onsdag 25 mars 2009

solig dag idag

Go kväll istugorna. I morse vaknade jag pigg och go..(tror jag)..GO alltså..haha. Var vaken vid halv sju redan. Så jag låg där och tittade lite på tv-n..Sen tog jag tag i min cd-spelare och lyssnade faktiskt till min meditation igen.Jag har slarvat med den ett tag. Men jag ska nog inte göra det. Min kära goa älskade syster i Hjo tycker att jag behöver lugna ner mig och fokusera igen..Och vet ni..HON HAR RÄTT..Hon har alltid rätt när det gäller mig..För det mesta..Hon har ALLTID så kloka råd till mig..Och hon är /blir inte arg på mig när jag svarar snäsigt eller lite vasst..Jag vet inte att jag gör det förrän hon säger åt mig..Och DET är bra att hon säger till mig..För då får jag en spark därbak igen och får skärpa till mig..haha..Tack älskade syster..Älskar dig gränslöst...det vet du..Men det är väl sjäva DEN att man ska behöva tappa konceptet ibland och glömma bort varför jag är här..jag vill ju aldrig såra någon ...eller vara dum..Och så blir man det ändå ibland..pust..Ibland blir man trött på sig själv..Den här bilden tog jag igår när jag gick till bussen.:Patron bygger ju två vindkraftverk till..Kolla på KRANEN eller..125 meter är den..
Ja det var ju snö då också..*ler*..Men nu är den nästan borta igen. I morse tog jag bilen in till byn.Skulle köpa några kort och skicka till England..Sen skulle jag till Anita och hämta en matta jag fått. Men innan dess så for jag runt med dammtrasan i högsta hugg..Tvättade en maskin..Sen väl inne hos Anita frågade hon om vi skulle gå till kyrkans hus och äta soppa.Varje onsdag serveras två olika soppor..Man får äta hur mycket man vill...plus bröd..ost smör..kaffe och kaka..mjölk eller vatten..Allt för 30 kronor..Det är massor med folk där så klart. Vi gick dit så klart. Över viadukten och bort till kyrkan. Det var inte så kallt..Hade ju peruken också..haha.:Den värmer ju lite..fniss..Sen gick vi till Cotton Blue..klädaffären vi var till igår. Där träffade jag GUnnel..Så vi bestämde att ev.ses imorgon..Men jag har mycket imorgon..Fast en fika ska väl hinnas med tycker jag ändå..Hon har inte varit här ännu..Och jag vill ju gärna visa henne hur det är här..For så småningom hemåt igen..Då träffade jag grannen..han satt på sin altan..Och lille Oliver kom emot mig idag och var väldigt kärvänlig..haha..KOlla här då vilket fint kort jag fick av honom idag..Han var lite mer samarbetsvillig idag..fniss.
Han är bara så söt..Fick faktiskt två bilder idag..Så det är lika bra jag lägger ut den andra också då..
Mår rätt bra idag tycker jag..Visst har jag lite småont här och där..Så jag vill nog inte ens tänka på det..haha..Jag är inte så säker på att det bara sitter där dom säger..Men jag vill inte fråga..För det gör ju varken från eller till om jag har en eller fler tumör jävlar..Eller hur..Dom ska bort hur som helst..När jag kom upp så slängde jag bara av mig kläderna och satte på en maskin tvätt till.:Sen sopade jag ur trappan..Gick i flygande fläng..haha.:Ibland är man hurtig. Sen gjorde jag lite våffelsmet..Ska ju ta med våfflor till Ås imorgon när jag får komma dit och gratulera Johnnie. som fyller år idag.haha..Var tvungen att kolla så att järnet funkade..Så jag gjorde bara några få våfflor som jag själv satte i mig..Sen blev det köttbullar som dom också ska få tänkte jag..För det gillar dom det vet jag..Och Jösses vad hurtig jag har varit ..Det ser ut som jag hinner hur mycket som helst..Men så är det inte..Jag brukar ofta börja göra femhundra olika saker och ingen blir klar..hahah..Idag hade jag inte så många järn i elden så jag hann KLART alla..Bla..denna också.:Men den har legat tillklippt på stolen i köket i flera veckor..haha..Så det var bara att sy ihop den..Och med DEN bilden säger jag...njut av livet och väl mött nästa gång..Kram Lena