måndag 29 september 2008

läs läs

TJENA TJENA:.nu får lilla syrran spader när hon ser denna bilden..GUD va sjuk hon ser ut tror jag hon tänker..hahaha..Jag tog bilden själv med kameran..för jag ville visa mitt "tjusiga"hår.. Står rakt upp mitt på skulten.Sen syns det lite vitt vid sidorna...haha..Och nu vill jag också säga till alla..jag har följt en blogg som heter Borderline..ligger from idag i min lista över bloggar jag läser.Det är Missen som beskriver sitt liv och sina dagar med olika problem hon stöter på i sitt liv med att leva med psykiska problem.Får säga att jag har roligt när jag läser hennes blogg. Hon skriver himla bra. Jag vet precis Missen hur det är utan hår i nacken..Så visst tusan gör håret nytta..Tack för din support..Det är SÅ himla gulligt av dig att puscha för min blogg och för min lilla support till cancerfonden..
En annan blogg jag också ska lägga in en länk till är enbartblogg.se. Där skriver Peter om allehanda saker i sitt liv på ett eftertänksamt sätt. Han låter även en del av andra bloggare få gästblogga i sin blogg.Jag har fått den äran att vara med där också.Tack Peter.Det är också han som har startat en insamling till barncancerfonden i Trollhättetjejen Madeleine Deckerts namn. Hon förlorade sin kamp mot cancern för två veckor sen i dag. Du kan läsa om hennes kamp i bloggen http://www.jagefrisk.blogg.se/. Jag har en länk dit. Även till hennes mammas blogg http://www.levaidag.blogg.se/. Så mycket kärlek Madde fick genom sin familj och sin underbare pojkvän David har jag inte sett någonstans. Den som vill stödja barncancer fonden och minnet av Madde ..gå in på barncancerfonden.se och gå till privata insamlingar..klicka på "den jävla idioten" som Madde valde att kalla sin sjukdom för.
Här ovan ser ni vart jag ska gå imorgon..Jag vet att ni inte kan se vad det står på skylten.SÅ jag talar om det för er..Newbiggin dental practise..AJ AJ AJ:.Tandläkaren..Hur kul är det då????Men jag måste gå dit..Eller måste och måste..Men jag vill gärna ha mina tänder kvar så länge det går..I lördags morse kände jag att det var nåt konstigt i munnen..hmhm...nä inte tungan..Men tungan hjälpte till att lokalisera "felet"..En stor j...la bit av emaljen på tanden längst in i munnen i nederkäken var borta. :-( Det är en av de få gånger jag önskar jag hade haft löständer..Haha.Då hade jag kunnat ta ut dom och gå dit med dom i plastpåse..eller skicka dom med posten..hahaha..Jo det finns saker jag inte tycker om även om jag försöker var positivt inställd även till tandläkarns yrke.Inget fel i yrket..Nog mer fel på mig som inte gillar proceduren så att säga..:-)
Har lagat så många tänder i mitt "unga" liv..(för två år sen)..(skoj igen)
Men jag har otroligt många lagningar ialla fall..med kvicksilver(amalgam) då förstås--För så var det ju när en annan växte upp.Men sen när jag blev äldre..(för två år sen..knappt)haha..så varje gång jag går till tandläkaren och tvingas byta en fyllning så byter jag till nåt mer humant för kroppen..Konstigt va..Förbjudet att "dumpa" kvicksilver i naturen..Men lagligt att stoppa i mun..Kvicksilver..ja nu ska nog ta det lungt..Men jag har fått uppfattningen att amalgamet vi har fått i oss är egentligen en dos kvicksilver..Hur fel är inte det då.Om jag har rätt..(himla underfundigt igen va!!!!)Så helgen har i stor del gått åt till att låta tungan vandra runt denna tand för att känna efter så att det är som jag har känt. Stackars tunga va!!!..Det är ju vassa kanter du vet..Och tungan är ju lite känslig för sånt.Så den är lite uppretad för tillfället. Får se vad det kalaset går på då..Vet inte riktigt hur dyrt/billigt det är att gå till tanddoktorn här.Var där i våras..och gav nära nog 500kr..för att få bekräftat att mitt tandben växer i underkäken,.

När jag hade gått förbi tandläkarns så gick jag hit..Det är en bild från loppisen i stan. Skrev ju igår att jag gillar second hand och loppis..Kanske är det mer second hand än loppis..Så jag fick Karen att ta ett kort på mig..i second hand shoppen..haha..Kanske hade hon inte fått så mycket för mig..fniss.På huvudet har jag en stickad halsduk jag fått av min älskade stora syrra..Det blåste så himla mycket idag och har en inget hår så är det j.....ligt kallt..SÅ jag drog halsduken runt halsen ett varv också..Jag fick dock välja på att ha halsduken långt fram i panna för att dölja min icke existerande lugg..eller att ha den neddragen i nacken..Jag valde det senare..hahaha..Inte så jäkla noga eller..huvudsaken !!!!!!!är att man inte fryser..fniss..

Sen gick jag vidare till strandpromenaden..och bakom kyrkan för jag tänkte att ni skulle få se hur det ser ut där.:Har ju inte visat några bilder därifrån ännu..Men först en bild från huvudgatan..Det finns så många fina hus här:så jag tog ett när jag gick till tandläkarns..och loppisen..vänta lite...

SOm synes så är trädgården ganksa långsmal..det är de flesta trädgårdar här.:Men vad jag gillar är att dom använder sandstenen till byggnadsmaterial.:Det är så himla fint tycker jag..Det var mest det jag ville visa. Sen kommer en bild på stigen jag går bakom kyrkan när jag är ute och går.Jag har ju skrivit att jag går bakom kyrkan så att säga..

Här syns både kyrkan och campingplatsen så att säga. Men oftast så kommer jag från campingen och går mot kyrkan..Men så ser det ut där jag oftast går. Det är himla fint. Tog lite fler bilder .Men jag tror jag visar dom i morgon..Fick tagit några kort på vad käre gubben gjort i den pyttelilla trädgården..Visar dom imorgon..För då har jag ju nya kort för det tillfället också..Himla bra va!!!

När jag kom hem så gjorde jag kläder till en ängel som jag ska skicka till min vän A i Göteborg..Hon håller på IFK-GBG och ville ha en ängel i blåvitt..Så vad jag gör jag....JO...en ängel i blåvitt så klart..Så min kära vän blir glad..SJälv har jag svårt för det där med att hålla på olika lag i fotboll eller hocky eller vad det nu är..Jag håller däremot hårt på den svenska dansbandsmusiken..Särskilt..Lasse Stefanz och Streaplers..Men även Mats Bergmans är kanonbra..Så gillar jag ju då COUNTRY..också..det är saker jag håller på.:Men hur i HUNDAN..gör man en ängel i dessa dansbands färger..?????Inte vet jag..Tänk på det..till nästa gång..Njut av livet..Kram/Lena.:Visar min väns ängel nedan..Lev väl..

Så här ser hon ut framifrån..och så här bakifrån.HOn har inte fått ett namn ännu..Men hon talar nog om för mig vad det blir när jag tar mig tid att titta på henne.Så funkar det för det mesta..Hej svejs..