tisdag 11 november 2008

alert o regnigt

Hej kamrater. Nu är jag här igen. Vilken dag va!!!!..Jag gick upp vid SJU..mitt i natten..Men jag hade sovit SÅ gott..så det var dags att gå upp..Piba var ledig idag..Så jag försökte vara så tyst jag kunde..Vilket inte är så lätt då jag av naturen är ganska klumpig..haha..Men jag tror det gick bra för han sov på en bra stund. Själv satt jag i köket med tända ljus och lite skum belysning för det var ju inte precis ljust ute. Jag tycker om denna årstiden då jag kan elda ljus..Det är "pyromanen" i mig som kommer fram på hösten. Fick gjort min meditation tidigt idag..Och jag bad mina böner som jag gör. Sen vid kvart över tio var jag klar..hm.hm..Ringde Anita och frågade om hon var hemma..Tänkte gå till byn och ta Pibas cykel hem.:Det skulle jag ju gjort förra tisdagen också.Men då kom Elsy och ändrade dom planerna. fniss...Ja jag gick till byn då också.:Men hon körde hem mig. Fast det var tänkt att jag skulle tagit med Pibas cykel hem..hahaha..Anita var hemma så jag gick iväg. När man har gått ut från vårt så går man på den här vägen..fast nu visar jag den från fel håll..håll till godo så förklarar jag sen
Den här bilden är tagen från Tun vägen. Alltså..när jag kommer från Grästorp och kör ut mot Tun så tar jag ner till vänster som synes på skylten..Enkelt va!!!..Fast jag var ju tvungen att krångla till det lite..Och alldeles här vid nerfarten ligger det ett litet gulligt hus..VILL HA:.vet inte vem som äger det..ALDRIG någon där..SÅ jag vet inte om det står tomt..Tänk att bo där..Så sött..Kolla in det..
Ser helt lagom ut för en halvung dam som mig..fniss..Ja..sen gick jag vidare in mot Grästorp då så klart..Hade Radio Baraskoj (skaraborg) i öronen..Så det gick ju fint att gå och slö lyssna på..Det är ju tisdag idag..Då flyger dom på Såtenäs också..Försökte få en bild på Hercules planet som for ovanför skallen på mig..Vet inte hur bra det syns.För när jag kollar i datorn ser det bra ut..Men jag gör ett försök..Gillar dessa plan..SÅ MÄKTIGA..flyger så lätt trots sin storlek och tyngd. Det är inte dåligt..
Hahah..Ja inte ser det stort ut precis..Men det syns ju en liten prick.Det är inte så litet i verkligeheten precis..fniss..Men men..Vidare gick färden inåt Grästorp. Som jag har en sådan kärlek för..Ja sen jag blev sjuk så är jag HEMSJUK också..SÅ in i bänken..VAD GÖR MAN ÅT DET:.FLyttar jag hem..eller stannar jag i UK???Det är en stor fråga i mitt huvud nu varje dag..Jag får ta det lugnt och se vad som sägs till mig i mitt huvud..Kom så småningom till ett annat fint hus som jag också tog en bild på..Det ser också fint ut..Ligger också efter Tun vägen ..
Det finns en del smultron ställen här omkring tycker jag. Oftast så blir man ju ganska hemma blind och tar allt för givet och glömmer bort att SE SIG OMKRING på allt det fina vi har här. NÄr jag nästan kommit fram till stora vägen så ligger det en bro där det finns ett litet vattendrag..Skam till sägandes så kommer jag inte ihåg vad stället heter..haha..Helt otroligt. Men så funkar eller funkar inte min hjärna..Men jag tog en bild ändå.. Så här ser det ut..Fint va..Nu ska jag sluta för idag..För vi ska ju ta oss över stora vägen och sen in mot Grästorp..Men då jag har 6 tomtar att stoppa så känner jag lite press att göra det.:Så jag slutar här och berättar mer om min dag idag..imorgon..;)..fick jag allt till det va!!!..Till nästa gång..njut av livet..Kram Lena