onsdag 29 oktober 2008

Hjo syster idag

Hejsan hejsan..Så är det redan onsdag igen.Tiden går fort. Min onsdag började strax före åtta..Sov bättre och tyckte jag var pigg..så jag gick upp..Fixade frukost..Men här behöver jag inte tänka på katten först..fniss..Här tar Piba hand om Missan. Det är bäst så..Men hon kommer allt till mig..Och hon har ju kul nu när hon kan springa ut och in hela dagen. Det är ju inte alla dagar som det är folk hemma som det är nu.. Har rensat ut petflaskor och burkar idag..Jösses säger jag..Varför samlas det..???Jag är i och för sig glad för panten.. för det är onödigt att slänga panten och miljön bevaras lite bättre med återvinningen..Sen har jag tvättat igen..Plastmattr..lite gardiner..Tog ner panel gardinerna i "loungen" och satte upp vanliga fina gamla spetsgardiner..Så nu blev det mer som jag tycker om.Gillar inte panel längder så jag vet inte varför jag satte upp dom över huvud taget..haha.:Fint hos andra men inte hos mig..Det blev så här..
Sen har jag ändrat på skänken som står här inne också..Jag tyckte väl det var bra förut..Men nu bor jag ju inte här hela tiden och pojkarna tyckte att korten skulle vara där..Stereon stod i köket helt fel förut..Så den får stå här så länge...Hur länge det nu blir då..
Sen kom Yvonne och körde ner Piba till jobbet för hans taxi kom inte.:Det är andra gången det händer DENNA veckan..Så han var inte glad. Vi får ta taxi härifrån men betala busspris så att säga. Det är ju bra. Men ännu bättre om det fungerar..haha..Efter att Yvonne kört Piba kom hon hit och lämnade lite tyg till änglar..Och ett rent överkast..Hon tog med mitt i måndags och har tvättat det hemma i sin tvättstuga..Jättesnällt. Sen när vi satt här så kom Barbro och Ester..Ester är Barbros gulliga mamma.Henne liksom Barbro har hängt med mig i alla år.Så det var himla roligt att se mamma Ester igen.. Hon är nu 86 tror jag..Och bakar de mest underbara wienbröd..Igår och idag har hon gjort 80st..Hon ska ha gjort totalt 200 till på lördag..Inte dåligt va..Hon brukar baka till Ljungskile fotbolls lag så dom säljer där..Och dom går åt som smör i solsken..HOn är rätt så pigg för sin ålder..Men hör lite illa..Men det är ju bra på ett sätt..Då kan man ju med all rätt bara höra det man vill höra så att säga..hahaha..Och Barbro hade med sig lite fyll till änglar och även lite tyger till mig.HIMLA snällt..Så när jag har städat och tvättat upp allt här...och gjort allt som jag tycker att jag "ska" göra ..då kan jag sätta mig och sy änglar..Har redan tre jag ska göra..Roligt!!!..Fick gjort lite i köket också..Köpte växter dit igår och satte upp den kära pinnlampan..Sen fick jag upp några gamla längder där..Men dom får hänga tills jag har köpt tyg och fått sytt något "snyggt!Det blev så här i alla fall..
Har inte varit utanför dörren idag..Utan hållt på hela tiden mest..Med avbrott för fika när mina kära goa vänner var här..Sen har jag fått gjort en cole slaw..så stavas det..haha..Och jag håller på att göra kalops nu när jag sitter här..Ska ta och fixa middag..Har min syster från Hjo på ingång idag..Kanske nu..tyckte jag hörde en bil..vänta..NÄ det var JOhnnie ...han kom från jobbet:Så jag får nog sätta fart med potatis..annars blir han inte glad..fniss..Han har inte haft någon micro idag.Så jag fick göra smörgåsar till honom..Han kom och satte sig här bredvid mig..Han ska ut och mäta hur mycket tegel det ¨går åt till taket..Han har lagt om halva taket på utbygget för det hade visst läckt in där..Vi har en "finhall" som vi inte använder så mycket.Det är där som det har gått in vatten..Tog en bild på hur det ser ut.:Vet inte hur det syns..Kanske bilden är lite mörk.:Men håll till godo ändå.. Haha..ja det är ju fint..Nu ska jag sluta..För det är inte bara potatis på gång..Måste in på vinden och ta fram madrass till min syster..Har jag tur så kanske jag får knäppa några bilder på henne och visa imorgon..Till dess...njut av livet..Kram Lena