onsdag 20 maj 2009

onsdag

Hej kära ni..Har idag skrivit personliga kommentarer till er..Inte illa va!!!..Haha..
Har inte någon större energi ännu..Men har varit på VC och lämnat prov inför behandlingen på tisdag..Elsy kom och hämtade mig och körde hem mig..När jag kom tillbaka så bytte jag gardiner i stora rummet..För jag har inte varit helt nöjd me dom som varit uppe..Sen har jag inte gjort så mycket mer.För jag orkar inte..Johnnie har varit här och satt upp en hylla till mig och gardin krokar i sovrummet.:För Göran var här och målade igår..Så om jag orkar får jag försöka städa lite i sovrummet i morgon. Får väl ta det lugnt..Men har tvätt tid också ..Det är ju i och för sig inte så svårt att ta sig ner till källaren.:Har ju hiss..Och så stoppa i kläderna maskin går nog bra. Ja det får väl bli som det blir vet ja..*ler*..
Fast det är ju bra att ha tvättat när jag nu ska ha behandling igen..I dag har det inte varit någon här annars.Men igår var det folk..Dom kom och gick i omgångar..haha..Men dom accepterar också att jag ligger på soffan när dom är här..fniss.:Som en riktig pacha..Men vad gör man!!!! Man ligger kvar så klart..fniss..
Ja som ni ser så har det inte hänt så mycket..Jo dietisten ringde från sjukhuset.:För jag hade bett om det..Jag kan ju inte äta så mycket för all vätska i buken så jag går ju ner i vikt..Och det är ju sannerligen inte så fint när man ser ut som jag gör..haha..Hon kommer till mig på tisdag när jag får behandling så ska jag få lite näringsdrycker..Och så ska hon ge tips på mer lättsmält mat..Får se vad läkaren säger också.:Om dom ev. ska tappa lite vätska..Det är inte så bra att göra det heller om jag har förstått det rätt..För det kommer tillbaka och det blir mer..Och det vet jag inte om jag står ut med.:För det spänner ju så himla mycket redan som det är..Vi får se..
Nu orkar jag inte sitta här och skriva..Får lägga mig igen..Är tillbaka en annan dag..TIll nästa gång ...Njut av livet.:KRam Lena