måndag 29 december 2008

måndag före nyår

Hejsan svejsan igen..Ja så var det måndag igen..Minus 8 var det här imorse..Körde ner Piba till jobbet..Och så uträttade jag lite ärenden..Var till banken..Sen till ICA..handlade lite..FIlmjölk bla..Det äter Missan och jag..haha..Har lärt henne även detta..fniss..Hon är helt galen i filmjölk..Med det dåliga vattnet vi har här så kanske det inte är så konstigt att hon hellre siktar in sig på filmjölk. Sen for jag till trävaruaffären..Fick köpt material till 4 hyllor..Köpte också konsoller till dessa..Sen kom jag på att jag hade glömt fläckborttagningsmedel..Så jag for tillbaka till ICA..Sen for jag till apoteket..Fick köpt lite vitaminer och lite tigerbalsam.Sen for jag till Barbro en sväng..vi tog en promenad i solen och jag tog lite bilder..Dagen var ju så himla fin alltså..
Jag skulle egentligen låna en ång tvätt av Barbro..Men det var så fint så vi gick en sväng innan jag satte mig i bilen och skulle fara hemåt..Jag ska till Barbro på nyår..Då ska vi äta och dricka lite gott..Vad vet vi inte ännu dock..Tror det blir lite kyckling med bacon och vitlök..Till förrätt får vi se vad det blir. Här gick vi också..KOlla så fint det är i trädgården..Var tvungen att ta en bild..
När vi hade gått runt så satte jag mig i bilen och åkte mot Ås..Men väl kommen en bit på vägen så kom jag på att jag skulle ha färg till hyllorna också..Så då for jag vidare till Forshalls bygglager..Där fick jag köpt lite färg till både hyllor och bord och stolar..Inte helt vitt.Utan kalkvitt..Inte för att jag vet hur det blir..Men det blir säkert bra..
Sen när jag åkte hem tog jag lilla vägen hem..Och när jag kom till Ås kyrka var jag tvungen att stanna på parkeringen där och ta denna bilden..Där till vänster om kyrkan ligger det en gård som har denna allé upp till huset..Och jag tycker det såg så himla fint ut alltså. Sen fick jag bära in allt jag hade i bilen väl hemma då..Ångtvätt..hyllor..Osv..Fick satt igång tvättmaskinen och tvättat klart klädseln till soffan..Och sen gjorde jag inte så mycket mer..MEN när det började bli mörkt kom arbetslusten..Så då fyllde jag på ångtvätten och sprejade armstödena på soffan och fotöljerna med vanish..Sen skulle jag ånga det rent..hahaha.:Men jag har inte en aning om hur det ser ut..För det var för mörkt att se..Så jag får nog ta och kolla det imorgon. Och kanske göra om det igen..Inte vet jag..

Har inte planerat så mycket för morgondagen.:Men ev.vill jag nog ut en sväng då också.:Är det fint väder som idag så blir det ju säkert en promenad eller en cykelsväng..Mår bra idag som tur är. Ska skita i allt vad sjukdomar heter..haha..

Tänker inte tillåta att det blir nåt mer skit..Jag är frisk jag är stark jag är helad..Så är det..och så ska det vara..Vad har jag hunnit med mer idag då..???Ja inte är det mycket precis..Lagat lite mat..Hade lutfisk kvar som jag gjorde en liten pudding av..Rätt så gott..Tyckte det var synd att slänga maten.:Det gör man alldeles för lätt tycker jag..Sen har jag fixat grynkorv och mos till pojkarna så dom har till jobbet imorgon..Naturligtvis har jag pratat med mina systrar idag också..Men sen har det varit tämligen lugnt..Har mailat en god vän i UK..Träffade henne för många år sen i Mogan.Hon är nu 75..Men VILKEN KVINNA:.Gå in och kolla på www.myspace.com/maryannekerr.. Hon är för härlig alltså..Fick mail från henne härom veckan efter några års tystnad..Men hon har då verkligen hållt på..haha..Hon är inte dålig för sin ålder får jag säga..Helt underbar..

Det blir lite halvtråkig text idag också ser jag..Men det har inte hänt så mycket ..haha..Så jag tror jag slutar här..Men det blir ännu en bild från promenaden idag..Jag bor fint tycker jag..Man blir så hemmablind..Men faktiskt ser jag mer och mer fina ställen runt om Grästorp här..Inte så illa ändå att bo här..Till nästa gång..Njut av livet.Kram Lena