Augustin..Hon är så rar..HOppas det går bra för henne..Träffade också en annan tjej som jag aldrig sett förut..Hon heter Christina tror jag..Hon ser ut så här..

Med ryggen mot kameran står Inga-Lill sköterskan..Hon är så rar så rar..

Kom också in en annan dam jag aldrig sett innan.:Men hon var inte så länge så det blev ingen bild på henne..

Jag är lite lessen..Har läst en blogg om en tjej som heter Sabina..Hon har hudcancer och hon har skrivit om sin kamp och har också släppt en bok ihop med några andra cancer patienter...I dag förlorade hon sin kamp..

Ni kan läsa om henne här http://www.mittlivsabina74.blogspot.com/. Hon var bara 34 år..och hade två små barn..Det är trist tycker jag..Hon har kämpat väldigt mycket..Tycker bara jag ser att alla DÖR av skiten..Sällan jag ser nån som överlever nu för tiden..haha.:SÅ DET SKA JAG GÖRA..NÅGON MÅSTE JU DET eller???? Japp...det var det..Jag är ännu speedad av kortisonet och mår toppen. fast lite sliten..men nu är jag lite hungrig också.:Så jag får nog lämna er här för idag..Är jag lika "go" imorgon så är jag här då..till dess...njut av livet..KRam Lena

Hade inga "riktiga" kort på änglar..så jag tog en jag sytt..och då fick jag ljus med också..Jag tillägnar Sabina både ängeln och ljusen..Gå i frid och vet att smärtan är slut..