måndag 24 november 2008

Ute blåste nordanvind.

Så är veckans första dag nästan tillända. Och det har varit en "busig" dag väder mässigt. Nordan vind..och snö..hela dan i stort sett.:Jag har bara stuckit ut huvudet lite grann och tagit lite kort för att visa er..Fast jag gillar när det är så här också..:Men jag ogillar att frysa..fniss..

Tog ett kort på äppelträdet för det hänger ännu några röda fina äpplen kvar men dom syns inte.Men snön syns ju..hahaha..

Jag känner mig rätt ok..Men det känns olustigt i magen..och i sidorna..haha..Ja jag vet inte vad jag ska tro.:Helst inget alls..Det gör inte ont..men det är något där..Idag fick jag också kallelse till mammografi den 8e..Det är konstigt att jag inte fått gjort varken lung eller bröst röntgen i UK..FÖr det är ganska vanligt att det sätter sig där också när man haft underlivscancer..Jag har frågat men dom gör inte det..Här ska jag göra bröst och buk scan på torsdag.:Och sen då mammografi..Så det är jag mycket tacksam för.:Oavsett svaret alltså..

Nog om DET..det blir så tradigt..haha..I dag har jag gjort klart två änglar som ska flytta till Jennie i GBG..Dom fick heta Cilla och Astrid..SEr ut så här..Gjorde lite annat på dom.:Fick halsband..och rosetter i håret..haha..Riktigt rara tycker jag dom blev..

Det här är Astrid..Bilden blev lite suddig..Men halsbandet syns..haha.:Och lite av rosetterna i tofsarna..Cilla ser ut så här..Hon fick ett vitt pärlhalsband.:Vet inte om det syns..Hon är också lite suddig..Kanske DOM är lite suddiga..hahaha..(himla kul va.!!!)
Jag är säker på att dom är lite suddiga..hahaha..Ja..vad har jag gjort mer idag..Minsta möjliga faktiskt..Har tänkt att jag inte ska jäkta runt för det hjälper mig inte..Så jag har lagat lite mat..Och tvättat lite..Sen har jag sytt mer..Kom på att jag skulle göra några hjärtan..Så då gjorde jag det..Dom blev så här..

LIte omväxling till alla änglar och tomtar..Kan man kanske hänga nånstans till jul..Kan man också beställa om man vill det..Hela 50 kr..Inte så märkvärdiga kanske..Men gjorda med kärlek ändå..fniss..

Sen har jag pratat med Barbro..Och lärt Missan att dricka vatten från vatten kranen..Hon är alltid där uppe och hoppar så idag tänkte jag visa henne..haha..Och det gjorde jag..Och det var riktigt ROLIGT..hahaha..Hon drack och fick vatten i nosen..sen slog hon med tassen i strålen..hahaha.:Sen drack hon lite igen.:Och tittade så förundrat på detta mirakel..Kolla här ..

HOn ser för gossig ut alltså..Moggie katten har ju gjort så här länge länge.Och jag tror att alla katter är på samma vis som han är..Det kommer ALDRIG att finnas någon annan katt som han.:För han är SÅ himla speciell den katten..Så han kommer jag sakna om jag stannar här..haha.:Det låter som jag inte kommer sakna gubben..Jo det gör jag..Men vi är båda ganska starka individuellt och vet var vi har varandra..Så det är inget sådant alls..hahaha.:Men det låter det..Jag kommer sakna katten..fniss..Här är Missan igen när hon slår i vattnet..
Visst är hon för söt ..Man kan se hur hjärnan arbetar där inne ..haha..Ja..det var väl allt för idag..Vill tala om att jag vet inte hur det blir med bloggerit från onsdag till nästa tisdag. Jag åker ju iväg till syster i THN på onsdag och sover..För vidare färd till NÄL på torsdag.:Sen från NÄL till syster i Hjo..där stannar jag då till nästa tisdag..Men det ger sig..Kanske jag kan blogga från både Hjo och Trollhättan..vi får se..Japp..det var väl allt för idag då....Ska ta och käka lite inlagda äpplen..Som jag gjort själv..Enligt Barbros mamma Ester recept..Vi får se hur dom smakar..Har aldrig gjort nåt sånt..hahaha..Slutar med en bild på lyktorna ute på terassen med snö på..Till nästa gång..Njut av livet..Kram Lena P.S..jag glömde ju tala om..Tomtarna har fått namn..Tomtenissen blev en HEnry..Nissorna blev en Ellen och en Alice..D.S..Hej svejs..