tisdag 25 november 2008

Underbare käre gubben.

Holá alla goda människor. Hoppas att er tisdag har varit fin. Här har det varit kallt idag också..Men ändå fint. Har varit lite ledsen idag..Men nu ikväll har jag blivit SÅ glad för jag har ju världens bästa KÄRE GUBBE..Han vet ju nu riktigt att jag vill stanna här..Och imorse när jag läste hans mail så grät jag för jag kände mig så usel. Hur jag än gör så gör jag någon illa. Stannar jag så blir han ledsen..åker jag tillbaka blir jag ledsen..Men ikväll så skrev han världens finaste mail..Han finns där för mig..Och att jag ska vara här så länge jag känner att jag behöver..Han vet att jag behöver min familj och mina vänner i situationen vi har. Ja sen skrev han lite annat..Men det är bara vårt..Men kontentan av det hela är att han förstår och man ska ha inre frid för att få sin styrka tillbaka..Och det får jag inte om jag går emot mig själv..HUR MÅNGA MÄNNISKOR ÄR SÅ FINA????INTE jag ialla fall..Han är otroligt fin..
Sen har jag upptäckt en ny blogg..Och DEN ska ni kolla in..Jag fick tips om den genom Annes blogg..Denna nya för mig alltså heter.www.attharoligtederoligastejagvet.blogg.se
Jag skrattar gott när jag läser denna blogg som är skriven av en ung mycket rolig söt snygg kille..I min ålder skäms jag inte alls för att skriva det..Sån underbar humor..hahaha..Heja dig Victor..
Ja..dagen har som vanligt utgjorts av sömnad..Nä jag tröttnar inte..Det är jättekul..Har också fått mina otroligt vackra halsband idag från Jennie..Tog kort på dom ..men dom blev så satans suddiga...Men jag har andra bilder..Jag har gjort den här idag..
En liten strut..Där ska jag lägga en liten present till syster min i Hjo..Jag vill passa på att tala om..Har fått förfrågningar denna veckan om jag syr och säljer änglar..Och JA det gör jag..Dom kostar 150kr/styck..En del av det ger jag till cancerfonden..Resten går till material. Man beställer genom att maila mig..jag behöver ert namn och adress..Jag mailar er tillbaka och ger er mitt kontonummer där pengarna sätts in..Enkelt..Det fungerar varje gång..haha.:ÄVen från UK..fniss..Fast idag gjorde jag inga änglar..Jag gjorde denna boxen också..kolla in

Eller förvaringsgrej eller vad jag ska säga.;) Den var rätt kul att göra..Har inte gjort så mycket idag heller..Jösses vad lat jag är..Det är skillnad mot när jag kom hem och svepte runt som en tornado här va..!!!! ja det ändrar sig fort..

Sitter och väntar på att sönerna ska komma hem..Johnnie har inte kommit från jobbet ännu..Men det kan hända att han är kvar inne i byn och hämtar Piba..Fast lite orolig blir jag när det är halt och så där.Han kör ju försiktigt men det kan finnas andra drullar ute..hahaha..Det skojade jag alltid med käre gubben om..när vi var ute och åkte bil..Han blev/blir lätt irriterad på andra bilister trots att han själv inte är en kanonbra förare tycker jag då....Så då säger jag alltid till honom att det är väl konstigt att alla idioter är ute samtidigt som du är ute..Varje gång..haha..Då flinar han bara.För han vet vad jag menar..haha..Han är go på det sättet också..fniss..Jag kör inte så gärna om det är halt och snö..Körde av vägen en gång..Och det sitter i..Tog lite bilder idag igen när jag hämtade posten..Så fina bilder.Ibland ser jag att det blir en fin bild så där innan jag har tagit kortet..Ja om jag inte skakar runt för mycket alltså..hahaha..Gillar det här..

Jag tog egentligen på hjulspåren för jag tyckte dom var fina..Så fick jag se min skugga när jag la in bilderna här..Häftigt va!!!..Ja jösses den gamla är häftig ibland..fniss..När jag gick iväg ner till postlådan fick jag en sån där fin himmelsbild igen också..Kan inte hjälpa att jag gillar fina himlar..En ska ju nån gång dit..och då ska den vara fin...:) Tog två bilder mot solen..Har en förkärlek för det tydligen..Någon gång ska jag nog bli bra på att ta kort ska ni se..En del är jag för all del nöjd med också..Skulle åkt och hälsat på pappa på torsdag när jag åker till systera..Men se det blir inget..Hans kvinna har influensa..Och det ska jag då inte ha..Så det blir att strunta i det..Får bli en annan dag istället..Ja..det här är väl allt för idag tror jag..Från en ledsen morgon till en underbart fin kväll..Har så mycket att vara tacksam för tycker jag..Fin familj..vänner..gubbe..alla er som jag möter här..Egentligen behöver jag inte klaga alls idag..Härligt va!!!!Till nästa gång..njut av livet..och synen av detta vackra röda äpple..KRam Lena