tisdag 9 december 2008

Fortfarande arg.

Hej igen. Ja så är ännu en dag tillända i detta livet..Nästan ialla fall.Och jag är ännu lika frustrerande j****a arg. Först..TACK PC::OCH TACK ANNE för att ni skriver snälla ord till mig. Till Anne som jag inte tror jag "sett" förut vill jag tala om att jag skriver svar till dig under din kommentar till mig.
Jag sov som en stock i natt..trots det dystra beskedet i går. Jag bestämde att jag ska inte låta mig slås ner av den "den jävla idioten"..Jag blev SÅ ARG FÖR ATT DEN VÅGADE LETA SIG FAST I MIG IGEN..Det ska han få ångra.För nu har jag fått nog..NU SKA HAN VÄCK FÖR GOTT DEN J****L..hahaha...
Har gjort min meditation ordentligt idag..Och visualiserat hur "mitt eget läkande ljus" intar min kropp och de ställe som är angripet. Sen har jag börjat läsa om HELA The Secret boken..För att få in rätt tänk.. Jag vet inte vilket som är värst..Att jag fick ett brev som talade om att cancern NOG är tillbaka..eller att själva skiten är här igen..haha..På ett sätt så spelar det väl inte så stor roll att få brevet..För det är minst lika jobbigt att få ett samtal där dom vill att man ska komma in för ett samtal..Det har jag ju fått förut. Nä jag tror det är mest ilska för att den kom tillbaka..haha.. Det konstiga är att igår när jag åkte till Trollhättan så satt jag och tänkte på det i bilen..Tänkte så här..."är det tillbaka igen så blir jag skit förbannad.:" och sen när jag kommer hem så har jag fått detta brev då..Ja underliga är Herrens vägar..
Lägger in en liten bild här..Tog jag idag när jag gick in till byn..en historia för sig bara den..haha..

Det här är infarten till byn..i bakgrunden ser man silon på VL..sen i dungen mitt i bilden ser man taket på ett hus..Där bodde en stor man här i Grästorp..Han hette Alf Djerf..och var journalist på tidningen..Han var en stor personlighet..Och han har dokumenterat hela Grästorp i bilder under alla sina år..Så det har varit utställningar..Och det var så himla intressant att se alla gamla bilder från byn..Och folk man vet vilka det är när dom var unga...eller yngre..Jättekul..Han är död nu..Men hans fru bor ännu kvar..

Japp nog om skiten nu..Vaknade till en fin dag..Och redan igår bestämde jag att jag skulle ta mig in till byn för diverse ärenden..Skicka brev till Lucila min healer..Som hon ska skicka vidare till Brasilien..osv...Tänkte jag tar min cykel..HA..inte då...Den hade punka på framsnurran...jaja..Lena går då och tittar på nästa cykel..som tillhör min vän Barbro.:Men den har stått här sen jag var hemma förra sommaren..haha..Ha..lurad igen..Punka på baksnurran..SÅ:.Jag har ännu två friska ben..SÅ jag började min åttakilometersvandring in mot byn..Förstod relativt snart VARFÖR jag inte hade nån cykel..DET VAR GLASHALT..jag var som Bambi på hal is..hahaha...Gick nästan i diket här och där för att inte fara på ändalykten..fniss..

Efter cirka en och en halv timme så hade jag nått fram..haha.:Ja det gick inte så fort med tanke på uteblivna dubbar på skorna..Här i detta området bodde jag när jag var gift tidigare..Och här bor även min vän Anita som jag skulle besöka..Skulle lämna hennes duk som jag fållat..och även betala ljus som hon köpt till mig..När jag kom fram så hade hon fixat potatis gratäng..och kassler..Jättegott..Sen avrundade vi med kaffe och varsin peppakaka..Ja man blir ju så snäll av det sägs det ju..fniss..Sen gick vi framåt byn då..Gick in till Piba och talade om att jag var i byn.:Och att jag ÄNTLIGEN kan ta med hans cykel hem så jag får något att stötta mig på..haha..Vi gick till banken för jag skulle växla till euro..sen postade jag mitt brev..Träffade också på min vän Yvonne..Ja lilla Yvonne..Hon gick med oss sen.:Vi skulle gå till loppisen och kika..Men på vägen gick vi förbi en gammal klädaffär som tidigare hette Emmas..Där har dom nu lite utställning ibland..Och det var SÅ fina arbeten där..Vi blev invinkade..Det var Gerd Tigerberg som var där..Känner henne lite sen tidigare..Hon är med i en grupp som gör jättefina saker..Väskor...tavlor..löpare..ja allt möjligt..i lite olika tekniker..Sen gick vi vidare till loppisen..Fick tag på bra bakformar..för fem kronor..En form med löstagbar botten..himla bra..lite kaffeskedar..och en tv-bänk..i vitt så klart..Dom skulle ha 200 för den..Men Agneta jobbar där..också en dam jag känt i alla år..Nä sa jag..du får hundra..för den är lite skiten..hahaha..Och dom får alla grejor så hon hade ändå hundra kronor i vinst..Undras vad dom gör med pengarna..För de som arbetar där är människor som har det lite jobbigt i ett "vanligt" arbetsliv..Agneta är så förvärkt..Vi har jobbat ihop förr på Vingbröd..Ska dit igen.Har så mycket kul där..Återvändan heter det för den som är intresserad..På vägen går man förbi gamle Rydholms hus i byn..Han hade fik förr om jag inte minns fel. Han kallas bara för Rydholm i folk mun..Så här ser hans hus ut.:Jag har ingen aning om hur han ser ut dock..hahaha..Ändå har jag bott här sen -83

Jag är barnsligt förtjust i snickarglädjen på huset.Så himla fint tycker jag..

Klockan närmade sig tjugo itre..och jag var tvungen att vara hemma till fyra..För då skulle jag tala med käre gubben på skype..Så jag tog då vägen in till Piba på jobbet och fick så äntligen tag i hans cykel.Jag har ju försökt två gånger tidigare att få med mig den hem..Men idag gick det bra..Jag tog dock andra vägen hem idag..För det är mindre trafik där än på Tunvägen..Det gick himla bra att cykla..Fast jag var himla medveten om halkan..Men först sa jag hej då till Anita och Yvonne..Fick ett fint kort på min vän Yvonne..kolla här..Anita ville inte vara med på bild..hahaha..

HOn har ställt upp för mig sen jag sjuker blev..Skrivit mail varje dag..Och vi har pratat på skype..Och det är en person som är viktig för mig. Det är sällsynt med goda vänner..Jag har inte många..Men dom jag här är jag rädd om..Det har jag sagt förut och säger igen..Tog också en bild på torget i Grästorp..precis som om det skulle vara så märkvärdigt..haha.:Men det är fint just nu när alla träd är fulla med ljus.:Men det syns ju inte här.:Men granen syns..Så den bjuder jag på.. Ja just det..Jag avvek lite från hemfärden på cykeln..Men jag tar upp den tråden igen då..Cyklade allén ut istället och så korsade jag stora vägen..Och kom ut på vägen som går till Åsgården..Den är liten och smal..Det gick bra och jag hade kommit nästan fram till Åsgården och Ås kyrka..DÅ försvann cykeln under mig..haha..Jag satt på sidan på cykeln och åkte kana mitt på vägen..fniss.Som tur var så slog jag mig inte..Fick en sådan där oemotståndlig lust att fnissa..så det gjorde jag..haha..Och sen när jag försökte resa mig upp..ja tala inte om det..Benen gick åt alla håll..och cykeln bara gled iväg..Det var jättesvårt att resa den upp..Det var rena blankisen.:Eller svart is som käre gubben säger..Så jag gick längs med vägrenen en bra bit.:Men sen tog modet över och jag cyklade igen..Och nu klarade jag mig ända hem. Var hemma halv fyra..Så det var bara att sätta igång datorn och koppla upp mig på skype..Sen hade jag ett långt samtal med käre gubben..Han är så rar..säger att jag inte behöver ursäkta mig hela tiden för att jag vill stanna här..Men jag säger att jag känner ju mig så usel..För det gör jag.:Men han FÖRSTÅR verkligen hur jag tänker..Det gör han..Han är världens goaste kära gubbe. Otroligt stor på insidan måste jag säga..och då passar jag på att ge den menigen till PC Carlsson med bloggen Enbart också.En mycket osjälvisk människa i mina ögon sett. Finns alltså några "prakt exemplar" till män i världen..fniss.Nu måste jag laga till lite mat..så det är lika bra att jag slutar här och nu..Till nästa gång..njut av livet..Kram Lena.. En bild från Grästorps resecentrum..Hej svejs..