onsdag 17 december 2008

typiskt mig va!!!!

Hej och morsning alla fina människor..Och ofina med då..Spelar ingen roll bara man är lycklig. Idag har jag fått en utmärkelse av Missen som har bloggen miss borderline..http://jonna2.blogspot.com..Men jag fattar ju inte hur man ska göra för att få den hit till min blogg..Jag har kopierat och försökt klistra in..Men det är bara en del av texten som kommer med.Inte bilden och inte hela texten..Men hur SVÅRT KAN DET VARA DÅ eller..Min hjärna fattar tydligen inget idag.*ler*
Jag tackar MIssen och bugar så mycket.Jag kan ju inte skicka den vidare eftersom jag inte kan få hit den..hahaha..jaja..
För övrigt känner jag också idag ett lugn inombords ..och en säkerhet om att jag klarar av det här också. Så är det. Jag är frisk..jag är stark..jag är helad..Så går tankarna..
Dagen har varit väldigt grå idag. Jag brukar inte vara så noga med vädret..Jag menar..det är en bragd att vakna varje dag..Vad spelar då vädret för roll..Ingen alls..Min vän Britta som jag sjöng mycket med innan jag gav mig iväg till Mogan har varit här idag..Som grupp kallade vi oss något så tjusigt som BrittLez...hahaha..Inte vet jag var Lez kom ifrån.:Men det var jag.:-) Kul hade vi ialla fall när vi var ute och spelade..Vi var bla.och tävlade i Lysekil och gick vidare till finalen där som till slut vanns av Erik Segerstedt.:Som numer är känd har jag förstått..I gruppen EMD eller nåt sånt..Britta och jag ´kom på tredje eller fjärde plats..Kommer inte ihåg..Vi sjöng "If I said you have a beautiful body" av Bellamy Brothers.Hade en tjusig bakgrund på keyboarden..Gick bra..Vi fick nåt pris i form av present kort så vi fick gå och äta på hotellet där tävlingen var..Och dricka vin eller vad vi nu ville ha. Fin mat och dryck var det alltså..Vi satt här och fikade idag och gick igenom en hel del.:Har ju inte setts sen förra sommaren då jag var hemma.Även om vi har talats vid per telefon. Kul att se henne och får krama om henne dock. Hon åkte strax efter två och då tog jag fram cykeln igen och trampade iväg..Men idag for jag inte till byn..Utan jag tog en vända som jag inte gjort förut..Bort mot Barbros..sen in till vänster mot Västeby..och där kommer man runt så man kommer ut på Tunvägen igen..Himla fiffigt..Blir en bra vända att promenera när jag gör det..Hittade så klart fina hus längs vägen.Men tog inte så många bilder..Det var så kallt om fingrarna..haha..Men här är ett i alla fall..

Det låg väldigt fint.:Fast det syns inte så bra på bilden..haha..Ja snart har jag väl tagit kort på varenda hus runtom här ute i Ås..Men det gör inget.:Jag tycker om det jag ser och tar en bild. Så enkelt är det..Det finns ju skönhet i så mycket som man kanske inte alltid lägger märke till..I dag eller ialla fall ofta nu för tiden så ser jag något fint i små saker som varit väldigt betydels löst förr..Man ändrar sig när man får hela livet ställt upp och ner ska jag tala om..Kanske hade jag börjat lite innan..haha..

Men jag glömde ju tala om att jag i går kväll när jag drack mitt kvällste hade "sällskap" vid bordet.:Piba drack också te med mig.:Och rätt som det var så hade vi Missan som också ville vara med..Hon fick en "slick" kaviar..Jag fick ju föreviga detta ögonblick. Det var precis som om hon ville tala om att hon minsann också bor här och ska vara med..

När jag förhandstittar på bilden så är hennes ögon blå..Men det är dom ju inte i verkligheten.Men här på bilden är dom blå aktiga..Knepigt va..Har en bild där hon får kaviaren också tror jag..Ska kolla..

KOlla här då.:Här syns det ju att ögonen är blå..Ja sen var hon så himla gullig en liten stund.:Sen ville hon gå ut en sväng igen.:Så jag släppte ut henne..Och senare..mycket senare..var Piba ute och letade efter henne två gånger.Men hon kom inte..SÅ hon var ute och rumlade hela natten till klockan var kvart i sex när Johnnie for till jobbet..Sen har hon legat och sovit hela dan..Ända fram till fyra snåret..Då ville hon ut..Men sen kom hon in efter en stund.Men nu är hon utflugen igen.

Ja..så trampade jag då vidare i em..kom så ut på Tunvägen och då jäklars..Det började blåsa motvind..Så då fick jag ta i..Men det gick fint..Men jag skulle behövt vindrutetorkare på glasögonen..haha.:VIlle inte ta av dom heller..För då blåser det rätt in i ögonen..Det gillar jag inte..Så jag strävade på..Tog en kort paus för att plåta detta lilla gulle hus..

Har inte en aning om vem som bor där..Har inte ens sett huset innan..Sen kom jag då till korsningen ner mot Ås igen..Jag hörde flera Hercules plan från Såtenäs som startade och flög iväg.:Men det var ju så igen mulet så man såg inte ett jota..Trodde nästan det skulle blivit lite snö för himlen såg sådan ut mest hela eftermiddagen.Men det var inte så..Det kom i form av regn istället..Stannade till vid brevlådan..och tog då en bild på det GRÅ vädret.. Ja så här såg det ut..Sen har jag inte gjort så mycket alls idag..Jag har lagat mat förstås..Men har inget mer av ev.intresse att berätta..Så det är väl lika bra att jag slutar då eller..Men ..till nästa gång..njut av livet.KRam Lena