lördag 15 november 2008

fredagen

Gumedda som vi säger på skarabörska..haha..Nu är jag tillbaka..Sov jäkla dåligt inatt..Men det är ju fullmåne även om den var mer full natten till igår..Det är väl ulven i mig som kom på att det är dags att komma fram på den månatliga titten..haha.
Har kört ner till Piba till jobbet..Så Johnnie fick sova sin skönhetssömn.Sen när jag kom tillbaka hem så körde jag igång lite lätt..Stoppade mattor i maskin..IGEN.Mattorna i hallen kommer alltid på när jag är hemma..Hatar när det ser så kalt ut..Det betyder också att jag måste tvätta dom en gång i veckan tydligen..hahaha..Men det är ju inget svårt att stoppa mattan i maskin.Sen har jag dammat och dragit runt på min kompis snabeldraken..Det behövdes..Syster yster från Trollhättan har också varit här en sväng. Hon och skojsvågern har varit inne hos Piba på jobbet och köpt en jacka..En GÖÖÖÖÖRFIIIIIN...vit Didrikson jacka..Jag tipsade syster yster om den..Skulle gärna vilja ha också..Men å andra sidan så har jag så mycket kläder så jag BEHÖVER den inte..Men jag VILL HA..det är stor skillnad det.. Igår ja...Yvonne kom hit vid halv tio..vi drog iväg till FA-fyndet i Lidköping..Tog några bilder..och gjorde mer fynd..usch ja..nu blir det vatten och bröd i några dar tills det kommer in mer pengar som ska rulla ut igen..hahaha..Dom är ju runda för att dom ska rulla vetja..

Tog den här bilden..Men den är inte från FA-fyndet..Men väl från grannens..Det är Husvagn Svensson som har en stor stor julmarknad ..Så jag tog denna bild på en tomteorkester..Och så spelade dom lite sånger med Magnus Carlsson..så det såg ut som om tomtarna spelade.:SÅ gulligt..haha..

Vi var inte borta så himla länge för jag skulle hem och förbereda mig för spelningen som sagt var..Men lite köpte jag..gardiner igen..Lite annat skit och bröte som jag tyckte jag skulle ha..Ska se om jag kan få kroppen till att fota det och visa er..haha.. Strax efter fem kom så Barbro och hämtade mig..Vi skulle in till Uddevalla och spela..Vi passade också på att titta in till mamma Ester som bor där..Barbros goa mamma..Och min med..Har ju även känt henne i herrans många år. Vid sju skulle vi vara på Uddevalla sjukhus och spela..Barbros svägerskas arb.kamrat hade fyllt 50 och dom hade lite fest för henne..Inte många visste om att vi skulle komma..Men det blev en kanon kväll..

Födelsedagsbarnet heter Pia och sitter närmast med kort hår.:Den andra tjejen heter..ja vad tror ni..*?????LENA så klart..hahaha..TJUSIGT NAMN..fin tjej också för den delen..Det var sagt att vi skulle spela i en halvtimme..Men käre min JE..när vi hade hållt på en timme så sa vi att vi skulle sluta..NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ...men ni kan få en liten paus och äta lite..Så det gjorde vi då..Tog en bild på lokalen där vi var..Kolla här..Ett gäng tjejer..och EN kille..haha..Dom jobbar på dagkirurgen allihop tror jag..
Vi brukar alltid dra några vitsar också när vi spelar..Och vi kom igång så himla bra..Jag hade lyssnat på ett band vi hade gjort för över 20 år sen.:Och där hade vi en massa dåliga historier..Så dom fick vi berättat..Och det gick hem även igår..haha..Vi blev bjudna på potatis sallad..Sen var det grönsaker..och kyckling kebab och lite frukter..Det var jättegott..Sen var det bara att gå upp och fortsätta en stund till då. Jag hade Barbros svägerska att ta lite kort på oss..Kolla in minen här då eller..Jag är säker på att jag berättar en historia här..för sån ser jag ju inte ut på munnen annars..hahaha..
Sen var ju Barbro och jag så himla "rediga" att vi "råkade" träna lite mer flitigt i torsdags..Och även bestämma vilka låtar vi skulle spela då..haha..Hur många spelade vi av dom vi hade bestämt..Inte många..För det här var ett sångglatt gäng..Och dom kunde alla gamla låtar ...Lucky Lips....Jag längtar ut..Towa Carsons slagdänga...Tunna Skivor..Sånt är Livet..och mycket annat..hahaha..Så vi sjöng..och dom sjöng..Här är mer bilder på mig och Barbro.:Kolla in MITT HÅR..hahaha..Ja det har blivit lite mer där OCKSÅ.och inte bara i fejset..fniss.
För att göra en lång historia kort så spelade vi i över två timmar..Och då ville dom ändå inte att vi skulle sluta då heller..haha..Men ibland blir det så..Det beror ju inte bara på oss..Utan lika stor del har publiken..Och dessa var då inte svår roade..Dom ville höra oss igen.:Och det är två tjejer till som snart fyller år så kanske vi får komma dit igen och sjunga..:Vem vet..haha..Ja det var roligt ialla fall. Men GUD vad vatten jag drack..Tror jag drack ur tre flaskor Loka..För det var så varmt.:Och en väldigt"torr" lokal..Det blir jobbigt att sjunga då..Sen drack jag te när jag kom hem..Så jag vet inte hur många gånger jag har gått upp och ner inatt och besökt "hemlighuset"...hahaha..Fast det gjorde väl inte så mycket för jag sov ju så himla illa ändå så att säga..Ja kära vänner..Detta är väl allt för idag..Lägger in en stil studie på Barbro när hon berättar en historia som avslutning..Till nästa gång..njut av livet..KRam Lena..