söndag 28 september 2008

Himla bra utan hår idag..hahaha..

God söndag på er..Ja dom som det är en god söndag för...fniss..Kära syster och kära G i Borås..är det en god söndag för er idag??..haha..Sanningen att säga så är jag lite avis för att jag inte hade nåt rödvin igår. Fast det var kanske lika bra det. För då behövde jag inte ha ont i "håret" idag.Ja det är ju inte så mycket ännu.Men det blir mer för varje dag..Då jag inte är så hemma i matematikens värld..eller dåligt intresserad..så har jag inte räknat stråna..Men nu är det så mycket så det börjar blir oräkningsbart med ögat..Ser mest ut som om jag är flintskallig på så sätt som gubbar brukar vara..DVS:ser ut som om jag har en krans med hår runt om men inget uppe på skulten..haha..Trodde din bror bodde permanent i Såtenäs eller Grästorp G.Men det förstod jag ju att han inte gör..
Nu Aneth..var bor du**??Om du lämnade din hund i Flo så var du högst fem minuter från mig. Hade du svängt till vänster vid Flo kyrka och kört den vägen ut så hade du kommit hem till mig..Så kortet du ser ovan "pekar" mot Flo..haha..
Dagen idag har varit bra..SOm tur är..Solen har varit på ett "lysande" humör. Vaknade vid halv åtta..Med Moggie katt som vanligt på en och en halv kudde och jag på den bit som är över. Så ser sovmönstret ut här. Fast jag låg allt kvar i sängen till nästan nio..Har inget att brådska upp till tycker jag..
Gav den "utsvultne" frukost först..Sen min tur då. Idag blev det två kokta ägg..med lite skinka i och en klick majonäs..Och så kaffe. För det behöver jag för att vakna till liv. Sen vid tio tiden ringde min vän T och frågade om jag ville med ut idag med hundarna..Klart jag ville..Så hon kom vid elvatiden. Fem hundar idag också. Sen ner till stranden då förstås..Och upp bakom den nu välkända kyrkan..Sen hemåt igen..Var ute i 1.5 timme gott och väl.

Ovan en interiör bild från Ås..Det låter väl flott..INTERIÖR BILD:.haha..Det är gammalt men å så charmigt..Det är inte mitt föräldra hem. Vi hyr det av sonens chefs bror. Det är deras mormors gamla hus. Jättefint är det..Gillar lite gammaldags så där.

I alla fall..Vad gjorde jag efter promenaden tro???JO NU vet jag.. Jag är inte bara lite gammaldags..Jag gillar att göra "fynd" också..Så jag tillbringar en del tid med att kolla in tyger kläder och andra grejor på E-bay--Samma som tradera där hemma..Har gjort massor med fina tygfynd där.:Bla..från Laura Ashley...Cath Kidstone..jättesnygga tyger där också..Men som alla vet så är det ju inte billigt med dessa märkesgrejor. I går fick jag dock tag på en Laura Ashley kofta ..ny för skit och inget..Likaså idag..Så den auktionen passade jag när jag kom hem.. Fick tröjan och porto kostnad för lite över 80Kr. SÅNT gillar jag..Jag älskar loppis och second hand också..fniss..Kanske för att man är lite "second hand "själv nu med eller..Jag har ju trots allt fyllt ett halvt sekel..och hunnit med ytterligare ett år efter det..

Och numer får jag erkänna att jag är glad för varje dag jag blir äldre..Hahaha..Med rynkor och allt. För det visar ju att man har levat i alla fall..Ovan ännu en INTERIÖR från köket..Taget från köksbordssidan som var på kortet ovan. Vi har vedspis också. Men vi har inte eldat i den ännu..Förra året när vi skulle göra det så upptäckte vi att det är ett stort skatbo där. Den dagen fick dom det hett om örona..och kanske ändalykten också..*ler* Så jag överlämnar med varm hand till sönerna att lösa detta problem med skatornas boende. Förstår ju om dom inte vill flytta. För nog är det fint i Ås alltid..

Sen när jag hade "vunnit" koftan så tog jag tag i änglamakerit. SÅ jag stoppade upp två änglar..Plus att jag har klippt ut och sytt en till som jag ska börja stoppa upp nu när jag är klar här tänkte jag..Har pratat med äldste sonen som bor med yngste sonen i ovan nämnda hus. Dom hade söndag där hemma..DVS:.lat dag.

Ja jag ska inget säga själv heller..Käre gubben har jobbat idag igen. Medan jag har latat mig.SÅ nu har han fått gjort rabatten ännu mer klar med stenar och bröte..Får se om jag får ta några kort imorgon.Ids inte ta på mig på fötterna och sätta i nya batteri IGEN i kameran idag..haha..Det får vänta..Har kollat lite på svt också..Och det okända som gick hemma på fyran i onsdags. Ja så har min dag sett ut i stort sett.

Nu ska jag stoppa ängel igen och ev. kolla in lite mer svt..Inget "Hem till gården "här på helgen..fniss..Annars kollar jag ju det varje kväll.Går inte att missa..haha..Ja detta är allt för idag..ja jag kan väl säga att jag tycker jag mår rätt bra..Lite ont i sidan ännu. Men tycker det släpper mer och mer..Det mesta är ju borta så jag är nöjd. Håll tummarna på onsdag nu då..SÅ jag kan åka hem till kära Ås snart..Till nästa gång...njut av livet.:Kram /Lena..

Sist men inte minst..God natt från Moggie katt..