torsdag 30 oktober 2008

Inbillar jag mig eller..

Tjosan tjosan..Ja nu är jag här..Datorn har tro det eller ej..varit avstängd HELA dagen..Vilket är MYCKET ovanligt för denna lilla dator. Min stora syster kom ju igår och vi åt och pratade..Hade gjort kalops..som blev SÅÅÅÅÅ go..inte gjorde det saken sämre att jag hade sån tur att köttdisken hade gått sönder när jag handlade köttet ..fick allså nästan 1.3kg nötgrytbitar för 50kr..haha..Då njuter man LITE EXTRA..Fick för övrigt ett kort på Conny som jobbar i ICA affärn..en gammal bekant till mig..Så jag sa till honom att jag ska ha ett kort på dig som jag kan lägga ut i bloggen där jag ska tala om att du är otrevlig mot mig idag..hahaha..Jag pantade nämligen flaskor och burkar..och då kom han och sa till mig.."Är du här i dag igen"..ja sa jag..jag pantar..Jag är väl lite pantad kanske SA JAG:..Ja sa Conny det var DU som sa det..hahaha.:Så jag la väl orden i mun på honom..Japp..men men..han fick ju in en fin poäng där då..han ser för övrigt ut såhär..

Ja..syster och jag ..vi gick upp till mitt rum när klockan åtta igår kväll för att titta på det okända..Men syster var lite trötter så hon sov mest.Men det gjorde inte så mycket för programmet var inte fullt så bra igår.Det är som allra bäst när Terry Evans och Lena Ranehag är medier..Då är det på "riktigt" tycker jag. Får ju visa en bild på söstera från Hjo..Marie från Trollhättan har ju varit med här så det är inte mer än rätt att Britt-Marie från Hjo får "läggas ut" här också..Så här har ni henne..

Ja sen är det ju den snaggade"skönheten" också..haha..Kolla på håret va..!!!.det ser ut som det skiftar i rött.Men det är alldeles vitt..Så jag vet ännu inte om det ÄR vitt eller blir grått..hahaha..Så här kramas vi gott..Nu ska jag tala om nåt jag hörde igår..Min vän Barbro kom ju hit igår också..När vi satt och fikade fick jag så jäkla ont igen i sidan och i revbensbågen..Då säger denna kloka visa (ibland...haha..)kvinna.."Lena..har du båg-bh"..Ja sa ju jag då ..Ta av dig den då sa hon..Berättade att hon hade haft SÅ ont och knappt kunnat rört i sidan och under sin arm..Inte på skinnet men på insidan.Till slut fick hon gå till doktorn..Han frågade henne samma sak som hon frågade mig..Så hon tog av bh-n och blev bra..Jag tog så klart av mig min också..NU är det så här att idag har jag haft nästan ingen känning över huvud taget..VAD SÄGER NI OM DET!!!!:.Kan det vara så att bågarna kan "klämma" ihop nåt eller.???Vad säger ni om denna teori.Eller inbillar jag mig??? Jag inbillar mig inte att det onda är MINDRE..men är BH-n orsaken till det onda???? Säg gärna vad ni tror..Fick en fin bild på syrran och Barbro
Imorse vaknade jag tidigt igen..Före sju..Men vi gick och la oss strax efter tio..Somnade ganska fort också..Syrran skulle köra in Piba till jobbet idag..Och då skulle vi även ta med återvinningen.Så det gjorde vi..Sen gick vi en sväng till loppisen..Jag ville ha en lite större urna..Syrran hade köpt lite belysning till mig. Får se om jag får kort på den imorgon..Sen for vi hem..och fikade lite..Och åt varsitt äpple från trädgården här..Enormt goda..här sitter jag och smaskar..kolla va!!!

Syrran hade med sig en massa saker som hon hade hämtat hos pappa. Han och sambon

har flyttat till en mindre lägenhet..Pappa har varit musiker..Så jag har en förstärkare nu som han haft.Jag har en stor låda med kablar..fyra mikrofoner..jag har liksom mikrofoner sen tidigare också..haha.Men det var två skitsnygga vita med.Enda nackdelen var att pluggen inte går att ta ur..Fast sladd så att säga. Det var en massa olika tallrikar..jultallrikar..osv..Men vi får ta det till loppis. En del kort dock ..som jag ville ha..och även syrran..Sen åt vi middag..och så var det dags för henne att åka hem till Hjo igen.. Men jag skulle till Barbro..för vi skulle en sväng till tygladan i Vänersborg och kolla lite tyg..Så det gjorde vi..fick tag på lite tyg..Måste börja sy igen.Har redan beställning på änglar sen jag kom hem.Plus att dom jag hade med mig hem är slut.

Ja inte nog med det..Det har gått i ett ..Jag var tvungen att vara hemma klockan fem..För då skulle Anita och Elsy komma..Var hemma strax före fem..Och hann sätta på kaffepannan. Dom hade med sig en jättesöt liten blomma till mig..Ska ta en bild på den också..Vi fikade lite.:Dom hade med sig några kakor.För det hade jag inga..Har jag mycket sällan för övrigt..hahaha..Innan jag slutar för idag så ska jag visa er hur Anita och Elsy ser ut..Den blonda är Elsy..och den mörka är Anita..

Till nästa gång ...njut av livet..Kram Lena