måndag 22 september 2008

snabb viktminskning och ökning

God måndag och välkomna till en ny vecka. Har inte några nya kort för tillfället..SÅ jag visar MOggie katt i det som är "kök" på båten vi bodde på..Så nu ser ni att även om köket jag har här i UK är litet så är det stort jämfört med hur det var på båten..
I dag har vi haft regn och nu är det solsken..Det är lite kallt i vinden nu.Men det är väl inget annat att vänta..
Tack för "klicken" Missen..kanon bra..Jag kikar in hos dig sen när jag är klar här..
Har hunnit prata med syrran i Hjo över skype. Det är ju roligt som vanligt att prata med henne..Ja med båda mina systrar. Det känns så mycket närmare då.
Vet inte riktigt hur jag har det med det onda idag..
Har varit och köpt antiinflammatorisk salva.Har klenat på det två gånger ännu.Tycker väl det känns rätt ok.Men då upptäcker jag andra smärtor..Hoppas ju att det hjälper med salvan.Får avvakta några dagar och se..Nästa onsdag ska jag ju in på scan så vi får se vad det ger.Men om det inte har gått över till dess kommer jag att ringa min doktor innan jag går in på scan.
När jag hade varit på apelteket som en person jag kände en gång sa..(apoteket) så gick jag in till garn affären och bytte ut några av mina änglar..Så idag sitter den nya tomtenissan där.:Jag tog inget kort på henne för det glömde jag bort..Men det får gå ändå..
Sen hade jag lagt ner min vän T:s böcker jag har lånat i en kasse...Tänkte gå bort med dom till henne och samtidigt få klart för mig om jag har sårat henne på nåt vis. Jag ringde så många gånger förra veckan och fick inget svar..Så jag började undra om det hänt nåt.Om jag sagt nåt som jag inte vet..Men när jag började kleva mot hennes hus så kom hon gåendes emot mig..:-) Himla bra..Hon hade varit hos "hundfrissan" med Bracken..Den enda hanhunden hon har..Han hade blivit fint trimmad och luktade GOTT..fniss..Ännu en båtbild.Här håller vi på att tömma den visserligen.Därför det ser så tomt ut i hyllorna och inga gardiner.
Min vän skulle in till COOP och köpa lite mjölk till sin mamma.Så jag frågade henne hur det ligger till.Om jag har sårat henne eller något. Men som tur var så var det inte alls så..Men hon har så mycket med sin mamma som inte är frisk.Sen får hon springa ärenden i tusental till henne.Samt ta hand om både mammans och sin egen trädgård.Det köper jag helt klart. Huvudsaken var ju att jag inte hade gjort något för att såra henne som jag inte visste om så att säga..Så allt är ok på den fronten. När vi hade varit hos hennes mamma med mjölk gick vi vidare hem till min vän T där vi tog en kopp kaffe..Fick en tub liniment av henne.Samma som jag använt i helgen.Hon kunde själv inte använda tuben med salvan så hon gav den till mig.Det tackade jag för..Sen när kaffet var urdrucket så pallrade jag mig hemåt..Har väl inget särskilt planerat för dagen.Mer än en ängel i fotbollslaget Newcastles färger.Sålde en sån igår så nu behövs det fler igen..Himla bra alltså..
Dom ser ut så här..vänta ska vi se om jag hittar kortet..:JAPP

Och nu ..till dagens mysterium..

Min vän T sa att jag ser sliten ut i ansiktet och att jag är mager..haha..Så jag frågade käre gubben om han tycker jag ser sån ut..Vet ju att jag inte har gått ner..Det känns ju på kläderna ..och dom sitter inte särskilt LÖST...fniss..

Nä sa han kanske du har gått ner lite..gå och väg dig sa han.Det ska du göra ibland.Det vet jag inte när jag gjorde sist..Och som den lydiga kvinna jag är så gick jag ut i badrummet och vägde mig...79 KILO...VA!!!!!!!!...ja jag har inte gått ner sa jag till käre gubben.:Normalt har jag legat runt 70-75..mer åt det senare..

Så jag ställde mig på vågen igen..Då vägde jag 71..VA!!!!! Snacka om snabb viktminskning..SÅ käre gubben ställde sig på vågen...hm..hm..hm....Ja han är ju inte stor..Snarare av flugvikt..Han vägde närmare 60..VA!!!!igen..För han ligger runt 54-55..SÅ han ställde sig på vågen igen..Då vägde han 54...haha..

Sen var det dags för mig igen då...Då vägde jag 73...fniss..Så då hade jag ökat lite under tiden vi vägde oss..Sen ställde sig käre gubben på vågen igen..Då vägde han 57kilo..fniss..AH:.tänkte jag..gör ett försök till ...Då hade jag ökat ytterligare ett kilo..Med det lät jag mig nöja..Jag har ju alltid hört att det inte är så bra med jojo bantning.:Men här var det sannerligen jojo bantning i allra högst grad..haha..Men jag tror att det ligger nära vad jag väger.fniss..Just nu sitter jag med delar till ängeln att stoppa upp..Har bara ett ben kvar att stoppa..sen får jag börja sy ihop delarna..Sen blir det att klippa ut kläder..Sen är det väl dags för lite engelsk tv idag..Det är ju hem till gården.:OCH DET missar jag helst inte..haha..Känns som om det är min familj..haha..Löjligt men sant..Himla bra tv program..

Får väl se om jag får in en bild till innan jag slutar för idag..Tycker att jag har berättat klart om min dag nu..Men jag önskar er alla en god kväll.Till nästa gång..njut av livet..Kram /Lena

Det blev en bild på mig tagen vid strandpromenaden i början av året.En fin klar dag. Hej svejs