söndag 11 januari 2009

Kort blogg uppehåll några dagar.

God söndag i blåsten. Här i Ås blåser det ialla fall.Ända sen igår. Hela dagen idag och nu ikväll. Min dag igår var annars så himla rolig. Jag gick upp rätt tidigt.Pojkarna skulle in till Sportringen och jobba..Piba med att byta lokal..och Johnnie med att snickra fler bord till den nya lokalen. SÅ jag var ensam här på morgonen..Men jag skulle gå bort till Barbro..Hon hade lite saker jag skulle få ta över från mamma Ester som gick vidare till den andra sidan alldeles före jul. Och det känns fint att jag får förtroendet att ta över en del av Esters saker tycker jag. Hon var en SÅ go extra mamma.Hade en famn för alla. Den var alltid öppen.
Tar ungefär en timme bort till Barbro.:Fick ju världens skoskav..IGEN..fy för attan vad dum jag är..Hade ju mina fina ASICS skor..Men hade stoppat ner foten beklädd med chenille strumpor .Dessa är rätt tjocka..Men det är så himla gott och varmt..haha..Men JÖSSES vilka goa blåsor jag har på hälarna nu då eller...!!!!Att jag aldrig någonsin lär mig..fniss..Innan jag gick iväg så tog jag en hårbild..Det kan ju kanske va den sista på ett tag..hahah.:Kanske blir jag "skalle Lena" igen..Vem vet..
Himla tjusigt va..haha..Tog också en bild på ögonfransarna..Fast det syns inte..haha..Jag hade inte målat dom men var ändå rätt optimistisk i min tanke att dom kanske kunde synas..*ler*

Jo då..dom är allt där..hahaha..SYns inte bland veck och rynkor..Men jag vet att dom är där ännu så länge..

Jag gick alltså mot Barbros och när jag kommit ut på asfaltsvägen mot Tun vägen..Då såg jag en rovfågel igen..Vi har haft någon slags rovfågel här också..Men jag är inte alls bra på att se vad det är .:Kanske en duvhök..Och när jag såg den igår så tog jag så klart upp kameran.:Men det var som om den kände på sig att den skulle förevigas..Så den flög snällt över gärdet och försvann..Men jag är ganska säker att den hade något byte i sikte för han flög så himla lågt som om han följde något med blicken..Inte vet jag..Men fin är den ialla fall.. Men när jag hade gått över Ås vägen och vidare mot Barbros så kom denna härliga kille och hälsade på mig..Har ingen aning om vem han är.Men så fin..

Skulle tro han bor i gården jag passerade..Han hade halsband också..Han såg mig på långt håll och kom emot mig och kröp under staketet för att hälsa..Var väl tvungen att kolla in vad det var för stilig kärring på vägen antar jag..fniss..Jag klappade honom och pratade lite..Sen gick jag vidare..Och då kom han efter mig en bit..Det var inte så bra..Men sen vände han om igen som tur var..

Kom så småningom halvhaltandes till Barbro..Drack lite kaffe och pratade som bara vi kan..haha..Inte tyst en minut.Så gick vi igenom lite grejor då..Två jättefina gjutjärnsstekpannor..fina kastruller några stycken..Jättebra..Fick ju tag i några på loppisen..Men nu har jag så det räcker och blir över.Ett jättefint blått emaljfat med rosor i .:Sånt gillar jag ju..Fina lakan och handdukar..Fina rosa plastmattor..Passar mig utmärkt också..Några karotter,,Jag är jätteglad för det..Och så kommer det ju till användning också...Sen lagade Barbro till lite spagetti och köttfärssås..Så då fick vi äta..och det var ju så gott.Det är ju GOTT att äta när någon annan lagar mat vetja..Sen kom Jenny (dottern) med sambo och lilla Felicia..Men då glömde jag helt bort kameran ...VA!!!!:.Och då har jag ändå inte ett enda kort på den lilla tjejen..ILLA..Men så blir det när man ska fåna sig och hålla på med små barn..Hon var JU SÅ SÖT och jag fick bära..;-).DÅ glömmer man kamera..fniss..

Men senare på em..när jag egentligen skulle ha åkt hem..Då ringde vi till Anette..Det är egentligen Barbros spelkompis sen många många år.:Men vi har spelat tillsammans alla tre också..SÅ Anette kom med nyinköpt ukulele och gitarr..Sen satt vi i köket i några timmar och spelade och sjöng..Och då kom jag ihåg kameran och fick en bild..Kika här..

Sen åkte jag med Anette hem till Ås vid åtta tiden..Gick och la mig rätt tidigt..Men så vaknade jag mitt i natten..Sen var det lögn att somna om..haha..SÅ jag har kollat på tv i natt. Låg sen ända till nio i morse..Vaknade till en grå och blåsig dag..Ja hela natten har jag ju hört hur det har blåst i och med att jag låg där vaken..fniss..Fast jag gillar det på ett sätt..Mysigt med massa tända ljus och så där..När jag intagit frukosten så satte jag mig och skrev en lista jag tänkte ge till läkaren om hur det är..Hur jag känner det..Och att jag vill att dom ska kolla lungor osv..Det är lättare att ha allt nerskrivet så jag inte glömmer något..Sen tog jag med telnr.till Dr.Dark..Så kan dom själva ringa om det är något dom undrar över..Har också packat ner lite..Det behövs inte så mycket..Men jag vill ha en bok..någon tidning med korsord..Min cd..för meditation..Pappren om att jag ska in imorgon.osv..Så det har gått i ett nästan..Sen tog jag bilen till Barbro och hämtade hem grejorna jag fick igår.:Men jag glömde emaljfatet.:Får hämta det en annan dag..Var och handlade lite..Och så har jag tvättat och gått runt med snabeldraken där uppe..Blir väl inte städat så mycket mer när jag kommer tillbaka från sjukan.:Då blir det ev.flytt på en gång istället..Nu ligger jag här på soffan..Har ätit och måste smälta maten lite..Har ju också hunnit prata med käre gubben och fått se hans fina ansikte..Moggie katt låg på hans säng och sov..Och brydde sig alltså inte så mycket om att jag satt där och försökte ropa på honom..Han är KATT och lyssnar väl och kommer när han själv vill..Med detta inlägg så blir det alltså en paus till jag är tillbaka igen..Håll nu alla tummar och tår så hårt ni kan att det är ok ..och att jag är tillbaka om någon dag igen..Börjar väl tänka lite nu.:-) Alltså..mindre karsk idag..fniss..Men det blir säkert bra.Får vara positiv..Så kära goa ni..till nästa gång..Njut av livet..Kram Lena.. HIttade en inte allför nytagen bild av Barbros barnbarn Felicia..en glad tös..Hej svejs..