torsdag 18 december 2008

Ännu en fin dag

Hej igen..Tillbaka hemma..Efter dagens cykeltur.Jag måste röra mig..Och just nu gäller cykel. Men jag kan lova det var hårt att cykla in idag..hahaha..Det var motvind hela vägen..Ganska kraftig blåst dessutom..Stod nästan still på sina ställen..Men enveten som en lus är jag när jag sätter den sidan till..JAG SKULLE CYKLA HELA VÄGEN..och det gjorde jag..hahaha..Inget kan stoppa en ångvält eller!!!!! *ler*.
Mår också fint tycker jag..Lite smärta mellan skulderbladen..Men jag får ta det sen..Fick brev från överläkaren som jag fick beskedet från härom veckan om ev.misstänkt tumör..Han skrev att dom hör av sig från Sahlgrenska ..att jag ska dit för undersökning..Men det vet jag ju redan..Ett positivt besked var att mammografin var bra ialla fall..Tänk som jag mår idag och har gjort denna veckan så kan jag inte fatta att skiten ev.är tillbaka..NÄ jag har bestämt att den inte är det förresten.. Gick upp med tuppen idag..Före halv åtta..Mitt i natten nästan..hahaha.. Men jag hade sovit kanonbra..Sen lockade allt toan lite också.Så jag valde att gå upp..Sen satt jag här med mitt kaffe och vaknade i lugn och ro.Tvättade en maskin..Sen gjorde jag mig klar för cykelfärden då..In till banken..Sen gick jag upp till Yvonne för hon var hemma..Ville ha lite kaffe.:Men jag kom lagom till middag..Så det blev mos och snitzel..och gurka..lingon..OCH SVAGDRICKA..Det har jag inte druckit på flera år..Det är jag svag för..haha..

KOlla in hur jag håller glaset..haha..Väldigt snyggt alltså..haha..Lisa och Sandra var där också.Lisa är ju Yvonnes dotter..och ibland min x-tra onge också..Har en del såna ..hahah..Sandra är barnbarn..Fin tjej..Så här ser Lisa ut med munnen full av skratt och bröd..*ler*

Vi hade en mysig stund ihop..Efter käket så blev det kaffe..Med wienerbröd och pepparkakor som Sandra hade bakat..Jättegoda pepparkakor..Man blir snäll av dom sägs det ju..Och jag åt två stycken så jag kanske har ökat på "snällkontot" lite idag då..fniss..Här kommer Sandra också..söt ..
Jag får alltid en go kram när vi ses.Det tycker jag om.För det är inte alltid unga tjejer bryr sig om sånt inte..Ja killar kanske är likadana..Men inte Johnnie och Piba..Jag får faktiskt krama dom ännu..Fast dom är vuxna..Det är härligt..Och så har vi då Yvonne..Ja hon fick en kram och en puss också..Man ska SLÖSA med kramar och pussar och tala om för människor man gillar att man gillar dom..Det ska dom veta när dom lever och inte när dom är döda..Då har ingen nytta av det .

..Yvonne ville inte vara med på bild..Så hon tog en ostskiva framför ansiktet..Men jag fick allt med det mesta ändå..När vi hade fikat klart fick jag ta cykeln och fara hemåt igen..Innan det blev mörkt..Så jag trampade på igen..Nu gick det ju lite lättare..Hade inte så mycket motvind precis..Men det kom lite från sidan..Men stundtals så var det rätt lugnt..Och då gick benen som trumpinnar på mig..haha..

Härligt..Har lagat mat sen jag kom hem också..Ja inte till mig..Men till pojkarna så dom har med till jobbet imorgon då..Ska ta och sleva upp det nu i matlådorna..Tog bilen in och hämtade Piba också..Och då passade jag på att handla lite inför helgen. SÅ nu har vi mat igen.Finns inga råttor som sitter och skriker i kylskåpet nu inte..Imorgon blir det förmodligen lite städning..Och kanske lite tomtar och granen klädd..Då är ju allt klart nästan..Förutom skinka och köttbullar och så ..Men det gör jag lätt som en plätt..KANSKE..

Japp kära ni..Det var väl allt från Ås idag..Inga större äventyr..Fast varje dag kanske är ett litet äventyr ändå på sätt och vis..Får fundera lite på det där..

Så...till nästa gång..Njut av livet..Kram Lena..

Avslutar med en bild på Lasse Stefanz från spelningen i Falköping.Yvonne har tagit bilden..Hej svejs