lördag 3 januari 2009

ännu en inköpsrunda

Hej och god afton så här på lördag kvällen..Hoppas att ni alla har det fint och njuter av tillvaron..Här i Grästorp har det varit en fin dag..Men nu ikväll är det allt lite kallt får jag säga. Gick upp rätt tidigt för jag skulle ju som sagt köra Piba in till Grästorp och jobbet..Därifrån gick jag upp till Yvonne och vi åt frukost ..Risgrynsgröt kaffe och smörgås..Så himla mysigt..Tända ljus..Och så Smulan också.:Hennes goa katt..Sen bestämde vi att vi skulle fara iväg till tygladan..Men först hamnade vi på Uggleboden i Vargön..Där har dom så OFANTLIGT mycket fina tyger..Men jag fick inte tagit några kort där inte..Jag blev så till mig av alla tyger så jag glömde allt vad kamera heter..hahaha..Men jag fick upp den när vi kom till tygladan..Köpte tyger i Vargön så klart. Dom sålde ut småblommiga tyger jag kan ha till änglar och inredning.Det var så himla billiga tyger..Från 25 kronor metern..Det ni..!!!!Så jag gjorde slut på lite pengar igen..Men det var det värt..Nu en bild från tygladan då
För den som inte vet vart det ligger så ligger det på infarten till Vänersborg om man kommer ifrån Vargön. Där finns hur mycket som helst..Också mycket bra priser..Jag köpte inte mer tyg där..Men väl ett par fleece vantar för jag fryser ju alltid om händerna..Sen två par tights..Jo jag köpte visst tyg..haha..Nu LJÖG jag..Bomullstyg till änglakroppar..fniss..Yvonne hon köpte också änglar..Men i form av en hjärformad ask..Kika här.
Det var jag som hade stora spenderplånboken idag också..Handlade ju lite igår med vetja..Men pengar är runda för att dom ska rulla eller..Inte nog med det..Jag handlade mer..Men det tar jag sen..När vi då var klara på tygladan så ställde vi kosan mot Grästorp igen..SKulle hämta Piba klockan ett så jag tyckte inte det var så stor idé att åka hem till Ås emellan..Så jag sa till Yvonne att vi tar och fikar hemma..Men innan vi for iväg så tog jag denna bilden utanför ladan..Det var en allé som jag tyckte var fin...Kanske syns det inte så väl..Men DÄR gjorde det det..hahaha..
Väl hemma i byn igen så trippade vi in så käckt på konditori Nordstan och tro det eller ej..Vi beställde varsin fika med VADDÅ????? JO TITTA HÄR:..
Så där satt vi och mumsade en stund..Och riktigt njöt..haha..In kom också Folke..Ja det vet ni väl vem det är???haha..Han är sambo med en gammal vän till mig..Och jag var ju tvungen att slänga några ord med honom också..Mycket trevlig man ..Det finns några såna ibland..haha..Tog kort på Yvonne när hon satt där och mumsade..
Ser väl gott ut va!!!..Jag kan lova att det var det också..Vi bestämde vi skulle hinna med att gå in på Audio&Video..och kika efter skrivare till våra laptop..Men först så fick hon ju föreviga författaren till denna blogg också..HOn såg nog rätt välmående ut hon också tycker jag..fniss..

När vi äntligen hade ätit upp dessa läckerheter så tog vi steget över Storgatan och vidare till Audio&Video då..Det fanns två olika skrivare kvar..Det var bra pris på båda..Den ena var "bara" en skrivare..Men vi ville båda ha en scanner också..Det fanns bara en..Så den tog JAG..Men Yvonne får en på fredag..Den var inte SÅ dyr..Men nu får jag leva på vatten och bröd ett tag tror jag..fniss..

Sen var det då dags att åka hem till Ås..Och där har jag tillbringat resten av dagen..Först tog jag ned granen..Det var ju bara ljusen kvar i den..Det är bra att ha gjort allt sånt där tills jag åker in till sjukan..Sen har jag gått igenom alla grejor jag fått av Barbro.:Och har insett att jag behöver inte köpa mer än någon kastrull..JÖSSES vad grejor..Sen har jag gått igenom lite skåp här nere i köket..Och JÖSSES vad grejor..hahaha.:DÄR OCKSÅ..Men jag låter det mesta stanna här..Det är helt otroligt VAD MAN SAMLAR på sig va!!!!..Så jag tänker inte göra det igen.:Utan bara det mest nödvändiga får komma med mig..fniss.. Har fått sms från syster yster d.ä..Hon är ju Gran Canaria och har idag varit i MOGAN..snyft snyft..Vill dit jag också..Men för att lätta upp mitt hjärta så skickade hon ett mms på vår BÅT..JAAAAAAAAA...den ligger ännu på land..Hon hade också pratat med den nye ägaren..som hade bett henne fråga om något..Men det får jag väl reda på när hon kommer hem då antar jag..fniss.Hon hade också varit till Antonios där vi brukade spela..Hon hade träffat Rosa.:Hans dotter och hälsat från mig::SÅ det känns änna LITE som jag varit med i MOgan idag då eller??Ja man får ju låta fantasin skena iväg lite ibland.:Det gör inget..Och nu kära vänner ska jag sluta detta skrivande för idag..Till nästa gång..Njut av livet..Kram Lena..

Hoppade ut på trappan och tog denna bild ikväll när solen gick ner..Så häftigt med trädsiluetterna och så solen som går ner ..Hej svejs..