tisdag 4 november 2008

tillbaka

Hej och god morgon så här på tisdag..Klockan är nio och jag är här.Ville inte skriva så mycket om mitt liv och mina tankar igår..Tyckte att Peters inlägg var viktigare. Jag är en av dom som också har hjälpt till med att hjälpa. Inte med några jättesummor. Men på detta sätt så ser man att går vi alla samman så blir det pengar ändå. Och jag är så glad att det finns människor som Peter.
Min dag igår var ännu en höjdar dag tycker jag. Jag har numera fått förmågan att uppskatta det "lilla" i livet.. Tack för det.Tex..i går morse så satt jag i "Loungen" här hemma..och jag kände eller kanske mer såg på ljuset att solen började gå upp..SÅ jag vände mig om och såg en sådan vacker syn..Jag tog ett kort men det syntes inte bra på kortet..Men i verkligheten så såg man solen klart och så var det lite frost kvar i marken..jag lägger ut bilden ändå. För att inne i mitt huvud så minns jag hur fint det var. Det är sådana grejor som jag gläder mig åt idag..Har några sådana bilder jag tänker visa idag..Men jag börjar med denna.

Jag är inte så bra på att fota..Här har jag tagit mot solen..det är inte så lätt..och kanske inget man "ska" göra..haha..Men vem bestämmer det??? *ler*.Tog också ett kort på framsidan där man klart ser frosten. Men tänk jag tycker det är fint på ett sätt också..Även om det är kallt som attan..hahaha..Jag fryser ju så lätt om skulten..Håret har växt rätt bra..Försökte ta ett kort på det igår..Men jag fick inga bra..haha.:SÅ jag får se om det kan bli något taget idag..Vill ju gärna visa er..hur "långhårig" jag har blivit på bara några veckor..hahaha..Men nu ska jag visa "frost"bilden..

I går tycker jag att jag också äntligen "landade"..Det tar alltid några dagar att göra det..Oavsett om jag har åkt till Mogan...eller hit eller UK..Så jag bestämde att jag skulle göra min meditation..vilket jag också gjorde..Det ger mig lugn..Jag var ju som en liten fjäder tyckte jag..Mår inte bra av att känna så..Sen tog jag en promenad.Gick ut mot vägen..och njöt i kylan..Ja det gjorde jag trots att jag frös..Hade fleece mössan nertryckt över mitt vackra huvud..Vantar på händerna..och bra rustad..Mötte grannen Thomas..som bor nere på SJöryd..Den stora villan härnere..Ja han bor inte i huvudbyggnaden..Men han har ett hus vid egendomen..Sen arrenderar han markerna..Ska gå dit ner och ta kort en dag..Jag har fått reda på att Sjöryd var det första huset som byggdes här...Sen byggdes vårt hus..Thomas har lånat ut en bok om Ås socken..Jag har inte läst så mycket mer än om vårt hus..MEn det ser så otroligt intressant ut att jag ska helt säkert tar mig tiden till att göra det. Den här vackra himlen mötte mig när jag gick igår. Tog vägen ut mot Rudberga..Men den här bilden är tagen alldeles efter att jag lämnat avtagsvägen ner mot SJöryd..Titta va fint

När man precis har kommit av grusvägen och sätter sina fötter på asfalten så ligger denna fina gården där också.Precis mitt i kurvan..Men jag kommer skam till sägandes inte ihåg vad han heter som bor där..Lite pinsamt..hahaha.:Men jag vet att han gillar Lasse Stefanz..fniss..DET är ju SÅ viktigt att minnas..*ler*igen..

Jag fortsatte min vandring och tänkte på lite av varje. Det var en lite "jobbig" dag igår på ett sätt..För hela jäkla långa dagen..så trängde sig tankarna på cancern in och "förpestade" tillvaron..Det blir så vissa dagar..Och jag blir SÅ himla sur på mig själv. För jag vill INTE föda dessa negativa tankar..Och jag tror också att det är ett utmärkt sätt att dra till sig det igen..Om jag tänker "här kommer bara positiva tankar in" så bidrar jag mer med att få in glada positiva energier..Så jag var lite trött på mig själv.hahaha...Vilket är förklarligt anser jag när jag är så enkelspårig..Men jag njöt i stora drag av promenaden för all del..HÄr är grannens hus då..Tycker det ser fint ut..Ja ialla fall när man går därförbi..Man kan väl dåligt fånga en känsla på bild antar jag..fniss..

När jag gick där så såg jag två hästar som stod i en hage..Och dom fick syn på mig..Dom kollade mig hela vägen..SÅ jag försökte fota dom..Det var himla långt avstånd..Men jag zoomade så gott det gick. Jag har inte lärt mig att använda hela kameran ännu..Men någon ska jag väl göra det.:Men just känslan jag hade när jag gick där och hästarna kollade in mig var så härlig..Jag undrar vad dom tänkte..För det är klart dom gör.:Kanske dom hade en "livlig diskussion" sins emellan..Undrade vad det var för en som gick där..Henne har vi aldrig sett förut..haha..Ska se hur bilden ser ut..om ni kan se dom..Tror den vita hästen tittade bort precis när jag knäppte ..Men den andra stirrade

nja det blev inte helt bra..Men den vita syns ialla fall..haha..Men när jag kollade igår när jag la in bilderna så var det bra..Men det är klart då var det en större bild också..Men ni får nöja er ändå..För jag vet inte hur man tar bort bilden..hahaha..

Ja sen kom jag så småningom hem igen..Och då fick jag också tagit tag i syandet igen.:SÅ jag klippte ut två änglar och en tomte..Dessa kroppar är nu färdiga..I dag ska jag sy kläder till dom. Senare i veckan är dom redo att flytta till sina nya hem. Tomten har redan talat om vad han heter..Ossie..haha..Jag får namnen på dom när jag gör dom ..Sen skriver jag ner dom i min bok..Så att ingen heter samma..

Det var i stort sett min dag igår..Idag har jag inte gjort så mycket ännu..Väntar på Yvonne..Och hon är nog snart här..SÅ jag slutar här och nu..Men återkommer imorgon..Till dess..Njut av livet.:Kram LEna