onsdag 3 december 2008

tillbaka

Hej hej..Oj vilken start på dagen..Hade fått en utmaning från Peter med bloggen enbart.blogg.se..Han är den underbare man som startade insamlingen "den jävla idioten" till minne av Madde Deckert som lämnade denna världen i SEP.enbart 20 år gammal. Hon led av svår cancer..Och Peter fick mig och MÅNGA andra att ge ett bidrag till insamlingen som han startade på barncancerfonden.. NU har han gett oss en ny utmaning. Jag har skickat den vidare men jag är SÅ dålig på att göra sånt..Så jag hoppas att jag har gjort rätt..SÅ IA och VICTOR känn er manade..fniss..
Ja jag har ju kommit hem från Hjo..Har varit helt jätteunderbart..Men jag har inte mått bra..DET STÖR mig..Var ju på scan i torsdags..Och har inte fått svar ännu..Det tar en vecka-fjorton dar..Men jag har ringt idag och dom har ialla fall fått mina papper från UK..Så det är ju positivt..I onsdags kom min vän Barbro hit med en överraskning till mig..Hon hade gjort en sån fin liten sak till mig..Kolla här va!!!!!..
På locket hade hon bränt in mitt namn..Det är så fint..Och på insidan av locket har hon lagt till SÅ himla tänkvärda ord..Jag ska visa dom för er..Ta en titt här..
Nu lovad jag allt för mycket..haha..Det fanns inget kort på dikten på insidan..Men då får jag visa det en annan gång..Jag fick också mina fina halsband från Jennie..Tog ett kort på dom ..Men jag får inte till det så bra..Men jag lägger ut den ändå

För bästa resultat om ni vill se dom..så gå in på Jennies blogg..www.ljuvligating.blogspot.com. Då får ni se vad hon kan göra..Jättefint..

På torsdagen åkte jag ju från Trollhättan efter jag varit på NÄL och scannat kroppen..Tog så bussen till Lidköping där nästa syster yster mötte upp..Denna gång var det syster yster d.ä..hahaha..Vi träffades där för vi skulle åka till Mia hennes dotter..och så fick jag då hälsa på nytillskottet Moa..Ja hon är ett år nu..Men det var första gången jag fick SE och HÅLLA henne i verkligheten..Och DET VAR SÅ FINT..Denna lilla människa med egna tankar och ideér..SÅ SÖT..Kolla här va..Mamma MIA håller henne här..

HOn är för det mesta en väldigt glad och positiv liten tjej..Fick också ett kort med tomtemössan på..TA en kik här..

Återigen slogs jag av tanken...VARFÖR blir man SÅ barnslig..haha..Man kan inte prata ordentligt när man ser barn eller djur..ELLER JAG kan inte det..hahah.:Då blir det SÅ FÅNIGT..hahaha...Ja det gör väl inget..Men jag skrattar ju lite för mig själv så klart..fniss..Det var riktigt roligt att träffa alla..Både Mia och Erik var hemma..Så jag fick kramas och pussas med dom..Det var gott..!!!!!

Sen strax efter tvåtiden for vi mot Hjo..Tur var väl det..För det mörknade fortare än vad vi hade trott..Gick in på COOP i Hjo och även grannen..som RÅKADE vara systembolaget.:-)..Där inhandlade vi lite glögg..Vi skulle haft Blåbärsglögg..men den var slut..Då prövade vi Dufvenkrooks lite choklad aktiga glögg..Den var god den med..50cl delade vi på tre..Vi drack den kall..Eller rumstemp..Inte vet jag om den skulle ha värmts..Men det gjorde vi inte..Sen bjöds det lite vitt vin..Men det var ytterst lite..Men gott..Åt en halv pizza också..Sen gick vi glada och nöjda till sängs..Och jag sov bra..Tur det..För natten innan sov jag inte bra hos systera i Trollhättan..Jag sover inte bra borta..haha..Så sen dessa dagar i Hjo har jag sovit en dag av vart..hahah..Bra ..dåligt.osv..Så i natt när jag har legat hemma har jag SOVIT..fniss..

På fredag morgon skulle jag vara hos min underbara healer Lucilla..HON är så varm och älskvärd..Hon hjälper där hon kan utan ersättning fast hon både läser och jobbar..och har stort hus och gubbe..Men det är hennes kall..Så jag fick hennes underbara hjälp under drygt två timmar. Sen åkte vi ner till stan där vi mötte syrran och vi hamnade på hamnkrogen och åt lunch..Tog en bild på hamnkrogen..ser ut så här..

Sen for vi hemåt och gjorde inte så mycket..Det har inte varit så bra väder under tiden jag varit borta..Men det gör inget alls..För vi har att göra ändå..Vi pratar ju mycket..Och så har hon så många böcker..Jag läste ut en bok och har nästan avslutat en andra..Det är mest böcker om det andliga som intresserar oss båda..Ja..vi hade det fint..Sen på lördagen skulle vi också upp och iväg tidigt..Hade lite av varje på G..men om detta berättar jag imorgon...Till dess..njut av livet..Kram Lena

aangeläget från PC

Kopiera denna text och lägg till ytterligare minst en person som du utmanar i Länk till Lucia! Är du inte utmanad, känn dig ändå fri att delta i Länk till Lucia! Tanken är att vi i bloggvärlden skall skapa en lång länk med bloggare som antagit Enbarts utmaning att länka till insamling mot cancer. Vi som länkar har också givit minst 20 kr till insamlingen "Den jävla idioten" tillägnad Medeleine Deckert. Länken skall hålla minst till Lucia. Vi vill sprida ljus över alla som drabbats av cancer och bidrar på detta sätt genom att länka och att skänka. Madeleine har lämnat världen men Tim 11 år kämpar. Det är inte mycket jag kan göra mer än att skänka pengar till insamlingen "Den jävla idioten" och att sända en tanke till Madde som lämnat och Tim som kämpar (och ALLA ANDRA som kämpar mot "Den jävla idioten"). Jag utmanar: Ajaxen, Beppe, Diqueen, Enbart, Eva, Helene, Lena, Malin, Nina, Petra, Princess 55, Sabina, Sanna, Tess, Vida, Yllegarnet, Följande har utmanats: Enbart som startat utmaningen samt, (KOPPIERA IN ALLA SOM DU UTMANAR HÄR)Ia, Victor Ajaxen, Beppe, Diqueen, Enbart, Eva, Helene, Lena, Malin, Nina, Petra, Princess 55, Sabina, Sanna, Tess, Vida, Yllegarnet. JAG ÄR DÅLIG PÅ SÅNT HÄR..MEN JAG FÖRSÖKER ÄNDÅ.DET ÄR VIKTIGT ATT VI HJÄLPS ÅT. SÅ JAG UTMANAR: stirserudsbloggen med adress www.stirserudsbloggen.blogg.se och även Victor med bloggen www.attharoligtederoligastejagvet.blogg.se LEV VÄL ALLA MÄNNISKOR..njut av livet..KRam Lena