torsdag 20 november 2008

piggare

Hej och hallå igen..Nu sitter jag är igen.GENOMFÖRKYLD..Så jag hoppas och ber och nästan utgår från att det är orsaken till min olust..haha..Det känns ändå lättare idag får jag säga..Tack och lov..Har gjort min meditation..Och imorgon ska jag få healing från min healer i Hjo..Hon gör mig alltid lugnare..Näsan är så täppt..Och jag har ännu värk runtom i kroppen.:När jag tar ett DJUPT andetag så sticker det till i sidan..Eller om det är muskler eller levern..Jag vet inte ..Vill inte tänka för mycket på det..Men det bandet jag kände runt om bröstet igår är borta..Jag kan gärna vara förkyld för alltid om det bara är det..haha..Gick till brevlådan för en stund sen och tog lite bilder på vägen..Kolla in himlen..HIMLA!!!! fint va..(fick jag till det igen)
Tog bilden mot solen.:Sen vände jag mig om och tog denna bild med solen i ryggen..Kolla..det är så fint idag..Men jag håller mig inne..
Om man tittar noga ner till vänster på bilden så ser man taket på vårt hus..Gick vidare..Tog ett kort på grannens hus..På framfartsvägen till oss ligger det ännu ett hus..Det ser ut så här..
Det ligger ju minst lika fint som vårt..Fortsätter man förbi deras avtagsväg så kommer man alltså fram till oss..Det ser ut så här..Snart kan ni komma och få en kopp kaffe..hahaha..Kolla då..
HÄr ser ni även infartsvägen då till vänster upp till grannarna..Dom heter för övrigt Henrik och CEcilia.Dom bor där med sina två barn. Gick så vidare ner till brevlådan och hämtade upp posten.:Det är väl några få hundratals meter..Men det är den promenad det blir för mig idag tänkte jag..fniss..Jag är glad så länge jag kan gå..Allra bäst är det när jag kan gå långt..Men nu är det så att jag inte kan/orkar/ids idag. Då får det vara..Jag har gjort klart en sovrumsnissa till Barbro idag..Ja det var bara vingen som skulle broderas och sättas på..Så det har jag gjort..Sen efter det har jag klippt ut tre tomtar../nissar/or..Dessa är snart ihopsydda och ska klippas ut och vändas på..Sen ska det till kläder då..En av dom ska Elsy ha..Men det kan ju vara bra att ha två på lut..Yvonne var ju här i förrgår och hämtade sex nissor/ar..Tre av varje..fyra av dom är sålda..Sen hade jag tre änglar dit också.:Av dom tre är en såld. Men igen ..det är ju bra om det finns lite extra.:Så i dec ska jag sätta in mer pengar igen..Det är roligt att kunna göra det..Jag sätter även in de månader som det inte blir sålt...Så det kommer alltid in en summa. Jag är glad att jag kan göra det..Det behöver inte vara massor..för mig är det mer känslan av att jag hjälper till tror jag.. När jag hade hämtat posten gick jag runt lagårn och tog lite kort ut mot Såtenäs..och även rakt över gärdet till den stora granngården Kesenborg..Det ser ut så här..OM det syns..hahaha...
Nja..det syns ju men inte så mycket..Men det går ju att få en liten uppfattning ialla fall om hur det ser ut..Sen vände jag mig om och gick mot andra änden av lagårn och då kunde jag se Såtenäs vita torn..Tror det kan synas..Men jag är inte säker..Gör ett försök ändå.. Haha...ja när jag förhandstittar så syns det KLART och tydligt.:Men det blir ju en lite mindre storlek så här..Men det vita som syns långt bort ibak där på bilden..haha.Det är ialla fall Såtenäs..Så ni ser vad nära vi bor..Nu ska jag laga till lite mat tänkte jag..Till mig blir det bara lite bacon..cole slaw..och ev. nåt ägg..Sen ska jag steka upp lite grytbitar och potatis till "barna"..Så Johnnie får med till jobbet imorgon..Vet inte om Piba är ledig ,,men han kan ju behöva lite ändå..Slutar här för idag..Är förhoppningsvis tillbaka imorgon med nya tag..Till dess..njut av livet..KRam Lena