torsdag 6 november 2008

upp mitt i natten

Hej hej..ja så var det torsdag igen då. Har varit uppe sen jag vet inte när..För mig som inte är van att gå upp så tidigt..så var det som att gå upp mitt i natten.Vaknade strax före fyra..Hade/har så jäkla ont..vet inte vad jag har gjort nu..Det känns som muskel spasmer..Och igen då..på insidan av revbensbågen eller vad jag ska säga.Om man tänker sig hela bröstkorgen..så är det mitt mellen brösten..på benet..sen ner över höger båge..fast det känns som det är på "baksidan" av bröstkorgen..avigsidan..hahaha..Så nu har jag tagit dessa jäkla antiinflammatoriska tabletter igen idag..Det enda jag vet nu jag har gjort är att jag bar några plastkassar med mat från bilen och in igår..pust och stön och klag och stånk..fniss..Gick upp vid sju..skulle ju med Barbro idag..Så det har jag gjort.Ska hämta henne någon gång ikväll..När jag kom hem så plockade jag lite äpplen och la i komposten. För det finns massor..och dom ruttnar.Sen plockade jag nästan en kasse till Barbros mamma Ester..Men jag tog det lugnt och efter en stund gick jag in och mediterade en sväng. Det gick bra..Vad har jag mer hunnit med..hm..hm..Tvättat så klart..Är inne på 4e maskinen...Lagat mat..och gjort klart två änglar..En ska skickas imorgon..Hon heter Rosie..
Här ska jag lägga in en bild på Sjöryds egendom..var ju där häromdagen och tog lite kort. Kort såg ni på Fredriks hus häromdagen..Men jag tog också på infartsallén..Det ser ut så här..
Så här ser skylten ut då..Sen ser man stammen på ett träd som är början på denna allén..kolla här..
Längst ner i slutet av vägen syns en vit liten prick..Det är själva boningshuset..Som står tomt den mesta tiden..Tror det är lite säsongsboende för ägaren..Dom är här en tid sen bor dom på kusten någonstans. Men det är så fint. Hade inte haft nåt emot att bo där..Jag är så där lite vankel modig..Jag har ju talat om att jag saknar mitt land för första gången..Ja naturligtvis familjen och vännerna också..Och jag vill inte åka tillbaka till UK som det känns just nu...snyft..snyft..Men jag får ta det vackert och se hur det blir. Det kanske blir omvänt..Att jag åker till UK och hälsar på och bor här istället..hahaha..Nä men allvarligt..så känns det..oj oj..Inte så att jag inte älskar käre gubben..men i min situation så ändrar man sitt tänkande på så många sätt..Jag tar en dag i taget och ser hur det känns längre fram..Nu kommer bilden på EGENDOMEN ...voilá:

En stor jäkla flaggstång mitt i bilden...haha.:Men jag ville ha ett kort rakt framifrån så då fick det bli så..Inget att göra åt det..Över dörren på huset så står det med svart..1700..Så jag utgår från att det är byggt då..Jag tycker det är så himla fint eller..

Har gjort mat till Piba och Fredrik idag..Dom kom hem från Fredriks och plockade undan på altanen..Så jag gjorde en stor gryta med köttfärssås och spagetti..Det blev ändå över massor när dom hade ätit..Mat till JOhnnie imorgon...en stor stor portion..plus att han kan äta ikväll när han kommer också..Inte illa..Det brukar alltid ta slut annars..Piba är en riktig storätare..Ja han åt redigt idag också..Men Fredrik var inte så stor i maten som jag trodde..hahah.Och inte jag heller för den delen...

Sitter och väntar på att klockan ska bli fyra..ska prata med käre gubben då..Han har inte varit så nöjd de senaste dagarna.haha..Han har försökt hjälpa sin bror med att koppla in en sådan där tv-box..Men med svågerns negativa inställning så klart det inte fungerade.Han fick precis det han önskade..haha..Han sa att det är typiskt hans otur.det blir alltid så..fniss..Käre gubben försökte tala om för honom att det är klart att det blir så när du redan innan har bestämt dig för att det ska krångla..Så käre gubben har varit där två dagar i rad..Nu tror jag han fått det att fungera..fniss..ja ja..Så kan det vara ibland. Sen har han börjat med en överraskning till mig..Vet inte vad det är..Men så var det när vi bodde i Mogan också..Då hade han alltid gjort något på båten när jag kom tillbaka..kul kul..

Så var det dags för avdelningen suddiga bilder..fniss..Tog den här bilden på blommande klöver när jag var ute i måndags..Det såg så fint ut i diket..Men det syns inte så bra här ju..Men optimist som jag är så trodde jag ju det skulle bli bra..Tog också en bild på nattgammal is..i kanten av ett gärde ..Snyggt mönster på isen..Men eftersom det är denna special avdelning så kan jag inte garantera skärpan på denna bilden heller då..*ler*..Men det var fint när jag tog bilden..Och med den bilden slutar jag för idag..Till nästa gång..Njut av livet.:Kram Lena