fredag 5 december 2008

fortsättning på Hjo

Gu freda alla människor. Hoppas att ni har varvat ner eller ialla fall har börjat varva ner inför helgen. Här har det varit tämligen grått och vått idag..Så till och med Missan valde att tillbringa förmiddagen inne i sin korg..
Själv har jag inte gjort så mycket..Det är nåt som inte är helt ok med kroppaskrället..Idag har det varit svårt att andas..Inte att andas..Men känns som jag är andfådd..Och ikväll är jag öm i ryggen igen..och i sidan..hmhm..Inte bra..
Men det får bli som det blir..På måndag ska jag ju in och göra mammografi..Sen kan jag bara vänta på resultaten.
Har ialla fall tvättat all tvätt..Det är ju inte så farligt..Det är ju bara att hänga när den har gått klart..Sen tog jag ett schampo som Johnnie har till bilen..Man kan tydligen använda det till mattor inomhus också::Så glad i hågen så började jag bearbeta mattan här i "Loungen"..Sprutade på skummet..och tog borsten och gnodde på som attan...Sen skulle det eftertorkas med trasa..Så det gjorde jag..
Sen skulle det dammsugas då..Och så vart det klart..Men inte attan tycker jag att det gjorde så stor skillnad..Så antingen är schampot skit eller så är mattan så skiten så det inte hjälper..hahahaha..Nåt utav det är det..
Sen har jag mest suttit vid bordet och läst tidningar..Fick ju en massa tidningar av Anita när jag kom hem..Men jag har inte läst igenom dom..Sen har jag kört iväg Johnnie till julfest med jobbet..Sen får jag väl hämta honom någonstans ikväll också..Men det gör jag gärna bara jag vet att han kommer hem.
Så..nu till Hjo igen då..Så här ser torget ut i Hjo..Det ligger alldeles bredvid kyrkan..Det såg så fint ut med granen och ljusen så jag tog en bild där..
På lördagen efter konserten gjorde vi väl inte så mycket mer än åkte tillbaka hem till syrrans..Och där såg vi en film tror jag..Var lite halv kul.."THe Pirates of Caribbean.."..Johnny Depp..bla..Så bra..Sen gick vi och la oss tidigt..Det gör vi alltid..Så här ser syrrans hus ut..

Jättefint bor hon..Och Larsson är så händig så han grejar och bygger och ändrar och har sig..På Söndag morgon var det då dags att gå till kyrkan igen. Klockan elva.

Denna gång var det högmässa och så var det körsången igen då..Denna gång sjöng dom lite andra sånger än dagen innan.:Och dom stod inte nere i kyrkan denna gång utan uppe vid orgeln och sjöng..Det var så fint..Denna gång hann vi ända till tredje versen på "Bereden väg för Herran" innan jag började grina igen..hahaha..Ja jag vet..Det går inte att stoppa bara ..SÅ jag hade papper i fickan.

Vi skulle åkt till Tidaholm på söndagsem..men det blev inte så..Jag kommer dåligt ihåg vad som hände sen under dagen..Sen på måndagen åkte vi ner till Hem&Hobby..Där finns det massor med roliga grejor. Jag köpte lite tygstuvar..och lite band och vliesline osv..Sen gick jag hem.Hade inte gått så mycket så jag kände att jag ville göra det..Syrran tog bilen för hon har lite ont i ryggen så hon ska inte gå så mycket..Men jag tog lite fina bilder..TOg en bild på detta huset..Tycker det är fint..Det ligger så många fina gamla hus i Hjo får jag säga..Lägger ut lite här nedan..Kolla här

Gick en sväng runt ner till hamnen också och kikade och tog lite bilder..Det är fint där nere också..Det tog en timme drygt att gå tillbaka.Men det var rätt så skönt att gå också. Och inte var det så kallt heller.
HÄr vid denna bryggan låg syrrans och Larssons båt när dom hade den..Den sålde dom för något år sen..Här nere köper man också rökt sik..himla gott..Men det var inte öppet nu..Sen gick jag vidare hemåt syrrans..
Då gick jag förbi affären Njuta igen som jag berättade om tidigare. Så här ser det ut i deras skyltfönster..Kolla vilket fint pepparkakshus..Det föreställer nog huset där Njuta ligger..Sen tog jag ett kort genom rutan också..Kolla här.. Det syns lite dåligt men det är så himla mysigt därinne.:Så om ni kommer till Hjo så gå och ta en fika på Njuta..Nu slutar jag mitt skrivande för idag..Men jag är väl tillbaka imorgon. Till dess njut av livet..KRam Lena