tisdag 16 december 2008

frid idag

Hej och god tisdag..IGEN..Veckorna går så himla fort eller..Både på gott och ont tycker jag. Gick upp vid åtta idag..Och satt väl och drönade en god stund som vanligt..Gillar ju det..Kan inte stressa igång min dag..Men sen när jag väl BÖRJADE min dag så satte jag en deg..Och tvättade två maskiner.Piba började jobba sent idag..Så han och MIssan låg länge och drog sig..Piba ropade på mig att jag skulle komma..Då fattade jag att nu gör MIssan något..Så jag tog med kameran ifall..Och kolla här hur skönt hon låg på hans arm..Hon fullständigt ÄLSKAR Piba..Vi kallar honom för storpappa..hahah.:Och Johnnie är då pappa..Och jag är farmor..hahaha..Ja vi är väl som vi är här borta i Ås..Men kika här hur skönt hon ligger..
Hon såg så himla söt ut där hon låg..hahaha..Jag fick gjort lite medan degen jäste..Duschade och var uppe och bäddade i mitt rum..Drog mina ängla kort..och visdomskort..Sen bad jag mina böner som jag gör.Idag vet jag inte riktigt vad som är på gång..Jag känner mig pigg ..Jag har en inre FRID på nåt sätt..Och idag är jag alldeles säker på att jag fixar det här..Och det gör jag..Jag tror ju på lagen om attraktion..Som det står om i boken The secret.:Idag har jag fått bevis igen om att det fungerar..Jag vill inte tala om alla detaljer..Men jag fick ett brev med ett glatt besked i..Och just detta har jag bett om ::och då fick jag det jag bad om..Idag har jag då fått ännu mer TILLIT till att det stämmer som står i boken THE SECRET:.läs den..Jag rekommenderar den varmt till alla..Ja..sen fick jag då bakat ut brödet..Titta här..Ser väl härligt ut va..

Blev några tekakor..Pojkarna gillar dom::Gör dom med gröt i..Mäktigt men gott.Själv äter jag inte så mycket bröd..

När jag då var klar så gjorde jag min meditation..och sen tog jag cykeln och for iväg. Har bestämt att jag måste försöka vara så stark jag kan inför kommande behandling..Ja just det..Sköterskan från NÄL ringde idag..Vi bestämde att jag ska fråga efter henne varje gång jag vill prata med någon på NÄL..HOn hade pratat med doktorn angående värken mellan skulderbladen..Men han trodde liksom min Dr.Dark att det ingenting är att oroa sig för..Men vi bestämde jag skulle prata med dom på Sahlgrenska om det eftersom det är dom som har hand om mig i detta första skedet..Känns skönt att få ha EN person som jag kan prata med som vet lite om mig ialla fall..Det är jag mycket glad för. For ut Tun vägen och in till byn idag..Och väl där så trampade jag över viadukten.:Har ju inte visat några kort därifrån den änden.:Då kom jag på att jag kan ta bilder på vart jag har bott i byn..haha.:Det har blivit några ställen.Jag tog inte med alla..Men här i detta området har jag bott..Det är fint och jag trivdes där.:Men sen skildes vi så jag flyttade..Men kika här.Jag bodde inte i något av dessa husen.Men i området ialla fall..

Det är HSB lägenheter.Jag bodde i ett av dom som har två våningar..Man kan se ett sånt hus längst bort i bilden. Det var fyra rum och kök även om rummen var små. Sen var det då en liten lagom trädgård som synes.Lugnt och fint också för den delen..Sen trampade jag vidare..Och tog en bild på infarten till Grästorp som man ser om man kommer från Vara hållet.Ja dessa hus ovanför ligger där också..Man ser kyrkan i bakgrunden också..
Jag fortsatte vägen fram och tog sen till höger vid pingstkyrkan..Kan du tänka dig att det finns tre kyrkor här tror jag..Vanliga kyrkan..pingstkyrkan och missionskyrkan..Det är inte illa för ett litet samhälle..Väl efter pingstkyrkan så stannade jag och tog ett kort på Nevator huset..Där bodde jag när jag var gravid med JOhnnie..Piba var då 13..och pappan och jag hade köpt ett hus som vi eller rättare sagt han gjorde iordning.Och det tog ju lite tid.FÖr han jobbade under denna tiden i Norge..Så det blev mest under helgerna som han kunde fixa med huset..Men först..Kolla här..Ännu en fyrarumslägenhet..hahaha..
Här bodde vi på botten våningen. Jag trivdes rätt så bra får jag säga..Men så skulle man ju ha HUS du vet..haha..Och huset var/är jättefint..Men ack så dumt läge mitt inne på Österlånggatan..Många gånger så öppnade jag fönstret och skällde på dumma bilister som parkerade MITT utanför vår infart..haha.Hectors skor låg då alldeles över gatan.Så det var alltid mycket trafik..Och inga parkeringar..en gång var det tom.en gubbe som körde in och parkerade på vår infart..Men då jäklar hoppade jag nästan jämfota..haha.:Jag hade inte lärt mig så mycket om livet och så då..hahaha..Undras hur jag hade reagerat idag tro..fniss..Ja man är aldrig för gammal för att lära sig..Men kolla in huset..Det är jättefint alltså..
HÄr syns inte infarten men den ligger där efter häcken och man kan se garaget där också..Sen gick jag bara några få meter längre fram..Där bor min vän Yvonne.Inte lilla Yvonne utan stora Yvonne..HOn ser ut så här..
Det är Yvonne i förgrunden.:I mitten är det Anna Mårtensson..Men nästa tjej känner jag inte igen..Detta kort är taget när dom var ute och åt på Forshems gästgiveri med jobbet..Men det var inte det jag skulle visa:Ville bara visa Yvonne..Här i detta fina hus i byn bor hon..
HOn bor högst upp där man ser de svarta kuporna och även fönstret som är i tornet. Där bor Yvonne..Sen svängde jag till vänster här då..Då kommer man fram till torget i byn..Och där ligger en fin affär..Gröna Gåvan heter den..Hon har mycket fina växter och fina presenter..Och hon skyltar alltid så vackert tycker jag..
Jätte fint tycker jag..Därifrån så cyklade jag hem..Men jag var ändå ute i en god stund..1.5timme..När jag kom hem så lagade jag lite mat så klart..För då var jag hungrig..Sen har jag för första gången på länge känt för att känna lite på keyboarden idag..Så den har jag ställt upp..Så nu när jag är klar här ska jag gå upp i mitt rum och klinka lite..Tänkte jag ev. kunde hitta en fin bakgrund till låten Halleluja..Med bilden på keyboarden slutar jag för idag..Till nästa gång..njut av livet..KRam Lena