tisdag 16 september 2008

fullt i frysen igen..skönt

Hallå igen..Här ovan vill jag sitta igen inom några få veckor. Det är taget hemma i Ås i "loungen" som vi säger. Här vill jag sitta med Piba och Johnnie med massor av ljus och mys och prata och ha det lite mysigt. Gillar min "lounge".Kortet är taget förra sommaren när jag var hemma..LÄNGTAR LÄNGTAR:.
Mår bra tycker jag..Har dock ont i höger sida och ut i ryggen. Vet inte om det är i levern och njuren eller om det är i musklerna. Får ju smärta efter behandlingen.Men jag erkänner att trots att jag är säker på att det är så ..SÅ känns det ändå "tänk om det är från cancern"..Men så är det nog för dom flesta som har denna jäkla sjukdom. Känner mig lite mindre ledsen idag. Jag läste bloggen som den modiga tjejens mamma har skrivit också.Där beskriver hon så underbart vackert det var när hennes dotter somnade in.Jag grät när jag fick reda på att denna underbara starka tjej inte finns i denna världen längre.:Sen grät jag när jag läste hennes mammas beskrivning av hur vackert det var ..Tänk att det kan vara så att gå över till andra sidan. Har också läst pojkvännens ord.SÅ det har gråtits en skvätt idag också.Men det lyser igenom SÅ MYCKET kärlek i alla orden som skrivs. Fast det är en tung tid för dom alla så tror och hoppas jag att dom har styrkan att gå vidare. Helt otroliga människor.
Min dag har varit bra så här långt tycker jag. Vaknade strax efter åtta..Så det var ok..Fick ju gå upp och ge katten mat..Han tror ju att han ska dö av svält om hans matskål råkar vara tom mer än tio minuter..hahaha..Han är dessutom inte den magraste katt man kan se...Titta själva..Han vägde nio kilo förra sommaren..tror inte han väger mindre nu..

Tjock och go..och otroligt kärleksfull.Så vad han än vill så är det svårt att stå emot..ÄVen om jag har lite bättre diciplin på det än käre gubben..haha..

Vi var tvungna att åka och handla idag..Jag får lite otrevliga känslor i kroppen när jag märker att min frys börjar bli halvfull..Märk väl..att då finns det ändå mat kvar för flera dagar..Men min kropp får något konstigt syndrom..haha..Men nu är det fullt i frysen igen..Och idag har jag ätit...riktigt bacon igen..GOTT..stekte lite blackpudding till det..Antar det är som vår blodkorv. 2 ägg och stekt svamp..lite gurka tomater oliver och spenat..Och det var inte det äckligaste jag har ätit precis..Jag var dessutom tvungen att inhandla mat till ovan nämnda katt..Hans torrfoder var nästan slut..Och även fast han har annat som han kunde äta..Så är det svårt när det inte är det gamla vanligt fodret..Och då får man ju som matte se till att inte den "stackaren" tappar några hekto för att han inte får det han vill ha..Eller???NÄ:..han är inte bortskämd alls..Vädret har varit regnigt mest hela dagen..Men jag har inte så ont av hur vädret är.:Jag tycker det är så HIMLA HÄRLIGT att få vakna till varje dag.Så oavsett om det regnar eller är sol så är jag glad för jag är här.. Sen om det däremot blir jäkligt kallt..Ja då kan jag bli lite kinkig..För då minns jag alla goa varma dagar i Mogan där vi bodde..Men man kan väl få vara lite kinkig ibland eller..

Här har jag tillbringat tid i dag också. Hade inte lust att GÅ ut i regnet.Så jag har stoppat två änglar under em. Nu ska jag bara besluta om det ska bli tomteänglar..ELLER om jag ska testa att sy brudkläder..Det hade jag en idé om ..Att sy sådana änglar..Kanske kan vara en bra present till blivande brudpar..

Så det lutar nog åt att det blir brudar. Får se.Har också hunnit sura lite för mig själv idag..Satt och tänkte på en person som jag tycker gör fel val i livet. Och när tankarna kom över mig så blev jag jäkligt irriterad. Hur kan man göra såna tokiga val helt frivilligt.:jag vill inte riktigt skriva vad jag tänker på..Men här är jag ..som har en procentuellt dödlig sjukdom..Sen finns det andra som frossar i droger av olika slag..och kan själv hjälpa till att avhjälpa det..Men skiter fullständigt i det..Vad är det för jäkla val..Själv har jag inte valt att få cancer..Den kom ändå..Tack för det!!!!!..Men jag försöker se till att göra vad jag kan i min ände för att få väck det. Ja..jag ska inte döma andra..Alla är vi olika..Jag kan bara inte förstå vilka val en del gör i sitt liv..Inte därmed sagt att jag alltid är "redig" och gör rätt..Får klämma in en bild till hemifrån Ås..

Har börjat kolla lite biljetter hem..Hittade en den 24 okt.Men kanske om scannen är ok att jag kan hitta någon tidigare till samma pris.Det ger sig. Fast nu de senaste dagarna så har det gått omkull två olika flygbolag här i UK..så jag kanske får simma hem...haha..En jäkla tur ..det går i och för sig färja till Norge.Tror inte den stannar i Sverige..annars kunde jag ju hoppat av där..haha.. Har både färjeläget och flygplatsen inom en halvtimmes avstånd här.

Så det är bra..Det som inte är bra är att det inte alltid är så billigt att flyga.Men det får gå i den stora konkursen..Nu kära vänner har jag inte mer idag..Återkommer imorgon..Till dess njut av livet..En husbild från Ås som avslutning..Kram/Lena