onsdag 10 december 2008

onsdag em.

Hej igen alla goda fina snälla människor. Och ni andra också för den delen.;-)
I dag har jag varit hemma hela dagen..Tänkte jag får ta det lugnt med is färder idag..Det är nämligen (tror jag) likadant idag. Det är grått och så var det massor med frost i morse.Sen har det snöat..Tog en fin bild tycker jag på vår brunn med snö och grankvistar..Den får börja dagen här idag.

Så här ser det ut..Det tycker jag är fint. Synd att inte snöflingorna syns bara.

Jag har inte gjort så mycket idag..Yvonne och Lisa har varit här en sväng. Så jag fick plockat ihop lite saker jag inte tyckte jag skulle ha någon användning för. Det är bra när man kan ge iväg det och det kommer till användning tycker jag..Jag har i och för sig sytt lite..Men bara fållat en duk till Elsy.:Det tog ju inte så lång tid inte..Jag tycker jag mår bra. Konstigt nog..Det som är jobbigt för mig är att jag har så ont i ryggen..Mellan skulderbladen..I går gjorde det jätteont på höger sida..I dag känns det på vänster sida..suck.:(((( I dag har jag tagit lite antiinflammatoriska tabletter..Och så klenat på liniment..Jag får ju naturligtvis nämna detta när dom hör av sig från NÄL. För det kan faktiskt vara så att det är skit i lungorna.Men jag vill inte tro det. Det värker liksom inte..Utan känns mer som irriterande träningsvärk igen..haha.Japp..det blir som det blir.

Men men..som jag sa..denna gång ska det väck.Jag ska ta och ringa min Dr.Dark en dag.Och höra hur han läste av scannen den 1 oktober.Om han verkligen är säker på att allt var ok då. Det känns väldigt konstigt att det skulle komma tillbaka så fort igen.Gick ner till brevlådan idag..det är dagens längsta promenad..haha.. Tvättat några mattor..Sen tog Yvonne med sig några större som hon ska tvätta till mig..Eller hon lämnar in det på sitt jobb så får jag det gjort där..Det är det värt.Dom har ju större maskiner:Har varit uppe på vinden och fått fram alla juldukar och jultavlor..Ska kolla igenom dom..Hade tänkt att ev. sätta upp fina gardiner idag.Men så slog latmasken till...Och då inser jag att den är inte lätt att rubba när den har bestämt sig för att det ska vara en lat dag idag..Missa har också en lat dag idag..Även om hon är ute just nu..Så här hittade jag henne tidigare idag..Hon såg så himla "gassig" ut så jag tog en bild. Kika här..

Har suttit och försökt hitta någon förening man kan gå med i .Jag menar då med mina änglar..Så man kan få reda på när det är utställningar ..hantverksmässor och liknande..Det skulle vara roligt att få ut änglar och annat på lite större basis. Har hittat nåt på nätet som heter hemmagjort. Det är något liknande Tradera TROR Jag..Jag har inte kollat så noga i ärlighetens namn.Kanske skulle göra det. Det är bra för hjärnan att ha massor att göra. För då tänker jag inte så mycket på sjukdom. Det vill jag inte göra. I stället skulle det vara kul om man fick sy så fingrarna glöder..haha..Och få sålt så jag kan ge iväg en del till cancerfonden. Det är roligt. Ju mer man ger desto mer får man igen. Det är bara så har jag märkt.

HÄr är ännu en bild från Hjo. Den tog jag på måndagen när jag var ute och gick. Det är från strandpromenaden på vägen hem till syrran. Det är väldigt fint. Fast det framgår ju inte så väl här. Men på sommaren är det kanonfint att gå här alltså. Det är en kall stad. Men fin .. Sitter och väntar på att Johnnie ska komma hem:men han är i Skövde idag så han blir nog sen. Jag skulle behöva handla lite. Kanske jag tar bilen in själv sen när han kommer. Jag vill inte gärna ringa och be honom handla när han har jobbat hela dan. Nä det är bättre jag far in. Har potatis på gång som jag får ta av snart. Ska göra lite mos hade jag tänkt. Har bara gjort en vanlig fläsk korv. Men dom gillar det så det är bra. Lägger in en bild till från Hjo..Och den får avsluta här för idag..Har ju inte hänt så mycket..Men jag vill säga till er som läser och som skriver till mig..TACK för era snälla ord och support. Det värmer mitt hjärta. Till nästa gång..Njut av livet.:KRam Lena Har nog visat den förut tror jag.Men jag gillar den. Och så här ser syrrans altan ut..jättefin..

Hej svejs..