onsdag 8 oktober 2008

nu bär det av

Välkomna till ännu en dag..Kolla här ovan vad min vän Yvonne såg när hon var ute på sin kompis altan för en cig..En liten rävunge stod där och tittade på henne..Söt va!!!! Han verkar inte ett dugg rädd heller..
Här har det varit en otroligt fin och solig dag..Och tro mig eller ej..Denna morgon trötta kvinna var vaken och uppe med tuppen idag..Ja nån gång kan ju han få sällskap också tycker jag..fniss..Jag vaknade före sju...Och även käre gubben var vaken..Det hörde jag för han låg och hosta upp sig..haha..Jag gick upp strax efter halv åtta tror jag..möjligen något tidigare..Moggie katt undrade nog vad som var fel..Vi är ju inte raska i starten i detta huset precis..haha..
Men här är hans mamma uppe och ger honom frukost tidigt för en gångs skull..
Fixade också te till käre gubben..Själv dricker jag alltid kaffe på morgonen..Sen gjorde jag mina vanliga morgonrutiner..DVS...skrev lite i min bok..kollade mail..bad en bön..och tackade för att jag får vara med idag igen..Och när klockan var halv tio var vi på väg ut..Både käre gubben och jag..TIllsammans dessutom..haha..Det är inte varje dag vi är det..Men vi hade tänkt oss till Cramlington där vi bodde innan..Det är marknad där varje onsdag..Och "car boot sale"..loppis alltså..kan man lugnt säga.Jag skulle inte ha något alls..Men vi hade bestämt åka till Ian och hälsa på så han inte är sur för att vi aldrig hälsar på...Men när jag gick där på loppisen gjorde jag världens fynd..hahaha..Jag köpte tre teskedar och en ..vad ska man kalla det...en lång sked som man kan ha till irish coffee glas..eller caffe latte glas..Allt för den facila summan av 50 pence..hahaha..Så jag var nöjd..fniss..Löjligt men jag har bara haft två teskedar..och har tänkt länge att nu ska jag köpa det..Men det glöms bort .:För det är ju inte världens mest viktiga inköp eller..
Vill ni kolla veckans hårstatus????
Så här ser det ut idag.Vet inte hur väl det syns..Men det är väldigt vitt..eller grått kanske det blir när det blir längre..haha..nu känns det och har täckt det mesta av huvudet även om inte det syns..kolla ändå..
Kolla in luggen...hahahaha..Eller ja..den kanske jag får toppa snart så den inte slänger i ögonen..fniss..Här kommer en till.. Ja jäsiken va!!!!..Men nu går det fort må ni tro..När det inte tillförs mer cellgift så är jag helt täckt inom mindre än åtta veckor..Det går jättefort..
Det är tur det för det är himla kallt alltså..Jag fattar inte män som inte har hår att dom inte fryser skallen av sig..Fast å andra sidan..hm..hm..nä Lena var inte dum..Nä det ska jag inte vara..Men kvinnorna kanske är mer rädda för att frysa huvudet av sig om jag säger så då..haha..Då har jag inte varit dum..ELLER!!!!
Ja sen när vi hade gått runt marknaden så köpte vi mer jord till rabatterna och sen drog vi hem till Ian då..Han var i morgonrock när vi kom..haha.:Då var klockan strax före elva..Och Gud bevare denne man.:Han är så snäll och go på så sitt sätt..MEN GUD va han är gnällig..SOm tur är så sa jag inget utan lät käre gubben ta hand om pratet..Han oroar sig så mycket för allt som kanske inte ens händer ..Stackars sate va..Vi var väl där en timme eller så..kollade runt i trädgården.Han har en jättefin sådan..Sen for vi hem till Newbiggin igen..Och när man kommer på stora vägen så ser man Nordsjön när man åker in mot Newbiggin..och idag låg vattnet alldeles spegelblankt..Och det är så fint ..Sen blev det min vanliga plats..symaskinen..haha..Så jag har nu gjort klart de andra tre sovrumsnissorna..Dom blev så här.satte dom ihop med de senaste änglarna jag gjort..kolla..
Fina va!!..Sen efter det har jag klippt ut två nya..som jag ska göra tomtar av..tänkte se om jag på något sätt kan göra skägg på dom..Har aldrig gjort det..Och då får man ju försöka..För går det så går det..Och då har jag ju dessutom prövat..oavsett utgången så att säga..Får väl se hur mycket jag hinner med innan jag kommer hemåt.
För det är också en sak som nu blir verklighet..Har idag beställt biljett hem till Sverige..Så fredagen den 24 oktober kl.9.35 åker jag från flygplatsen här i Newcastle..Tar ungefär 20 minuter att köra dit..Sen landar jag i Köpenhamn ..och får gå där och vänta till 14.10..Sen är jag på Landvetter 14.55..Och då står förhoppningsvis Barbro där och väntar på mig..Himla bra.
Ja ni kan tro att jag längtar hem..Var ju hemma från Juli förra året till i Sept. Och innan dess så började ju hela den här cirkusen så jag kunde inte åka hem på ett år då heller..Men nu attans ska här åkas..hahaha..Jag är SÅ GLAD..
Så idag har jag också skickat sms och talat om för alla som ska veta att jag kommer hem den dagen. Det är inte mer än 16 dagar ju..jösses..Trodde först det var runt tre veckor..haha.Desto bättre då vet ja..Ringde min vän Thelma också..Men hon var inte hemma.Tror hon var ute med sin mamma idag..Så jag får väl ringa henne imorgon..Hon vet inte ens att jag har fått ok ännu..För jag ringde henne inte igår..Men jag får göra det så hon vet..
Här är en bild till på nissorna..Ja..imorgon..då ska jag också hinna med att gå till VC och få en influensa spruta då..Det är ju bra det..Jag som inte ens märkte att jag hade infektion i bröstet enligt doktorn igår.Men jag tror det var från min shoppingtur.För jag vet att det brände som eld i bröstet då i flera dagar..Men jag fattar inte varför jag inte kan träna överkroppen..eller bålen..Jag menar..jag har ju opererat bort allt i underlivet och lite till.:Men jag borde väl kunna träna midjan tex..eller övre magmusker..men så fort jag gör något med bålen så går det åt skogen..inte kul alls..Men hellre slappa muskler bara jag får hänga med ett tag till då.:Det finns andra träningsalternativ..Fast jag liksom bara har undrat och tänkt många gånger varför alla muskler i bålen är så påverkade ..När jag ändå inte fattar det så är det väl lika bra jag lämnar det till di lärde..hahaha..Nu kära ni får det sannerligen vara bra för idag..Men men..håll i er..jag är tillbaka imorgon..Till dess..njut av livet..KRam Lena..Blir en sista bild på rävungen..Hej svejs