fredag 9 januari 2009

lugn dag i städningens tecken.

Hej igen. Så är ännu en vecka tillända så gott som..Här är det soligt och milt idag. Har inte varit ute på någon motionsrunda. Ja..jag gick förstås ner till postlådan. Men det är ju inte så långt..Men jag hade bara fleece jacka och keps på mig..Till skillnad från andra dagar jag varit ute..hahaha...

Titta här vad jag har fått då..Ett nobel pris från Ingrid som har en fin trivsam blogg..www.lojrom-vittvin.blogspot.com..Tack för det snälla du..Nu ska jag dela ut ett Nobel pris till sju bloggar..Men jag är ju så dålig på detta..

Jag tackar naturligtvis dig kära goa Ingrid och så gör jag så här att jag sänder den vidare till den som känner sig manad. Jag har så många jag skulle vilja ge den vidare till så då får det bli så att ALLA får den..fniss..Ingen nämnd ingen glömd..

Min dag började tidigt idag. Gick upp före halv åtta.Och JA....det är TIDIGT ..mitt i natten nästan..fniss..Satt rätt så länge och njöt av kaffe och fil och tidning..Sen tog jag några bilder på vad jag köpte på loppisen häromdagen..Men jag glömde ta bilder på allt..Vet inte riktigt vad jag tänkte på..Så jag får väl göra om det kanske..Men jag fick på lite ialla fall..

Ska fixa till dessa lampor tänkte jag..Måla dom och köpa andra skärmar..Den lilla burken står det havregryn på..Gav jag tio kronor för..Lamporna kostade trettio kronor styck..Bra pris tycker jag..Sen blev det två såna här krokar..för tio kronor styck..
Det var också två små tavlor med marint motiv för tio kronor styck..Och en liten blå segelbåt..Tänkte ha dom på toan..Det blir nog jättefint vetja..Men innan jag tog dessa bilder så gick jag ut på trappan för solen höll på att gå upp..Och himlen var ROSA på sina ställen..Tror jag fick med en liten ROSA bit..Kika här..

Titta vad fint..Sen borta i horisonten ser man lite av Dättern igen..Har sen faktiskt packat lite mer bröte här i köket..Och städat..Tog fram ångtvätten jag lånade av Barbro och tvättade av mattan i loungen.Det tog en stund..Sen gick jag runt med snabeldraken ett varv här på nedervåningen..Ska ta där uppe imorgon..Har letat upp alla mina glas på vinden också..Har inte packat upp dom alls sen vi kom till detta huset..Men jag har en del fina glas jag nog ska ta och använda.. Mår bra som tur är.:Men jag har mer känning av "smärtor" mellan brösten ner mot magen. Vet inte vad det är..Har haft det förut..Känns som det sticker..Och det är ju precis där revbensbågarna är så att säga..Så jag får se vad det sägs på sjukhuset. Värker väl inte men det ska helt klart inte vara där..Mycket otrevligt är det ialla fall. Får ju ta upp alla symptom och så där när jag kommer till sjukhuset..Kanske är man färdig för slakt..hahaha..Nä då..jag skojar..Men man undrar ju ibland när det kommer det ena efter det andra..fniss..Men här ska det inte deppas ihop. Det hjälper ju inte heller för den delen.

Har inte gjort så mycket mer idag..Gick och hämtade posten då..Nu sitter jag här och ska läsa aftonbladet på nätet tänkte jag..Och så kolla mina bloggar jag läser..

Slutar med denna bild på Piba som är ute och tänder marchaller på julafton. Det var så fint..Han hade satt ut nästan hela vägen fram till huset..Lite småmys får jag säga..Är väl tillbaka imorgon skulle jag tro..Ha en underbar kväll och till nästa gång njut av livet..Kram Lena.