torsdag 16 oktober 2008

glömde igår

Hejsan hejsan..Den här bilden ovan tog jag idag när Thelma och jag var ute och gick..Jag tog den mot solen för jag ville se hur det tog sig ut med den lilla sjön..Och jag tycker det blev rätt så bra..Jag är inte alls bra på att ta kort..SÅ jag försöker nu så mycket jag kan att hitta bra vyer..Och till slut kanske jag blir riktigt intresserad av foto ..vem vet..fniss..
I går glömde jag att tala om för er som läser...Jag kollade in om det har blivit några pengar på kontot för annonserna. Jag får inte betalt förrän det har uppnått 100US$..Och igår var det 58.07 Dollar..Det tycker jag är himla bra..Det är alltså ni som har klickat på annonserna som har hjälpt till att göra det..STORT TACK TILL ER ALLA::Jag är jätteglad och tacksam för ert stöd och hjälp. Samt..min kära syster yster kunde inte få in sin kommentar i gårdagens blogg.Så om det är fler än hon som skrivit och inte ser sin kommentar så har jag ingen kommentar till det..fniss..Har inte en aning om vad som har hänt. Men jag hade svårt att logga in igår. SÅ kanske det var något hos blogspot. Har inte en aning.
Nu till en mindre rolig sak då..Har återigen fått en kommentar där en bloggägare uppmanar mig att gå till hans/hennes blogg för tävlingar..Jag har inte någon reklam byrå här i min blogg för andras bloggar och tävlingar och vad ni nu kan tänkas ha..Ska det bli mer av detta så inför jag granskning av alla kommentarer. Tycker det är lite halvtråkigt.Jag skulle aldrig komma på ideén att gå in och göra reklam för min egen blogg eller tävling hos en annan bloggägare..Det är ofint tycker jag..Nog om det..
Det blev en liten dramatisk dag idag när min vän Thelma och jag skulle ut. Hon ringde och frågade om vi kunde gå ut med hundarna. Så vi bestämde vi skulle mötas nere vid strandpromenaden.Tog ett kort idag igen..

PÅ denna bilden är det mycket mindre vatten om ni tänker på det..La ju in en bild igår på när vattnet kommer in..

Jo vi möttes alltså på strandpromenaden..och i en av trädgårdarna kom det ut en kille med en stor boxer..Min vän Thelma har tydligen träffat både ägare och hund innan. Hunden kom glatt emot oss och ville hälsa. Och Thelmas Bracken och lilla MIni hoppade upp mot muren mot hunden..LIlla Mini är vän med alla men Bracken högg tag i boxerna läpp..och hängde där..Så det var riktigt ruskigt. THelma fick ju loss honom och gav honom en redig läxa..VIlket var helt rätt..Och den stackars boxern han lommade sakta iväg till sin husse igen.Och det blödde i hans läpp..Thelma blev så upprörd och grät..Men som både jag och den andra hundägaren sa så kunde hon ju inte veta att han skulle bita tag i läppen. Thelma blev så upprörd så hon bestämde att vi skulle gå hem med Bracken.För han skulle inte belönas och få gå lös på stranden..Så vi vände om och gick hem med honom..Sen gick vi en annan vända istället..Det är därifrån kortet ovan på den lilla sjön är tagen. Bakom gymmet som ser ut så här på framsidan..ni såg baksidan igår..

Bakom gymmet har vi en flera kilometer lång promenad väg. Det är den jag går när jag går till Ashington..och shoppar med dramaten vagnen..fniss..Nä jag gör aldrig det igen..I alla fall vi gick där med de andra tre hundarna..Det var riktigt skönt idag..SOlen var uppe men det var lite kallt i vinden..SÅ först när jag gick iväg så hade jag en keps på mig..Men jag gick allt in och bytte till en större keps som jag kan dra ner över öronen..fniss.. Vi var ute i nästan två timmar..Det är det som är så konstigt när vi är ute..För vi går inte så fort precis..Och jag tror aldrig jag har varit ute mer än kanske en timme.. Men alltid när jag kommer hem så är det minst 1.5 timme. Det går så fort när vi är ute..Sen har jag inte gjort så mycket ..igen ..Ja jag tvättade en maskin..Sen fick det torka utomhus idag..Vi ska på begravning i morgon..Käre gubbens styvmor dog ju förra veckan.Så imorgon är det kremering och sen en liten mottagning.Jag vet inte hur många eller hur få det är som väntas komma .Det är svågern som har ordnat detta:Jag vet dock att en av svågerns söner kommer..Och även en av käre gubbens söner. Jag har aldrig träffat käre gubbens barn. Sen blir det väl några grannar som dyker upp tror jag.

Imorgon begravs också Madde .Jag tror att dom flesta som läser vad jag skriver vet att jag har läst Maddes blogg och även hennes mammas och pojkväns blogg. Madde förlorade sin kamp mot cancern den 15 sept. Så alla som vill hjälpa till att hjälpa mot denna sjukdom kan gå in på barncancerfonden.se och gå till privata insamlingar. Där finns det en insamling som är dedikerad till Madde om jag får säga så. Det är Peter C. Carlsson med bloggen Enbart blogg..som startade den insamlingen i Maddes namn när hon flög iväg till andra dimensioner. Insamlingen kallas "Den jävla idioten". Det är så Madde valde att kalla sin sjukdom. Jag skickar varma tankar till Anne och David och resten av Maddes familj.Inte bara imorgon.

Här står lilla Mini och Sparky..Jag försöker få en bra bild på hundarna..Men det är sannerligen inte lätt..Så det får bli som det blir. Dom syns ju lite ialla fall.

För övrigt mår jag rätt bra tycker jag..Har inte tagit smärtstillande eller antiinflammatoriska tabletter idag.Fick ju börja med antibiotika för att se om det tar bort det onda. Så jag vill inte blanda ihop en massa. Det är nog som det är . Men jag kan stå ut med det onda så länge jag vet att det inte är cancern som spökar. Jag vet ju som väl är inte hur det känns att ha ont från cancern. För jag har ju varit så lyckligt lottad..låter knepigt va..att inte ha behövt känna det. Och det onda jag har känns mer som träningsvärk..Fast J----ligt ond sådan..Vågar inte ta ett riktigt djupt andetag för då gör det ont under revbenen..Det känns som det sitter på insidan av revbenen på ytan så att säga..mest på höger sida..MEn även en liten dutt på vänster sida också..Men det går väl över. Vill inte tänka på det för mycket för då ger det bara negativa energier tror jag..bättre tänka mig frisk.:-)

Det här minnes märket gick vi också förbi idag..Det är ett minnesmärke för dom som dog i kriget. Så nu under hösten..vet ej när..så samlas folk här och går sen i samlad trupp med musik tydligen om jag fattade det rätt mot den parken jag visade kort på häromdagen. Den andra parken ligger mitt emot VC.Ja kära ni ..Har inget mer att berätta om min dag. Men imorgon om en vecka ..DÅ sitter jag hemma i ÅS...DET ser jag fram mot med stor längtan. Till nästa gång ..Njut av livet..Kram /Lena .. Nedan en bild där vi också gick..över hela fältet..härligt..hej svejs