lördag 8 november 2008

ingen blogg igår..men idag..

Godkväll kamrater.Nu är jag tillbaka.Blev inget igår..Var borta hela dagen..Skulle med min vän Yvonne till sjukhuset..Hon skulle dit med sin fot..Ja hon skulle med hon också..haha..Hon har ont ..hallux vallgus..eller nåt..ONT ONT:.Så jag var tvungen å fara med så hon inte skulle vara allför rädder..hahaha..Lisa hennes dotter var med också..Och äntligen lyckades jag få en bild på henne FRAMIFRÅN..hon ser ut så här..
Bakom henne ser man gatan som går från Grästorp fram mot torget i Lidköping. Det är fin liten stad för den som inte vet det..Tog en bild på några hus.:Det ligger många stora gamla fina hus längs denna gatan. Jag har förstått att det är gamla "läkarvillor"..Men jag gillar ju gamla hus och gammalt byggnadssätt..Kolla här.
Det byggs och ändras väldigt inne på lasarettet också. Så huvudentrén hade dom flyttat..Men vi lyckades leta rätt på den. Själva sjukhuset ser ut så här..
Det är ju bara en liten del man ser här..Regna var det och grått gjorde det!!!! också för den delen...hahaha..Ser ju tydligt alla pölar.. Sen när vi var klara där..då hade vi bestämt att vi skulle till FA-fyndet..Frälsningsarméns..second hand shop..JÖSSES vad jag gillar det..Dom dukar upp så fint också..Så man vill köpa allt..Jag gjorde en del fynd anser jag..Bla..några riktigt fina vita örngott med band..som man kan krusa om man vill det..Lite spets..och monogram på..Tio kronor styck..Köpte fyra..Några fina dukar som matchar gardinerna jag fick tag på för 50 kr. Sydde om en liten längd till en kappa..några krukor ..vet inte hur väl det syns..Ska se om bilden är bra..Annars får jag ta ett kort på det imorgon..det såg väldigt mörkt ut när jag tog kort idag..
Färgen ser inte riktigt rätt ut..Men det är väldigt varma färger..Kan nog ha dom till jul också tror jag..Men då sätter jag lite röda kulor i..Krukorna är dom jag köpte..Lampskärmen.Men den syns inte..haha..Sen tog jag ett kort på ett av borden där inne..Med dukning..dom gör så hela tiden..Men det här var så fint i lila..kolla..

jätte tjusigt tycker jag..Ja dom har hur mycket som helst..Några stora fina vinglas fick jag med mig också plus några mindre man kan dricka baileys i..haha..Eller vad man nu vill ha..Ja...summan av kardemumman blev 330 kronor..DET tycker jag är bra..

Vi hade också bestämt att vi skulle kika in till Yvonnes syster Anneli på hemvägen..För där har nämligen Yvonne en liten "stuga"...en söt byssja som har gjorts iordning så hon kan ha den som stuga..Den ligger i Mellby..på vägen mot Grästorp..Så här ser den ut.

hahaha..Ja den syns ju bra eller..Jag tror det beror på att Yvonne står i vägen..hahaha..Men gulligt är det..Hon har ett litet kök och en söt soffa..där sitter en av änglarna jag har gjort..Samt på väggen har hon en tavla som min salig mor har gjort en gång i tiden..Kolla här va...

Det är så fint..Sen så ser man de rosa gardinerna vid sidan..Där har hon så fina pelargoner..Hon har också en förkärlek för såna..liksom jag har..fniss..Kanske är en riktig "kärring blomma"..Men vad gör det..*ler*

Anneli bjöd på kaffe och smörgås..och hur mycket god smörgås korv som helst..Denna Anneli..hon jobbar på en korvfabrik..Så vi åt vitlökskorv..älgkorv..västgöta korv..PLUS att både Lisa Yvonne och jag fick var sin kasse med korv hem..I den var säkert 3 fläskkorvar...6 grynkorvar..falukorv..prinskorv..och även nämnda vitlökskorv och älgkorv..Så himla snällt..Sen for vi hemåt..Och jag fick stoppat korvarna i frysen..sen gjorde jag inte så mycket mer..Men jag har haft det lite "snärjigt" idag.(lördag)..Men om detta berättar jag intet idag..Det får bli morgondagens berättels..Till dess...njut av livet..KRam Lena

Avslutar med en bild på pelargonerna..Hej svejs.