fredag 31 oktober 2008

fredag i Ås

God afton och god helg och allt det där. Idag är det fredag och om jag fått det rätt så är det allhelgona AFTON idag ..Så idag tänds det lyktor på gravarna.
Vaknade rätt tidigt idag också.:Och jag hade en känsla att NU vill jag inte mer..Jag
MÅSTE ta det lugnt nu. Hela veckan har gått i raket fart. Jag känner mig som en uppskruvad fjäder..haha..Stressad alltså. Det tycker inte denna skribent om. Det var meningen att jag skulle varit hos Barbro ikväll och äta lite gott och ev. gå igenom lite musik inför vår spelning senare denna månad.Men det blir väl som vanligt..haha..Två dar innan spelningen så går vi igenom och sjunger en snutt..och så kommer vi på att..jo men det går bra vet du..den klarar vi...haha.
Men jag kände att jag vill inte mer..JAG VILL sitta hemma och inte göra nåt på hela helgen.:Ingen som kommer hit..och ingen som jag MÅSTE gå till..Så jag ringde Barbro och sa att jag vill inte ..Jag är slut..vill vara hemma..hon var inte hemma utan det var telesvar..Sen ringde hon upp..Och gissa VAD!!!!..Två själar och en tanke va..Hon hade också den känslan..HÄRLIGT:.Men vi har ändå varit ute ihop i em. Vi for till Kristinedals fabrik..Det är så mycket tyger där..Men jag får visa kort på det imorgon.För jag är så lat så jag ids inte gå från soffan till köket och hämta kameran..hahaha..Köpte lite tyger..och äntligen har jag hittat vadd till mina änglar..
Sen har jag städat ..I barrummet som pojkarna har gjort klart..Det såg ut som en mindre katastrof där...OCKSÅ...!!!!!..Jag är inte pedant..Men när det ligger tomma påsar osv..då får jag lite allergiska utslag..och mår dåligt..hahaha..Kolla in baren..den har Johnnie yngste sonen gjort..Kolla in ÖRNEN:.skitsnygg får jag säga..Även om jag INTE gillar det rummet..hahaha..
Ja han har målat örnen på fri hand.Han är jäkligt duktig på att rita..Han är dessutom vänster hänt..Det ser så avigt ut..Men jag har hört att vänster hänta är mycket konstnärliga..haha..Men jag är högerhänt..Dessutom inte bra på att rita..haha..Jag höll på en god stund inne i det rummet..Ovan på baren står det allsköns bröte som jag sen fick ordning på..hahaha..
KOlla in..det här har varit min bästa vän sen jag kom hem..men nu tror jag att både den och jag börjar tröttna lite på varann för tillfället..hahaha..Sen tog jag en bild till men jag vet inte riktigt hur den blev..Men NU är det ialla fall ordning i rummet..
Har inget kort på när det blev klart..men det får gå ändå..haha..Sen tittade jag in i Johnnies rum..Men jag har inte gjort nåt åt det..Jag bar upp dammsugaren på övervåningen..För imorgon ska jag ta ett LITET tag där..Och plocka ihop instrumenten däruppe och få koll på det..Kolla igenom mickar och kablar från pappa..Kan kanske få användning för det..Nu när jag lägger ut bilden på hur det ser ut i Johnnies rum så kanske ni förstår att jag har haft häcken full..haha..För så här har det sett ut överallt..Men jag KAN inte se det när det ser ut så här..Utan jag får ta ett tag en annan dag..haha..

Nu är det ju inte mina pojkars fel att JAG inte kan tåla att se en massa skit överallt..SÅ att jag TAR ut mig är ju mitt eget fel..fniss..

Nu vill jag inte skriva mer idag..Utan jag ska prata med Piba och sen ska jag ta en liten Baileys..och njuta av resten av kvällen och även livet i övrigt..Glöm inte att ta till vara varje ögonblick i livet och lev livet fullt ut..Tillbaka imorgon om jag är på det humöret..Till dess..Njut av livet.Kram Lena