tisdag 30 september 2008

ont idag

KOlla kolla va!!!Kortet taget igår. Nu är det inte mycket kvar i den pyttelilla trädgården..Det ni ser blir en rabatt..Och det är bara någon sten till som ska på plats.Sen ska det i jord och plantor..Käre gubben tror att i slutet av nästa vecka så ska det tom finnas gräs där..Vi ska köpa gräs på rulle..hahaha..Det kommer bli jättefint.
Idag har det inte varit en bra dag alls..Jag har så ont i höger sida..Men jag vet inte om det är levern eller något annat..Jag tycker det känns så högt upp för att vara levern..Men jag kan ju inte veta. Ska ju på scan imorgon.SÅ jag antar att jag får reda på hur det ser ut i nästa vecka. Men jag kan väl inte tänka mig att det ska vara så illa att det är levern. Även om jag vet att doktorn sa att det finns fläckar kvar på levern. NÄ för tusan..Här är det annat ..Jag talade ju om att jag hade fått tag på två fina cardigans från Laura Ashley..Idag kom den ena..Jättefin ..kolla in
så här ser den ut framifrån..Det är lite stenar som glänser som syns mitt på ..jag tycker den är fin ialla fall.:Så här ser den ut bakifrån. Så den kommer att användas..Jag gillar såna färger också..Jag har en röd att få också..Kanske kommer den imorgon..Vem vet..fniss.
Ja jag skulle ju gått till tandläkaren också..Men jag fega ur..haha.:Nä jag ringde faktiskt och talade om att jag känner mig inte i form alls..Så jag får ta det en annan dag..Jag ville inte bestämma en dag heller..Utan det får komma när jag känner att det är rätt tid..fniss.. Jag fick dock på mig paltorna och gick till posten i regnet..Postade ängeln till min vän A i Göteborg.Jag fick ett namn till slut.:Hon blev en Jennifer..Jag skriver ner alla namn på änglarna jag har gjort..Nu är det 55 stycken sen jag började..Och jag började kanske i maj juni eller nåt..Kommer inte ihåg om det var tidigare eller senare..Sen har det blivit några harar också..Och några stranddamer.Men änglarna har gått bäst..När jag stapplade iväg så hade jag på mig en långärmad skjorta..en tröja...en vindtät jacka..haha.:Halsduk runt halsen idag..Och så en keps jag kan dra ner för öronen..SKönt..Jag frös ialla fall inte.Självklart så hade posten middagsstängt när jag kom dit..haha..Det har dom på tisdagar och fredagar..Och då passade jag in det så himla bra..Det var i och för sig bara en kvart kvar innan dom öppnade..SÅ jag tänkte inte gå hem emellanåt..Jag gick nere vid stranden förstås..Och det blåste lite .Och så blev glasögonen blöta..SKulle behövt ha lite vindrutetorkare på dom..fniss..Tog ju kort på vädret också för den delen innan jag gick iväg..
Så här såg det ut från stora rummet..SOm synes så har vi busskuren alldeles utanför fönstret..Fast det var ju det blöta vädret jag menade ni skulle se..hahaha..Men nu i em har det klarnat upp lite igen. Så käre gubben var ute en sväng och grejade igen..Han kör mig ju in på scannen imorgon..Sen när vi åker hem ska vi ta vägen om handelsträdgården..Han behöver ha lite mer sten. Själv ska jag se om jag får tag i lite ljung för korgarna på väggen. Behöver ha lite jord till det också..Det blir ju nu dags att sätta lite höst plantor..Och jag tycker ljungen är bra för den håller ju hela vintern utan att en behöver göra för mycket..Lite bekväm får en väl vara.
Jag har faktiskt gjort klart en ängel till idag.Tänkte ju se om jag kan få klart ett litet lager så att säga..Så det får bli en del tomtenissor nu.. Sen i em kom jag också på att jag kan se kanal5 på datorn..Så jag har kollat in färjan..Det började dom visa igår tror jag.:Himla bra..Har sett att trean också har lite reklam ute på nätet::Men jag har inte kollat ännu om jag kan kolla webbtv.Men jag ska göra det när jag är klar här tänkte jag..SÅ himla mysigt att kunna se svensk tv..Kollade singelmammor också..Det har jag följt.Det är rätt bra tycker jag..Jag gillar ju dokumentärer och så där..Men inte dokusåpor..Jo nu ljuger jag..För här vi ju Jordan och Peter..Dom bor ju här i UK..men det är faktiskt rätt kul att kolla om deras liv..Jösses.Har sett att det går hemma också..På fyran tror jag..eller har gått.Men här är det nog tredje säsongen eller nåt sånt.. Här ovan syns golfhuset här i stan..Det ligger väl kanske två minuter från mitt hus..Tog kortet igår när jag var ute..Det är faktiskt fint där..Det ligger också på vägen ner till den inofficiella stranden dit jag ofta går ni vet..Ska se om jag inte tog en bild från stranden också..har för mig det..Hur det ser ut när jag har klättrat upp för slänten från stranden mot baksidan av kyrkan så att säga..
Japp så här ser det ut..Så jag bor himla fint får jag säga..
SOm ni ser så har inte min dag varit så spännande precis..haha..Jag har mest latat mig..I sängen med datorn på knät då förstås..Hoppas så klart att allt går bra imorgon..Så håll tummarna även om jag inte vet något förrän nästa vecka..Kan ni tänka er att nu ska jag sluta..Precis nästan samtidigt som hem till gården ska till att börja..Är det bra tajming eller?? Det ser lite regnigt ut på väderkartan ser jag.I natt..Åska i mellan delarna av landet..Tur jag inte bor där då..För det är också en sak jag inte tycker så mycket om..haha..Lite skrajsen på natten..Alltid varit..Nähä ..kamrater och andra..Nu slutar jag för idag..Väl mött igen imorgon va!!!Till dess...njut av livet..Kram /Lena
Så här såg trädgården ut idag i regnet..Men böjen är klar nu..som synes...Hej svejs