lördag 1 november 2008

paradiset idag eller???

Hej igen. Ja idag lördag har det varit en paradisisk dag tycker jag. Vaknade rätt tidigt. Fick sms från söstera i Hjo. Har ingen signal på under natten..Men då går "skaket" in i mob. istället. Och då hörde jag det så jag vaknade. Vet inte hur jag ska få väck det..Har en ny Samsung mob. Fick en rosa av käre gubben i maj när jag fyllde. Är inte märkesfreak.Men Samsung är bra. Har både dator och mobil från dom..Även käre gubbens mobil är från Samsung..Var uppe före halv nio. Och hade huset för mig själv. Båda "ongarna söv"..Så jag gjorde frukost till mig själv. Och tittade på Livet i Fagervik via datorn.Har missat några avsnitt..haha..När Piba vaknade skulle vi åka till syster yster i THN.Skulle lämna tavla från farmors hus..och lite kort som vi gick igenom. Vid tio kom Piba upp och vi gjorde oss klara för avfärd till "stora" stan..När jag gick ut mot bilen tog jag detta kort..Det har ju varit en så otroligt vacker dag i paradiset i Ås..Kolla här..Tog två på raken..

Tycker det ser SÅ fint ut ..Kallt förvisso..men idag var det värt det..fniss.

Kom så till THN..och då fick ju så klart min "skojsvåger" fart på sig..Han talade om för mig att han hade ett uppdrag till mig..Jaså sa jag..Japp..två par jeans..behövde lagas..Han har skaft sönder tyget mellan benen..Jag behöver väl inte gå in på några detaljer till varför dom var sönder där..ENLIGT HONOM:.hahaha..Ja..dom har de mest konstiga uppfattningar om sig själva dessa "varelser" som tillhör manssläktet..Men då han är min svåger och en god sådan så drog jag snällt på munnen och sa inget..hahaha..man får försöka vara snäll så länge man kan..hahaha..I detta området bor dom i alla fall.Har en insatslägenhet där..Jättemysigt..Kaggetorp i THN...

Men innan vi kom så långt så hade vi varit inne i Grästorp på Pibas jobb.Han hade glömt några papper där..Och han jobbar mitt emot där vi bodde innan vi flyttade ut till landet..På bilden på gaveln av huset kan ni se ett av tre fönster i sovrummet..samt köksfönstret..och på långsidan av huset är det de fyra fönstren närmast kameran som var våra..Det var ytterligare två av sovrumsfönstren..och två vardagsrumsfönster..kolla här..
Såg nu att det är bara "våra" fönster som syns..Nästa två fönster som följer tillhör min kära granne Yvonne..Henne har jag talat om här förut..På undervåningen är det en klädaffär..Cotton Blue. Sonen jobbar just tvärs över gatan som syns..I sportaffären..som ser ut så här..
I THN drack vi lite kaffe..Och så fick syster yster d.y tavlan från farmors gård..och lite andra foto..Och Piba och jag fick kamben..GUD SÅ GOTT:. Skojsvågern är bra på att tillreda sådant..Så det har varit min middag idag..Tog en bild på dom..hahah..fick också fläskfilé som jag ska tillaga imorgon..med BEARNAISE SÅS:.ja nu ska det bli av..Men kolla här..kolla in kambenen..hahaha..Gott var det kan jag lova..
Det som är kvar på bilden är pojkarnas..Jag har "smockat" i mig en hel sån bit själv..Sen har jag fixat svågerns jeans då..Japp..det gick fort..hahaha..eller fort..När man är van och "vet" hur man lappar ett par jeans eller två så tar det inte så lång tid..Fick lite mer bilder på syrran och hennes barnbarn..Men jag lägger in det imorgon tror jag..För nu känner jag att jag vill ta fram keyboarden..Har inte gjort nåt alls idag..Ingen städning..ingen tvätt..Jag har BARA VARIT..underbart härligt. Det är att leva för mig just nu..Nu vill jag se hur det går att få hjärnan att fungera att börja lite smått med musik igen..Men kolla här..Jag satt vid köksbordet och skrev detta..Men var tvungen att springa ut och ta en bild på Dättern. En liten vik till Vänern som vi ser från vårt köksfönster..Tog också en bild på höstens sista ros..Med dessa två bilder slutar jag för idag..Men är tillbaka imorgon..Till dess..Njut av livet..Kram Lena